💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران

صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

طراح قالب

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
عناوین مطالب وبلاگ
::
طراح قالب

::فیلم های سینمایی ایرانی
::بهترین فیلم های سینمایی
::طلاق چرا ؟
::دین گریزی چرا ؟
::کار تون های بسیار زیبا
::گناه شناسی
::رذایل ودرمان آن
::حدیث گرافی مذهبی
::پروفایل استوری
::پروفایل آیه گرافی
::بازی وسرگرمی
::منبر های کوتاه وشنیدنی
::جوانانان حتما بخوانند!!!!!
::ویژه نامه محرم
::فایل های ویژه (صوتی وتصویری)
::نوجوانان وجوانان
::کودکان
::اثبات خدا برای
::کودکان
::انتخابات
::از عالم پس از مرگ چه خبر
::دفاع از حریم ولایت
::حکایت خوبان
::جهان سیاست
::پاورپوینت عقاید
::پاور پوینت مذهبی
::پاورپوینت قرآنی
::بااندکی تامل
::مناجات
::سئوالات ویژه
::نامه خدا به بنده
::ضیافت نور
::تا آسمان
::جهنم
::بهشت
::فضای مجازی
::احکام
::نماز
::تربیتی
::علمی
::مذهبی
::اعتقادی
::دینی
::تاریخی
::قرآنی
::تاریخی
::مذهبی
::دینی
::اعتقادی
::مطالب جالب وخواندنی
::قرآنی
::مدعیان دروغین
::عبرت ها
::نرم افزار
::فلسفه احکام
::تفسیر قرآن کریم
::چنگ نرم
::منبر مجازی
::مجموعه تصویر های نمایشگاهی
::تصویر نوشته های قرآنی
::مجموعه تصویر ها
::آیا می دانید!!!
::نوحه صوتی تصویری
::روضه
::مداحی
::متن نوحه
::اخلاق وعرفان
::جامعه امروز
::ویدئو های آموزنده
::قرآن
::دبستانی ها
::منبرها
::گناه شناسی
::سخنرانی مکتوب
::اشعار
::مهارت های زندگی
::ولایت فقیه
::دانستنیهای حقوقی
::طب امام صادق (ع)
::اسرار حسن عاقبت و سوء عاقبت
::ضرب المثل های مخرب
::ضرب المثل های غلط
::سخنرانی صوتی تصویری
::متن سخنرانی
::کتابخانه
::ویزه بسیج
::پاور پوینت
::خداشناسی
::داستان ضرب المثل ها
::ضرب المثل ها
::اخلاقی
::طعم خوب بندگی
::زنا شویی
::داروخانه معنوی
::احکام دینی
::معارف قرآن
::ذکر مبارک
::درسهایی از قرآن
::معنویت
::بصیرت
::موازین
::موعظه خوبان
::جملات تکان دهنده
::جملات زیبا وتامل بر انگیز
::حجاب رمز پیروزی
::عترت
::منبر ووعظ
::هشدار
::خنده های حلال
::شبهات
::همگام با ولایت
::خانواده
::ناگفته هایی از حقایق عاشورا
::شگفتی های آفرینش
::عجایب خلقت
::فرجام شناسی
::اعجاز قرآن
::مشاعره
::موسیقی
::ازدواج
::مأموریت های امور تربیتی
::امور تربیتی و عملکرد آن
::نهال امور تربیتی
::همگام با مربیان
::مربیان ببینند
:: معرفت شناسی
::ویژه نامه محرم94
::امام خامنه ای امام عشق
::نماز
::خط قرمز های قرآنی
::معلومات قرآنی
::دریچه ای به سوی مذهب
::پند های نهج البلاغه
::حکایت ها وحکمت ها
::آموزشی
::ویژه جوانان ونوجوانان
::امام شناسی
::میوه وخواص دارویی انها
::اشعار مناسبتی
::مهدویت (عج)
::آرامش در زندگی
::روانشناسی وفرآن
::شیعه شناسی
:: ناگفته های زندگی
::پیام های وحی آسمانی
::تلاوت های درخواستی
::lماه ضیافت خدا
::گونان گون
::دفاع مقدس
::لحظه ای تامل
::انسان از نگاه قرآن
::گیا هان دارویی
::پزشکی
::پرسش وپاسخ
::داستانها
::معما
::دانستنی ها
::تربیتی
::ویژه نامه ها
::اعقاید شناسی
::انقلاب اسلامی
::قرآن شناسی
::ویژه نامه محرم حسینی
::استفتائات
::پیامک ها
::پیا مک های قرآنی
::بانک احادیث



نويسندگان :
:: اکبر احمدی

آمار بازديد :

:: تعداد بازديدها: 138609
:: کاربر: Admin







پيام مديريت وبلاگ : با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ من خوش آمديد .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ کمک کنید .


سفر نروید؛ هفته اول فروردین اوج اپیدمی کرونا در ایران است
پنجشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۱:۴۴
 سفر نروید؛ هفته اول فروردین اوج اپیدمی کرونا در ایران است

پیش‌بینی این است که تا آخر هفته اول فروردین این اتفاق بیفتد. اما اگر رعایت نشود و با شیوه فعلی مسیر را ادامه بدهیم و کنترل و خودکنترلی و ایزوله کردن‌ها بهبود پیدا نکند امکان دارد این بیماری حتی تا آخر اردیبهشت و بیشتر از آن هم ادامه پیدا کند.  

سفر

به گزارش همشهری آنلاین رئیس سازمان نظام پزشکی در یک بیان شفاف در خصوص وضعیت کرونا در ایران گفت: بیماری  کرونا ویروس جدید هنوز به نقطه اوج ابتلا به بیماری نرسیده‌ و اگر مردم رعایت نکنند با وضعیت خطرناکی روبرو خواهیم شد.


 سازمان نظام پزشکی محمدرضا ظفرقندی افزود: برای همه اعضای جامعه پزشکی سلامتی و سربلندی آرزو دارم. واقعیت این است که سال ۹۸ روزهای سختی هم برای مردم و هم برای جامعه پزشکی داشت. در ابتدای سال با ماجرای سیل مواجه شدیم و نهایتاً در پایان سال هم با بحران جدی بیماری کووید ۱۹ و ویروس کرونا درگیر شدیم.

ایرنا که این خبر را منشتر کرده در ادامه آورد است، وی اظهارداشت: طبیعتاً این نوروز با نوروزهای دیگر که در ایران همیشه برقرار بوده، تفاوت خواهد داشت. بدیهی است که به دلیل آسیب و حزن و اندوهی که از بیماری و سوگواری برای مردم و جامعه پزشکی پیش آمده، جشن و شادمانی هرساله را نخواهیم داشت. این نوروز برای قطع زنجیره بیماری به دید و بازدید بزرگترها و بستگان نخواهیم رفت. علیرغم اینکه قطعا از دوری پدر و مادر و بستگان ناراحت هستیم، اما برای سلامتی آنها و جامعه این دید و بازدیدها را انجام نخواهیم داد. همچنین برای این که بیماری انتقال پیدا نکند به سفر هم نخواهیم رفت. امیدوارم با رعایت این اصول ما در زودترین زمان ممکن بتوانیم بر این بیماری غلبه کنیم و سال ۹۹ را همراه با سلامتی مردم داشته باشیم.  

تاکنون ۱۷ هزار و ۳۶۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و هزار و ۱۳۵ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۵ هزار و ۷۱۰ نفر نیز بهبود یافته‌اند.
رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: اینکه در چه مرحله‌ای از این بیماری و اپیدمیولوژی این بیماری هستیم بحث مهم و علمی و براساس مبانی کارشناسی است. اما نکته مهم این است که خطر این بیماری کاملا جدی است.

ظفرقندی ادامه داد: مردم و مسئولان باید با نگاه جدی و واقعی به ابعاد این موضوع توجه کنند. بعضی مسئولان اعلام کردند که به نقطه اوج این بیماری رسیده‌ایم ولی این گفته صحیح نیست. مطالعات همکاران ما در مورد اپیدمیولوژی نشان می‌دهد ما هنوز در شیب صعودی قرار داریم و همه چیز به رفتار مسئولین و مردم بستگی دارد.

وی افزود: اینکه چه موقع به پیک بیماری برسیم، براساس فرمول‌های اپیدمیولوژی اگر بتوانیم میزان ایزوله کردن و در خانه ماندن را حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش بدهیم خیلی سریع‌تر می‌توانیم از مرحله پیک عبور کنیم.
رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: پیش‌بینی این است که تا آخر هفته اول فروردین این اتفاق بیفتد. اما اگر رعایت نشود و با شیوه فعلی مسیر را ادامه بدهیم و کنترل و خودکنترلی و ایزوله کردن‌ها بهبود پیدا نکند امکان دارد این بیماری حتی تا آخر اردیبهشت و بیشتر از آن هم ادامه پیدا کند.  

وی گفت: نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند حدود ۵۰ تا ۵۵درصد مردم به اهمیت و جدی بودن این بیماری توجه کرده‌اند. این نظرسنجی البته در شهر تهران انجام شده است. اما هنوز عده‌ای از مردم احساس می‌کنند از خطر این بیماری مصون هستند و مبتلا نمی‌شوند.  امیدوارم با افزایش حدود ۲۰درصدی «در خانه بمانیم» بتوانیم در اواخر هفته اول فروردین از پیک بیماری عبور کنیم. معنای این حرف خیلی مهم است. چون در این صورت اولا شرایط اقتصادی ما به حالت عادی برمی‌گردد، دوم اینکه مردم از آسیب بیشتر مصون می‌مانند و هم چنین جامعه فداکار پزشکی می‌تواند از آسیبی که در این روزها مواجه است و هرروز این جامعه جان بر کف جانشان را بر عهد و پیمان خود قرار داده و تقدیم راه خدمت به سلامت مردم می‌کنند، کمتر آسیب ببیند.  

طفرقندی افزود: آمار ابتلای به بیماری کووید ۱۹ قطعاً بیشتر از آماری است که توسط همکاران ما در وزارت بهداشت ارائه می‌شود. این امر بدیهی است؛ چون آماری که توسط وزارت بهداشت ارائه می‌شود بر اساس پروتکل‌های WHO و بر اساس آمار ثبت بیماران دارای آزمایش مثبت است. همکاران ما مکرر تاکید دارند که این آمار ابتلای قطعی بر اساس ثبت و آزمایش‌هایی است که توسط آزمایشگاه‌های معتبر اعلام شده است.  

وی گفت: همچنین آمار مرگ و میر هم بر اساس ثبت قطعی و مسجل است. اما می‌دانیم بسیاری از بیماران به دلیل علائم کلینیکی بستری می‌شوند و بسیاری هم بر اساس یافته های سی‌تی‌اسکن ریه بستری می‌شوند یا خود را در خانه قرنطینه می‌کنند و عده دیگری هم مورد آزمایش قرار نمی‌گیرند. بنابراین این واقعیت وجود دارد که آمار قطعی بیشتر از آمار است. خواهش می‌کنم همه توجه کنند که این یک اپیدمی واقعی است و میزان توجه و کنترل و پیشگیری باید واقعی انجام شود.  

ظفرقندی درباره نقش تحریم ها در اپیدمی کرونا گفت: من قبلاً هم اعلام کردم و با مسئولین WHO مثل آقای تد روس و مسئولین سازمان ملل و دبیرکل آن آقای گوترش هم مکاتبه کردیم که در همه جنگ‌ها و مشکلات و بحران‌ها باید حوزه پزشکی و سلامت از تحریم در امان باشد و این اصل حقوق بشری پذیرفته شده بین‌المللی است. ولی متاسفانه با تحریم‌های یکجانبه و ظالمانه امریکا یک جنایت بشری اتفاق می‌افتد. در ایران به دلیل عوارض تحریم، علی‌رغم این که اعلام می‌کنند دارو و تجهیزات پزشکی مشمول تحریم نیست، اما در عمل به دلیل عدم امکان تبادلات مالی و کانال‌های مالی و عدم امکان واردکردن داروها و تجهیزات پزشکی چه قبل از بحران کرونا و امروز هم با شدت بیشتر، با تحریم مواجه هستیم و آسیب پذیرتر هم شده‌ایم. طبیعی است که وقتی داروهای این بیماری و امکانات موردنیاز تشخیصی مثل سی‌تی‌اسکن و ونتیلاتور و تجهیزاتی که در آزمایشگاه و ICU لازم است، فراهم نشود، این تحریم به جان و سلامت مردم آسیب‌رسان خواهدبود.

وی ابراز امیدواری کرد که همه سازمان‌های مدنی و حقوق بشری مثل سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی(WHO) به این مساله ورود پیدا کنند و در جهت رفع این تحریم‌های ظالمانه حرکتی جدی و موثر انجام بدهند. پاندمی کرونا براساس اعلام WHO وجود دارد، یعنی این بیماری در کل جهان همه گیر است و هیچ مرزی نمی‌تواند این بیماری را کنترل کند. وقتی تحریم‌ها باعث افزایش بیماری در کشوری شود، قطعاً برهمه دنیا اثرگذار خواهد بود و این جنایتی حقوق بشری است. در واقع با تحریم ایران و مشکلاتی که نظام سلامت ایران با آن روبرو است کل جهان بیشتر آسیب پذیرتر خواهد شد.
ظفرقندی افزود: سازمان نظام پزشکی یک سازمان منفک از جامعه پزشکی نیست. طبیعی است که همه افرادی که در جامعه پزشکی مشغول خدمت و ایثارگری هستند، جزئی از سازمان نظام پزشکی هستند. من هم این را وظیفه خودم می‌دانم که از همه جان برکفان این حوزه تقدیر کنم که قطعاً خدماتشان در این روزها برگ زرینی بر تاریخ پزشکی ایران و تاریخ خدمت و ایثارگری اضافه خواهدکرد. از سوی دیگر امروز سازمان نظام پزشکی در تصمیم‌گیری‌های کلان در این حوزه حضور دارد.

وی تصریح کرد که علاوه براین یکی از کارهای ما استمداد از انجمن‌های علوم پزشکی برای تدوین پروتکل‌ها و راهکارهای علمی از روز اول که این بیماری در چین شروع شد، است. ضمن اینکه بحث آموزش عمومی و آموزش جامعه پزشکی را سرلوحه کارهای خودمان قرار دادیم. این بیماری یک بیماری نوپدید بود و بسیاری از همکاران ما با ابعاد آن و نحوه مقابله با آن آشنا نبودند، کمااینکه این بیماری از خودش رفتارهای متفاوتی نشان می‌دهد. ما افرادی را می‌بینیم از همکاران جامعه پزشکی که به این بیماری مبتلا شدند و فقط با درمان ساده کنترل شدند و بهبود پیدا کردند. اما همکاران دیگری هم در این روزها با دیسترس تنفسی و گرفتاری‌های ریوی مواجه شدند و متاسفانه شماری از این عزیزان را از دست دادیم. طبیعی است برای مواجهه با این بیماری باید علم پزشکی ما به روز شود که سازمان نظام پزشکی نقش اول خود را در حوزه اطلاعات پزشکی و مشاوره های پزشکی اعلام کرده است.

ظفرقندی ادامه داد: در حوزه آموزش عمومی و مردم هم ما وارد شدیم و با اطلاع رسانی به مردم سعی کردیم جلوی بیماری را بگیریم. همچنین امیدواریم با هماهنگی و همت جامعه پزشکی در روزهای تعطیل پیش رو مانند گذشته خدمات پزشکی ادامه پیدا کند و علی رغم این که کادر درمان بسیار خسته شده‌اند یا بسیاری از آنها بیمار شده‌اند اما با سازماندهی خوب که در سازمان نظام پزشکی دنبال می کنیم روند خدمت رسانی ادامه پیدا کند.

کد خبر 493878


نوشته شده توسط nedayevahi در پنج‌شنبه 29 اسفند 1398

ارسال نظر(0)

:: عکس نوشته قرآنی زیبا برای پروفایل با متن کوتاه قرآن و خدا
:: عکس نوشته آیه گرافی قرآن همراه با ترجمه
:: علل بی نشاطی در نماز
:: توبة واقعی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: چرا زنان بیشتر از مردان طلاق می خواهند؟
:: چرا آمار طلاق بالاست؟





این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی
ahmadiakbar491@yahoo.com




:: بهمن 1401;
:: تیر 1401;
:: خرداد 1401;
:: اردیبهشت 1401;
:: فروردین 1401;
:: اسفند 1400;
:: بهمن 1400;
:: دی 1400;
:: آذر 1400;
:: آبان 1400;
:: مهر 1400;
:: شهریور 1400;
:: مرداد 1400;
:: تیر 1400;
:: خرداد 1400;
:: اردیبهشت 1400;
:: فروردین 1400;
:: اسفند 1399;
:: بهمن 1399;
:: دی 1399;
:: آذر 1399;
:: آبان 1399;
:: مهر 1399;
:: شهریور 1399;
:: مرداد 1399;
:: تیر 1399;
:: خرداد 1399;
:: اردیبهشت 1399;
:: فروردین 1399;
:: اسفند 1398;
:: بهمن 1398;
:: دی 1398;
:: آذر 1398;
:: آبان 1398;
:: مهر 1398;
:: تیر 1397;
:: خرداد 1397;
:: اردیبهشت 1397;
:: فروردین 1397;
:: اسفند 1396;
:: بهمن 1396;
:: دی 1396;
:: آذر 1396;
:: آبان 1396;
:: مهر 1396;
:: شهریور 1396;
:: مرداد 1396;
:: تیر 1396;
:: خرداد 1396;
:: اردیبهشت 1396;
:: فروردین 1396;
:: اسفند 1395;
:: بهمن 1395;
:: دی 1395;
:: آذر 1395;
:: آبان 1395;
:: مهر 1395;
:: شهریور 1395;
:: مرداد 1395;
:: تیر 1395;
:: خرداد 1395;
:: اردیبهشت 1395;
:: فروردین 1395;
:: اسفند 1394;
:: بهمن 1394;
:: دی 1394;
:: آذر 1394;
:: آبان 1394;
:: مهر 1394;
:: شهریور 1394;
:: مرداد 1394;
:: تیر 1394;
:: خرداد 1394;
:: اردیبهشت 1394;

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ | طراح قالب

Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by 49709