💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران

صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

طراح قالب

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
عناوین مطالب وبلاگ
::
طراح قالب

::فیلم های سینمایی ایرانی
::بهترین فیلم های سینمایی
::طلاق چرا ؟
::دین گریزی چرا ؟
::کار تون های بسیار زیبا
::گناه شناسی
::رذایل ودرمان آن
::حدیث گرافی مذهبی
::پروفایل استوری
::پروفایل آیه گرافی
::بازی وسرگرمی
::منبر های کوتاه وشنیدنی
::جوانانان حتما بخوانند!!!!!
::ویژه نامه محرم
::فایل های ویژه (صوتی وتصویری)
::نوجوانان وجوانان
::کودکان
::اثبات خدا برای
::کودکان
::انتخابات
::از عالم پس از مرگ چه خبر
::دفاع از حریم ولایت
::حکایت خوبان
::جهان سیاست
::پاورپوینت عقاید
::پاور پوینت مذهبی
::پاورپوینت قرآنی
::بااندکی تامل
::مناجات
::سئوالات ویژه
::نامه خدا به بنده
::ضیافت نور
::تا آسمان
::جهنم
::بهشت
::فضای مجازی
::احکام
::نماز
::تربیتی
::علمی
::مذهبی
::اعتقادی
::دینی
::تاریخی
::قرآنی
::تاریخی
::مذهبی
::دینی
::اعتقادی
::مطالب جالب وخواندنی
::قرآنی
::مدعیان دروغین
::عبرت ها
::نرم افزار
::فلسفه احکام
::تفسیر قرآن کریم
::چنگ نرم
::منبر مجازی
::مجموعه تصویر های نمایشگاهی
::تصویر نوشته های قرآنی
::مجموعه تصویر ها
::آیا می دانید!!!
::نوحه صوتی تصویری
::روضه
::مداحی
::متن نوحه
::اخلاق وعرفان
::جامعه امروز
::ویدئو های آموزنده
::قرآن
::دبستانی ها
::منبرها
::گناه شناسی
::سخنرانی مکتوب
::اشعار
::مهارت های زندگی
::ولایت فقیه
::دانستنیهای حقوقی
::طب امام صادق (ع)
::اسرار حسن عاقبت و سوء عاقبت
::ضرب المثل های مخرب
::ضرب المثل های غلط
::سخنرانی صوتی تصویری
::متن سخنرانی
::کتابخانه
::ویزه بسیج
::پاور پوینت
::خداشناسی
::داستان ضرب المثل ها
::ضرب المثل ها
::اخلاقی
::طعم خوب بندگی
::زنا شویی
::داروخانه معنوی
::احکام دینی
::معارف قرآن
::ذکر مبارک
::درسهایی از قرآن
::معنویت
::بصیرت
::موازین
::موعظه خوبان
::جملات تکان دهنده
::جملات زیبا وتامل بر انگیز
::حجاب رمز پیروزی
::عترت
::منبر ووعظ
::هشدار
::خنده های حلال
::شبهات
::همگام با ولایت
::خانواده
::ناگفته هایی از حقایق عاشورا
::شگفتی های آفرینش
::عجایب خلقت
::فرجام شناسی
::اعجاز قرآن
::مشاعره
::موسیقی
::ازدواج
::مأموریت های امور تربیتی
::امور تربیتی و عملکرد آن
::نهال امور تربیتی
::همگام با مربیان
::مربیان ببینند
:: معرفت شناسی
::ویژه نامه محرم94
::امام خامنه ای امام عشق
::نماز
::خط قرمز های قرآنی
::معلومات قرآنی
::دریچه ای به سوی مذهب
::پند های نهج البلاغه
::حکایت ها وحکمت ها
::آموزشی
::ویژه جوانان ونوجوانان
::امام شناسی
::میوه وخواص دارویی انها
::اشعار مناسبتی
::مهدویت (عج)
::آرامش در زندگی
::روانشناسی وفرآن
::شیعه شناسی
:: ناگفته های زندگی
::پیام های وحی آسمانی
::تلاوت های درخواستی
::lماه ضیافت خدا
::گونان گون
::دفاع مقدس
::لحظه ای تامل
::انسان از نگاه قرآن
::گیا هان دارویی
::پزشکی
::پرسش وپاسخ
::داستانها
::معما
::دانستنی ها
::تربیتی
::ویژه نامه ها
::اعقاید شناسی
::انقلاب اسلامی
::قرآن شناسی
::ویژه نامه محرم حسینی
::استفتائات
::پیامک ها
::پیا مک های قرآنی
::بانک احادیث



نويسندگان :
:: اکبر احمدی

آمار بازديد :

:: تعداد بازديدها: 93240
:: کاربر: Admin







پيام مديريت وبلاگ : با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ من خوش آمديد .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ کمک کنید .


آیا مجلس یازدهم رکورددار حضور زنان خواهد بود؟
۶ اسفند ۱۳۹۸،‏ ۸:۲۰
کد خبرنگار: 2421
کد خبر: 83687611

آیا مجلس یازدهم رکورددار حضور زنان خواهد بود؟

آیا مجلس یازدهم رکورددار حضور زنان خواهد بود؟

تهران- ایرنا- بر اساس آمار اعلام شده ستاد انتخابات کشور، تاکنون ۱۷ زن توانسته‌اند آرای لازم را برای حضور در بهارستان کسب کنند. درصورت موفقیت فاطمه آجورلو در دور دوم انتخابات حوزه انتخابیه کرج، تعداد بانوان مجلس یازدهم به ۱۸ نفر می‌رسد و این مجلس رکورددار حضور زنان خواهد بود.


یکی از  مسائلی که در هر دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی توجه ناظران مسائل سیاسی را به خود جلب کرده، میزان اقبال زنان به مشارکت سیاسی و انتخابات و تلاش آنها برای کسب کرسی‌های بهارستان بوده است. به نظر می رسد از این بابت مجلس یازدهم در حال ثبت رکورد جدیدی است و اگر فاطمه‌آجرلو بتواند از حوزه انتخابیه کرج به مجلس راه یابد، این اتفاق خواهد افتاد.  
براساس آمار اعلام شده ستاد انتخابات کشور، تاکنون ۱۷ زن توانسته اند آرای لازم را برای حضور در بهارستان کسب کنند. درصورت موفقیت فاطمه آجورلو در دور دوم انتخابات حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس، تعداد بانوان دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی به ۱۸ نفر می‌رسد و با این حساب این مجلس رکورددار حضور زنان در این ۱۱ دوره خواهد بود.

فاطمه رهبر، زهره الهیان، زهره سادات لاجوردی، فاطمه قاسم پور و سمیه رفیعی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و پردیس، هاجر چنارانی از حوزه انتخابیه نیشابور و فیروزه، شیوا قاسمی از حوزه انتخابیه سروآباد و مریوان، فاطمه رحمانی از حوزه انتخابیه مشهد و کلات، زهرا شیخی مبارکه از حوزه انتخابیه اصفهان، الهام آزاد از حوزه انتخابیه نائین، خور و بیابانک، عفت شریعتی از حوزه انتخابیه رزن و کوهبنان، سمیه محمودی از حوزه انتخابیه شهرضا و دهاقان، پروین صالحی مبارکه از حوزه انتخابیه مبارکه، سارا فلاحی از حوزه انتخابیه ایلام، معصومه پاشایی بهرام از حوزه انتخابیه مرند و جلفا، فاطمه محمدبیگی از حوزه انتخابیه قزوین و آبیک و فاطمه مقصودی از حوزه انتخابیه بروجرد، ۱۷ بانویی هستند که توانستند منتخب حوزه انتخابیه خود در مجلس یازدهم شورای اسلامی باشند و درصورت تایید شورای نگهبان به مجلس راه خواهند یافت.
چهار نفر از این تعداد سابقه نمایندگی در مجلس را دارند و فاطمه آجورلو هم سابقه نمایندگی در مجلس را دارد اما او برای شکستن رکورد حضور زنان در مجلس باید در دور دوم، بیشترین رای را به دست بیاورد.

  زنانی که نماینده شدند

در دوره نخست مجلس شورای اسلامی ۴ نامزد زن توانستند به عنوان منتخبین حوزه انتخابیه خود روانه بهارستان شوند؛ مریم بهروزی از حوزه انتخابیه تهران، ری،  شمیرانات و اسلامشهر از جناح راست و اعظم طالقانی، گوهر الشریعه دستغیب و عاتقه صدیقی (همسر شهید رجایی) از همان حوزه از جناح چپ راهی مجلس شورای اسلامی شدند.

در دومین دوره مجلس شورای اسلامی، مرضیه حدیدچی جایگزین اعظم طالقانی شد و مریم بهروزی، گوهر الشریعه دستغیب و عاتقه صدیقی برای بار دوم راهی مجلس شدند. این ترکیب در مجلس سوم هم تکرار شد.

اما در مجلس چهارم در مرحله نخست و میاندوره‌ای در مجموع ۹ زن توانستند به عنوان منتخبین حوزه انتخابیه خود روانه مجلس شوند. فخرالتاج امیرشقاقی و فاطمه همایون مقدم از حوزه انتخابیه تبریز، مریم بهروزی، پروین سلیحی، منیره نوبخت، مرضیه وحید دستجردی از حوزه انتخابیه تهران، اختر درخشنده از حوزه انتخابیه کرمانشاه و قدسیه سیدعلوی از حوزه انتخابیه مشهد و کلات، ۹ زنی بودند که به مجلس چهارم شورای اسلامی راه یافتند.

در مجلس پنجم شورای اسلامی ۱۴ زن روانه مجلس شدند. شهربانو امانی انگنه از حوزه انتخابیه ارومیه بدون سابقه نمایندگی، نیره اخوان بی‌طرف و زهرا پیشگاهی فرد اعتدال‌گرا از حوزه انتخابیه اصفهان، سهیلا جلودار زاده، فائزه هاشمی رفسنجانی، فاطمه کروبی، نفیسه فیاض‌بخش، منیره نوبخت و فاطمه رمضان‌زاده همگی اصلاح‌طلب و مرضیه وحید دستجردی اصولگرا از حوزه انتخابیه تهران، قدسیه سیدعلوی و مرضیه صدیقی از حوزه انتخابیه مشهد و کلات، الهه راستگو اصلاح‌طلب از حوزه انتخابیه ملایر و مرضیه حدیدچی دباغ اصولگرا از حوزه انتخابیه همدان، ۱۴ زن راه یافته به مجلس پنجم بودند.

از ۱۳ زنی که در مجلس ششم توانستند کرسی‌های مجلس را در اختیار بگیرند، ۱۱ زن اصلاح‌طلب، یک نفر مستقل و یک نفر هم اصولگرا بودند. اعظم ناصری‌پور از حوزه انتخابیه اسلام آباد غرب به عنوان نماینده مستقل به مجلس راه یافت. شهربانو امانی از حوزه انتخابیه ارومیه، اکرم منصوری‌منش از حوزه انتخابیه اصفهان، سهیلا جلودارزاده، فاطمه حقیقت‌جو، فاطمه راکعی، جمیله کدیور و الهه کولایی با مشی اصلاح‌طلبی و وحیده طالقانی با مشی اصولگرایی از حوزه انتخابیه تهران، حمیده عدالت با مشی اصلاح‌طلبی از حوزه انتخابیه دشتستان، ‌ طاهره رضازاده با مشی اصلاح‌طلبی از حوزه انتخابیه شیراز، سیده فاطمه خاتمی با مشی اصلاح‌طلبی از حوزه انتخابیه مشهد و کلات و مهرانگیز مروتی با مشی اصلاح‌طلبی از حوزه انتخابیه خلخال، زنانی بودند که به مجلس راه یافتند.

اما مجلس هفتم بیشتر بانوان اصولگرا را به خود دید؛ چرا که از ۱۳ زن راه یافته به مجلس هفتم، جز مهرانگیز مروتی نماینده مردم خلخال و سهیلا جلودارزاده نماینده تهران که دور قبل هم در مجلس بودند، بقیه اصولگرا بودند. ۱۱ بانوی دیگر مجلس هفتم عبارتند از: فاطمه آلیا، فاطمه رهبر، الهام امین‌زاده، لاله افتخاری و نفیسه فیاض‌بخش از حوزه انتخابیه تهران، فاطمه آجرلو از حوزه انتخابیه کرج، ‌عشرت شایق از حوزه انتخابیه تبریز، ‌ هاجر تحریری نیک صفت از حوزه انتخابیه رشت، رفعت بیات از حوزه انتخابیه زنجان و عفت شریعتی از حوزه انتخابیه مشهد و کلات.

در مجلس هشتم در مجموع هشت زن به مجلس شورای اسلامی راه یافتند که همه آنها از اصولگرایان بودند.  نیره اخوان بی‌طرف از حوزه انتخابیه اصفهان، فاطمه آلیا، فاطمه رهبر، ‌زهره الهیان، لاله افتخاری و طیبه صفایی از حوزه انتخابیه تهران، فاطمه آجرلو از حوزه انتخابیه کرج، عفت شریعتی از حوزه انتخابیه مشهد و کلات.

 ۹ نماینده زن راه یافته به مجلس همگی از اصولگرایان بودند که عبارتند از: نیره اخوان بی‌طرف از حوزه انتخابیه اصفهان، فاطمه آلیا، فاطمه رهبر، زهره طبیب‌زاده نوری و لاله افتخاری از حوزه انتخابیه تهران، شهلا میرگلوبیات از حوزه انتخابیه ساوه و زرندیه، مهناز بهمنی از حوزه انتخابیه سراب، سکینه عمرانی از حوزه انتخابیه سمیرم و حکمیه عالی از حوزه انتخابیه زابل.

در دهمین دوره از مجلس شورای اسلامی هم تعداد زنان حاضر در مجلس افزایش یافت و هم خط مشی آنها تغییر کرد. در دهمین دوره مجلس ۱۷ بانو توانستند راهی مجلس شوند. پروانه سلحشوری، طیبه سیاوشی شاه عنایتی، سیده فاطمه ذوالقدر، سهیلا جلودارزاده، پروانه مافی، سیده فاطمه حسینی، فریده اولادقباد و فاطمه سعیدی زنانی بودند که در قالب لیست امید راهی بهارستان شده بودند.

ناهید تاج‌الدین از حوزه انتخابیه اصفهان، معصومه آقاپور علیشاهی از حوزه انتخابیه شبستر، سیده حمیده زرآبادی از حوزه انتخابیه قزوین، آبیک و البرز و زهرا ساعی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو هم در فهرست امید قرار داشتند و روانه مجلس شدند.

زهرا سعیدی از حوزه انتخابیه مبارکه و خدیجه ربیعی فرادینه، مستقلین زن و سمیه محمودی از حوزه انتخابیه شهرضا و سمیرم سفلی و سکینه الماسی از حوزه انتخابیه کنگان و عسلویه اعتداگرایان زن دور دهم مجلس شورای اسلامی هستند. در این میان هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور و تخت جلگه تنها نماینده زن اصولگرا است که در دور دهم مجلس شورای اسلامی روانه بهارستان شد.

 نگاهی اجمالی به رویکردها و خط مشی زنانی که توانسته‌اند به مجلس شورای اسلامی راه یابند، به نوعی بازتاب و انعکاسی از واقعیات سیاسی و اجتماعی بوده است. به طوری که در هر مقطع که اصولگرایان توانسته‌اند اکثریت کرسی‌های مجلس را در اختیار بگیرند، ‌خط مشی زنان هم اصولگرایانه بوده و هرگاه اصلاح‌طلبان با کسب اکثریت‌آرای شهروندان راهی مجلس شده‌اند زنان حاضر در مجلس هم خط مشی اصلاح‌طلبانه داشته‌اند.  در دور یازدهم مجلس هم این  وضعیت حاکم است و قاطبه زنانی که‌آرای لازم برای حضور در بهارستان را کسب کرده‌اند اصولگرا هستند.  نکته مهم این است که زنان راه یافته به بهارستان چه خط مشی ای را در مجلس دنبال می کنند. و آیا اساسا حضور زنان  اصولگرا در بهارستان ظهور و بروزی خواهد یافت یا زیر سایه سیاست مردانه خواهند رفت.



نوشته شده توسط nedayevahi در سه‌شنبه 06 اسفند 1398

ارسال نظر(0)

:: 14 اعجاز علمی قرآن در تفسیر نمونه تقدیم می گردد.
:: رلال وحی
:: روضه سوزناک شهادت امام جواد (ع) حاج میثم مطیعی
:: داستان های ناب امام جواد علیه السلام
:: پیامکهای ویژه شهادت حضرت جوادالائمه علیه السلام
:: اشعار شهادت حضرت جوادالائمه علیه السلام
:: مناظره امام جواد با عالم بزرگ اهل سنت
:: کرامات و مناقب امام جواد(ع)
:: ماجرای شهادت امام جواد(علیه‌السلام)
:: مواضع امام جواد(ع) در برابر انحرافات اجتماعی





این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی
ahmadiakbar491@yahoo.com




:: بهمن 1401;
:: تیر 1401;
:: خرداد 1401;
:: اردیبهشت 1401;
:: فروردین 1401;
:: اسفند 1400;
:: بهمن 1400;
:: دی 1400;
:: آذر 1400;
:: آبان 1400;
:: مهر 1400;
:: شهریور 1400;
:: مرداد 1400;
:: تیر 1400;
:: خرداد 1400;
:: اردیبهشت 1400;
:: فروردین 1400;
:: اسفند 1399;
:: بهمن 1399;
:: دی 1399;
:: آذر 1399;
:: آبان 1399;
:: مهر 1399;
:: شهریور 1399;
:: مرداد 1399;
:: تیر 1399;
:: خرداد 1399;
:: اردیبهشت 1399;
:: فروردین 1399;
:: اسفند 1398;
:: بهمن 1398;
:: دی 1398;
:: آذر 1398;
:: آبان 1398;
:: مهر 1398;
:: تیر 1397;
:: خرداد 1397;
:: اردیبهشت 1397;
:: فروردین 1397;
:: اسفند 1396;
:: بهمن 1396;
:: دی 1396;
:: آذر 1396;
:: آبان 1396;
:: مهر 1396;
:: شهریور 1396;
:: مرداد 1396;
:: تیر 1396;
:: خرداد 1396;
:: اردیبهشت 1396;
:: فروردین 1396;
:: اسفند 1395;
:: بهمن 1395;
:: دی 1395;
:: آذر 1395;
:: آبان 1395;
:: مهر 1395;
:: شهریور 1395;
:: مرداد 1395;
:: تیر 1395;
:: خرداد 1395;
:: اردیبهشت 1395;
:: فروردین 1395;
:: اسفند 1394;
:: بهمن 1394;
:: دی 1394;
:: آذر 1394;
:: آبان 1394;
:: مهر 1394;
:: شهریور 1394;
:: مرداد 1394;
:: تیر 1394;
:: خرداد 1394;
:: اردیبهشت 1394;

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ | طراح قالب

Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by 49709