تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2829
بازدید دیروز : 119650
بازدید هفته : 335627
بازدید ماه : 657908
بازدید کل : 11049663
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : دو شنبه 6 / 2 / 1399

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شرق، شکستن قرنطینه البته تأثیر خود را بر آمار رسمی ابتلا به این ویروس و مرگ هم داشته و در آخرین گزارش رسمی کمیته اپیدمیولوژی ستاد مقابله با کرونا، وضعیت صعودی در دست‌کم ۹ استان دیده می‌شود؛ بر اساس این گزارش که به تازگی منتشر و با آمار تا سوم اردیبهشت تحلیل شده است، ۹ استان قم، مرکزی، ایلام، اردبیل، گیلان، گلستان، همدان، کهگیلویه‌وبویراحمد و خوزستان روند صعودی ابتلا به ویروس کرونا و مرگ بر اثر آن را تجربه کرده‌اند. این تحلیل اگرچه می‌گوید در حال حاضر هیچ استانی در وضعیت قرمز نیست اما درباره روزهای آینده هشدار جدی می‌دهد. این اطلاعات در حالی است که آمار رسمی همچنان روند به‌نسبت ثابت و پایداری را طی می‌کنند و اثری از هشدارهای جدی کارشناسان در این آمار دیده نمی‌شود. 

  •   مرگ نزدیک به ۵ هزار و ۶۰۰  نفر در ایران بر اثر کرونا

میزان مبتلایان و جان‌باختگان ویروس کرونا در ایران از همان روزهای ابتدایی با پرسش‌هایی جدی همراه بود و کارشناسان زیادی صحت و دقت آمار رسمی را مورد پرسش قرار دادند؛ این روند همچنان ادامه دارد که البته وزارت بهداشت در پاسخ به این موضوع می‌گوید آمار مبتلایان قطعی و نتیجه آزمایش‌ها را اعلام می‌کند.

ستاد مقابله با کرونا معتقد است این آمار رسمی به معنای آمار تمام مبتلایان کشور نیست و ممکن است افرادی با کرونای مثبت شرایط آزمایش را نداشته یا تاکنون تست این ویروس را انجام نداده باشند؛ وضعیتی که تقریبا در تمام کشورهای دنیا هم با شدت و حدت متفاوت وجود دارد. اما اگر معیار را آمار رسمی قرار دهیم، تا ظهر دیروز پنج هزار و ۵۷۴ نفر در ایران بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند. آمار تازه را دیروز سخنگوی وزارت بهداشت و در شصت‌وپنجمین روز پس از شیوع کرونا در کشور اعلام کرد که می‌گوید تا ظهر دیروز ۸۸۱۹۴ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۵۵۷۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

«کیانوش جهان‌پور» در توضیح شرایط کنونی کشور گفت: «خوشبختانه تاکنون ۶۶۵۹۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده‌اند و  ۳۱۲۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۳۹۹ هزار و ۹۲۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است». او البته گفت در حال حاضر هیچ استانی در وضعیت قرمز نیست: «اگرچه در حال حاضر هیچ استانی در وضعیت قرمز این بیماری نیست، اما هشدارها باقی است، وضعیت به هیچ عنوان عادی نیست و فاصله‌گذاری اجتماعی حتما باید از سوی مردم رعایت شود».

  •  ۵۳ مورد مشکوک به کرونا در گرمخانه‌های پایتخت

یکی از مسائل چالش‌برانگیز در روزهای گذشته بحث ویروس کرونا و نسبت آن با سیگار و مواد مخدر بوده است. دراین‌باره شایعه شده بود افراد سیگاری یا کسانی که مواد مخدر استفاده می‌کنند، کمتر به این ویرس مبتلا می‌شوند و برای اثبات، از نبود این ویروس در گرمخانه‌ها هم کمک می‌گرفتند که البته آمار رسمی چنین موضوعی را اثبات نمی‌کند. در تازه‌ترین خبر در این زمینه شهرداری تهران از ۵۳ مورد مشکوک به کرونا در گرمخانه‌های پایتخت خبر داده است.

«سیدمالک حسینی»، سرپرست سازمان  رفاه، خدمات مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پاسخ به این پرسش که پس از شیوع کرونا چند نفر از معتادان متجاهر، افراد بی‌سرپناه و کودکان کار جذب گرمخانه‌ها شده‌اند، گفت: «اطلاعات افرادی که به گرمخانه‌ها مراجعه می‌کنند، براساس خوداظهاری ثبت می‌شود و اینکه فردی اعتیاد دارد یا در مراکز ماده ۱۶ حضور داشته یا خیر، مورد سؤال قرار نمی‌گیرد. تنها اسم و فامیل و از کجا آمده‌اند، پرسیده می‌شود و اگر تمایل داشته باشند به آنها جواب می‌دهند. این اقدام به این دلیل است که نمی‌خواهیم افراد به خاطر ترس، از حضور در گرمخانه‌ها خودداری کنند. در نتیجه به صورت دقیق این امکان وجود ندارد که بگوییم چند درصد افراد، کارتن‌خواب هستند یا چند درصد از مراکز ماده ۱۶ آمده‌اند».

او در خصوص وضعیت کودکان کار پس از بسته‌شدن مراکز پرتو  هم به ایلنا گفت: «افراد زیر ۱۸ سال قانونا پذیرش نمی‌شوند. براساس اظهارات همکاران ما در مراکز پرتو، چهارهزارو ۵۰۰ نفر از افرادی که در این مراکز ساماندهی شده‌اند، متعلق به حدود دو هزار و ۲۵۰ خانواده هستند و در واقع افرادی که در مراکز پرتو هستند، تقریبا خانواده دارند. در مجموع کودک کاری که مسکن نداشته باشد، به‌ندرت داریم چراکه یا خانواده دارند یا به صورت گروهی از افغانستان می‌آیند که بزرگ‌تری دارند و سرپناه برای آنها فراهم می‌کنند یا از قومیت‌های درون ایران هستند. نمی‌توان به صورت قطعی گفت هیچ کودک کاری نیست که شب‌ها بی‌سرپناه باشد، اما به دلیل تفکیک ذکرشده، این احتمال بسیار پایین است که کودک کاری در ایران بی‌سرپناه باشد».

حسینی همچنین درباره تعداد افرادی که از ابتدای شیوع کرونا در گرمخانه‌ها ساماندهی شده‌اند، گفت: «از روز اول شیوع کرونا تا امروز بیش از ۱۳۰ هزار نفر در گرمخانه‌های پایتخت پذیرش داشتیم که به طور متوسط روزی دوهزارو ۳۰۰ نفر می‌شود».

سرپرست سازمان  رفاه، خدمات  مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در خصوص چرایی عدم ابتلا به کرونا در گرمخانه‌های پایتخت هم گفت: «تاکنون بیش از ۵۳ مورد مشکوک به کرونا در گرمخانه‌ها گزارش شده است، موارد مشکوک به اتاق ایزوله منتقل و از بقیه افراد جدا می‌شوند و اورژانس آنها را برای بررسی‌های بالینی بیشتر انتقال می‌دهد و تا به امروز مورد مبتلا نداشته‌ایم. اصلا ابایی برای اعلام مثبت‌شدن کرونای افراد نداریم، چراکه تمهیداتی را نیز در نظر گرفته‌ایم».

  •   بستری‌شدن ۵۸ هزار نفر از ابتدای شیوع کرونا در تهران

دیروز همچنین فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران با اشاره به اهمیت صیانت از سلامت افرادی که به سینما مراجعه می‌کنند، بر لزوم تدوین یک شیوه‌نامه اجرائی، بهنگام، پویا و متناسب با نگاه کاهش خطر در این‌باره تأکید کرد.

«علیرضا زالی»، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران، در نشستی با اعضای هیئت‌مدیره خانه سینما،  تدوین پروتکل بهداشتی مشترک برای بازگشایی سینماها در آینده را لازم دانست  و تأکید کرد: «در این شیوه‌نامه باید به تهویه هوا، نحوه فروش بلیت و نشان‌دارکردن صندلی‌ها، فاصله‌گذاری‌ها، کاهش زمان حضور افراد برای نمایش فیلم، تنظیف و ضدعفونی کردن سینما بین سئانس‌ها، عدم مصرف مواد غذایی در سینما، استفاده از ابزار کنترلی مثل تب‌سنجی و محدودیت سنی توجه شود». زالی همچنین  با اشاره به خدمات‌رسانی ایثارگرانه کادر  بهداشت و درمان از روزهای آغاز بحران با وجود کمبودها، تأکید کرد: «در این مدت از ابتدای شیوع بیماری تاکنون حدود ۵۸ هزار بیمار کرونایی را در تهران بستری کرده‌ایم که با تلاش کادر درمان بسیاری از آنان ترخیص شده‌اند».

  •   رکورد ایران در میزان بهبودیافتگان کرونا 

یکی از مسائل پرسش‌برانگیز درباره آمار کرونا در ایران میزان بهبودیافتگان بیش از دیگر کشورهای دنیاست که دیروز وزیر بهداشت این موضوع را یک رکورد ناب بین‌المللی اعلام کرد. وزیر بهداشت با اشاره به نشست خود از طریق ویدئوکنفرانس با تمام وزرای بهداشت کشورهای دنیا و با مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: «میزان بهبودیافتگان کرونا در ایران یک رکورد ناب بین‌المللی است».

«سعید نمکی» پس از برگزاری نشست مجازی با وزرای بهداشت کشورهای جهان از طریق ویدئوکنفرانس دراین‌باره گفت: «از هر ۶ منطقه سازمان جهانی بهداشت، یک کشور برگزیده انتخاب شده بود تا تجربیات خودش را برای جهانیان بازگو کند و خوشبختانه از بین کشورهای شرق مدیترانه، جمهوری اسلامی ایران برای انتقال تجربیات خود به دنیا انتخاب شده بود». او در ادامه گفت: «برای من به عنوان یک سرباز کوچک جمهوری اسلامی ایران، اوج سعادت است که هنگام شیوع ویروس کرونا و وقتی کشورم در اوج تحریم‌ها قرار داشت و منابع نیز محدود بود، دل‌های پر از مهربانی، دست‌های پر از همت و روح‌های پر از غیرت پزشکان و پرستاران و بهورزان و مراقبان سلامت را در اختیار داشتیم، همچنین همدلی و مهربانی مردم، تدبیر و دلسوزی رهبران و مشارکت‌های بین‌بخشی و نیز وفاق ملی باعث اطمینان خاطر ما شد».

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری نشست مجازی با وزرای بهداشت کشورهای جهان، توضیح داد: «در این نشست اعلام کردیم موارد فوت روزانه ناشی از کرونا را در ایران در طول سه هفته، یک‌سوم و موارد جدید ابتلای روزانه را ۴۰ درصد کاهش دادیم و این افتخار بسیار بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران در شرایط سخت تحریم در عرصه بین‌المللی بود و این دستاورد بزرگ را تبریک می‌گویم و امیدوارم با همدلی، وفاق، رعایت اصول و پروتکل‌های بهداشتی این راه را با سرعت ادامه دهیم و یک رکورد تاریخی را در عرصه بین‌المللی رقم بزنیم». نمکی با بیان اینکه میزان بهبودیافتگان ما یک رکورد ناب بین‌المللی است، توضیح داد: «این موضوع جای افتخار دارد و به پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان‌ها تبریک می‌گویم که با ایثار و فداکاری توانستند این حرکت بزرگ را مدیریت کنند.

ما برای دنیا تجربه بزرگ غربالگری را تشریح کردیم. درست است که در سطح تحول نظام سلامت توانستیم تخت‌های بیمارستانی و بخش‌های ویژه را توسعه دهیم اما امروز با توسعه این زیرساخت‌ها، میزان تخت بیمارستانی به ازای هر هزار نفر جمعیت، ۱.۶ است، در حالی که این شاخص در فرانسه و سایر کشورهای اروپایی بین پنج تا شش برابر ماست و میزان پرستار به ازای هر یک تخت بیمارستانی در کشورهای اروپایی در بدترین وضعیت، حدود دو تا سه برابر ایران است».این توضیحات وزیر بهداشت و دیگر مقامات حوزه بهداشت و سلامت ایران در حالی است که همچنان نگرانی کارشناسان و جامعه پزشکی از آغاز موج تازه اپیدمی این ویروس در ایران بالاست و آنها معمولا این نگرانی را به طور رسمی اعلام می‌کنند.

کد خبر 504576
 

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: كرونا در ايران
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی