حجاب اقلیت‌های دینی در صدر اسلام
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 293
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 19130
بازدید ماه : 193519
بازدید کل : 1605198
تعداد مطالب : 16947
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 2 / 9 / 1399

برخی برای توجیه اینکه اقلیت‌ها نباید حجاب داشته باشند ادعا می‌کنند که در زمان پیامبر (صلی‌الله علیه و آله) هیچ اجباری در پوشش اسلامی برای زنان غیرمسلمان وجود نداشته و اقلیت‌ها در انتخاب نوع پوشش کاملاً مختار بوده اند؟!

در پاسخ به این افراد باید گفت که در صدر اسلام نیازی به الزام اقلیت‌های دینی به حفظ حجاب نبوده است، چون حجاب زنان آن‌ها که برگرفته‌شده از آموزه‌های کتاب‌های آسمانی‌شان بود به‌مراتب بیشتر و سخت‌تر از حجاب موردنظر اسلام بوده است که هم‌اکنون هم راهبه ها و اقشار مؤمن اقلیت‌ها بدون هیچ‌گونه اجبار و الزامی به حجاب کامل و مورد تایید اسلام پایبند هستند.

شهید مطهری دراین‌باره می‌گوید: «در ایران و در بین یهود و مللی که از فکر یهود پیروی می‌کردند حجاب به‌مراتب شدیدتر ازآنچه اسلام می‌خواست وجود داشت. در بین این ملت‌ها وجه و کفین هم پوشیده می‌شد، بلکه در بعضی از ملت‌ها سخن از پوشیدن زینت زن و چهره زن نبود، سخن از پنهان کردن زن و به‌اصطلاح «قایم» کردن زن بود و این فکر به‌صورت عادت سفت و سختی درآمده بود. اسلام گرچه پوشانیدن وجه و کفین را واجب نکرد ولی تحریم هم نکرد، یعنی اسلام علیه پوشانیدن چهره قیام نکرد و باز گذاشتن را واجب ننمود و درنتیجه ملت‌های غیر عرب که مسلمان شدند از همان عادت و رسم دیرین خود تبعیت کردند.»[۱]

ویل دورانت در مورد سخت‌گیری شدید قوم یهود و قانون تلمود درباره زنان می‌نویسد: «اگر زنی به نقض قانون یهود می‌پرداخت چنان‌که مثلاً بی‌آنکه چیزی بر سر داشت به میان مردم می‌رفت و یا در شارع عام نخ می‌رشت یا با هر سنخی از مردان درد دل می‌کرد یا صدایش آن‌قدر بلند بود که چون در خانه‌اش تکلم می‌نمود همسایگانش می‌توانستند سخنان او را بشنوند، در آن صورت مرد حق داشت بدون پرداخت مهریه او را طلاق دهد».[۲]


[۱]. مطهری، مرتضی، مجموعه آثار، ج ۱۹، همان، ۵۲۵.

[۲]. تاریخ تمدن (ترجمه فارسی)، جلد ۱۲، صفحه ۳۰.

لینک کوتاه مطلب : https://nidamat.com/?p=34534



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: حجاب رمز پیروزی
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی