تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 20645
بازدید دیروز : 344
بازدید هفته : 21504
بازدید ماه : 74782
بازدید کل : 10466537
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : شنبه 24 / 10 / 1398

بیشتر بخوانید:

وحشت نظامیان آمریکایی در پایگاه عین الاسد از حمله جدید

سانحه هواپیما دست مایه انتقام از تشییع میلیونی سردار سلیمانی

این گزارش با تصویری از لحظه برخورد چند موشک ایران با پایگاه عین الأسد آغاز می‌شود. خبرنگار سی‌ان‌ان در این مورد می‌گوید: «نیروهای آمریکایی به اینکه در طرف دریافت‌کننده این حملات قرار داشته باشند، عادت ندارند. آن‌ها معمولا در طرف شلیک‌کننده هستند.»

یکی از نظامیان آمریکایی حاضر در این پایگاه، در مورد لحظه حمله، می‌گوید: «خوب، نمی‌خواهم دروغ بگویم، من در آن لحظه ترسیده بودم.»

وی البته ادعا می‌کند که اغلب نیروهای آمریکایی حاضر در این پایگاه از بیم حمله موشکی ایران، از قبل به پناهگاه رفته بودند.

خبرنگار سی‌ان‌ان اشاره می‌کند که ارتش آمریکا در آن شب نگران بوده است که ایران برای هدف قرار دادن این پایگاه، علاوه بر حمله موشکی، به تهاجم زمینی، حملات راکتی و خمپاره‌ای هم متوسل شود.

در این گزارش خوابگاه‌های نظامیان آمریکایی که حالا به کلی تخریب شده، نمایش داده و عنوان می‌شود: «هر شب دیگری بود، بخشی از ۲۵۰۰ نیروی نظامی و پیمانکار [آمریکایی] در منطقه‌ای حضور داشتند که هدف قرار گرفت.»

«تیم کارلند» از فرماندهان نظامیان آمریکایی در این پایگاه می‌گوید از بیم حملات راکتی ایران نیروهای آمریکایی در پایگاه پخش شده‌اند و تلاش شده تا نیروها نزدیک به یکدیگر نباشند تا از این طریق احتمال آسیب جانی کاهش یابد. علاوه بر این، اغلب نیروها به پناهگاه منتقل شده‌اند؛ پناهگاه‌هایی که ساخت آن به دوران صدام، دیکتاتور معدوم عراق باز می‌گردد.

خبرنگار سی‌ان‌ان می‌گوید: «ساعت ۱۱ کسانی که می‌توانستند شروع به پناه گرفتن در پناهگاه‌هایی کردند که توسط دشمن سابق ساخته شده بود. این یک پناهگاه دوران صدام است.»

«استیسی کولمن» از دیگر فرماندهان نظامی آمریکا در این پایگاه، می‌گوید این پناهگاه‌ها برای مقاومت در برابر حملات موشک‌های بالستیک طراحی شده بودند، با این وجود شدت حملات به حدی بوده است که با هر برخورد درب پناهگاه‌ها به داخل متمایل می‌شده است.

به گفته سی‌ان‌ان حتی بعد از آغاز حملات هنوز ده‌ها نفر از نیروهای آمریکایی در محوطه باز و در مواضع تعریف‌شده خود حضور داشته‌اند و بعضا در پناهگاه‌های کوچکی بوده‌اند که برای حملات راکتی و خمپاره‌ای طراحی شده بود، نه حملات موشک‌های بالستیک. 

«مارک ریجون» از نظامیان آمریکایی که خارج از پناهگاه بوده، می‌گوید: «داشتم روی شن‌ها راه می‌رفتم که در سمت شرق آسمان یک خط نارنجی دیدم. با تمام سرعت شروع به دویدن کردم و فریاد زدم "دارد می‌آید"، به نوعی به همه هشدار دادم و بعد هم که [موشک] اصابت کرد.»

در ادامه این گزارش تصاویری از محل استقرار نیروهای واحد پهپادی آمریکا پخش می‌شود. به گفته خبرنگار سی‌ان‌ان این محل به کلی در آتش سوخته است. 

یکی از نظامیان آمریکایی حملات موشکی ایران را «ترسناک» توصیف کرده و به خبرنگار سی‌ان‌ان توضیح می‌دهد که خوابگاهی که او به طور معمول در آن اقامت داشته، هدف حمله قرار گرفته و به کلی نابود شده است.

سی‌ان‌ان در این رابطه نوشته است: «آن شب مثل هیچ‌شب دیگری در این پایگاه نبود. آن‌ها حدود دو ساعت در پناهگاه بودند و توان مقابله و پاسخ نداشتند.»

خبرنگار این شبکه به قدرت موشک‌های ایران هم اشاره کرده و می‌گوید شدت انفجارها به حدی بوده است که به عنوان نمونه یک دیوار ۴ تنی را از جا کنده و نابود کرده است.

سی‌ان‌ان در پایان این گزارش با بیان اینکه این پایگاه هنوز هم از بیم حملات نیروهای متحد ایران در حالت آماده‌باش قرار دارد، می‌گوید: «حتی برای کسانی که پیش از این جنگ حضور داشته‌اند، این [حمله] شبیه هیچ میدان نبرد دیگری نبود. احساس فراگیر درماندگی، که هنگام حضور زیر حملات موشکی به انسان دست می‌دهد و اینکه در برابر دشمنت بی‌دفاع باشی. حمله‌ای که می‌تواند دوباره رخ دهد، حتی اگر شبیه این نباشد.»

منبع: فارس

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی