💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران

صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

طراح قالب

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
عناوین مطالب وبلاگ
::
طراح قالب

::فیلم های سینمایی ایرانی
::بهترین فیلم های سینمایی
::طلاق چرا ؟
::دین گریزی چرا ؟
::کار تون های بسیار زیبا
::گناه شناسی
::رذایل ودرمان آن
::حدیث گرافی مذهبی
::پروفایل استوری
::پروفایل آیه گرافی
::بازی وسرگرمی
::منبر های کوتاه وشنیدنی
::جوانانان حتما بخوانند!!!!!
::ویژه نامه محرم
::فایل های ویژه (صوتی وتصویری)
::نوجوانان وجوانان
::کودکان
::اثبات خدا برای
::کودکان
::انتخابات
::از عالم پس از مرگ چه خبر
::دفاع از حریم ولایت
::حکایت خوبان
::جهان سیاست
::پاورپوینت عقاید
::پاور پوینت مذهبی
::پاورپوینت قرآنی
::بااندکی تامل
::مناجات
::سئوالات ویژه
::نامه خدا به بنده
::ضیافت نور
::تا آسمان
::جهنم
::بهشت
::فضای مجازی
::احکام
::نماز
::تربیتی
::علمی
::مذهبی
::اعتقادی
::دینی
::تاریخی
::قرآنی
::تاریخی
::مذهبی
::دینی
::اعتقادی
::مطالب جالب وخواندنی
::قرآنی
::مدعیان دروغین
::عبرت ها
::نرم افزار
::فلسفه احکام
::تفسیر قرآن کریم
::چنگ نرم
::منبر مجازی
::مجموعه تصویر های نمایشگاهی
::تصویر نوشته های قرآنی
::مجموعه تصویر ها
::آیا می دانید!!!
::نوحه صوتی تصویری
::روضه
::مداحی
::متن نوحه
::اخلاق وعرفان
::جامعه امروز
::ویدئو های آموزنده
::قرآن
::دبستانی ها
::منبرها
::گناه شناسی
::سخنرانی مکتوب
::اشعار
::مهارت های زندگی
::ولایت فقیه
::دانستنیهای حقوقی
::طب امام صادق (ع)
::اسرار حسن عاقبت و سوء عاقبت
::ضرب المثل های مخرب
::ضرب المثل های غلط
::سخنرانی صوتی تصویری
::متن سخنرانی
::کتابخانه
::ویزه بسیج
::پاور پوینت
::خداشناسی
::داستان ضرب المثل ها
::ضرب المثل ها
::اخلاقی
::طعم خوب بندگی
::زنا شویی
::داروخانه معنوی
::احکام دینی
::معارف قرآن
::ذکر مبارک
::درسهایی از قرآن
::معنویت
::بصیرت
::موازین
::موعظه خوبان
::جملات تکان دهنده
::جملات زیبا وتامل بر انگیز
::حجاب رمز پیروزی
::عترت
::منبر ووعظ
::هشدار
::خنده های حلال
::شبهات
::همگام با ولایت
::خانواده
::ناگفته هایی از حقایق عاشورا
::شگفتی های آفرینش
::عجایب خلقت
::فرجام شناسی
::اعجاز قرآن
::مشاعره
::موسیقی
::ازدواج
::مأموریت های امور تربیتی
::امور تربیتی و عملکرد آن
::نهال امور تربیتی
::همگام با مربیان
::مربیان ببینند
:: معرفت شناسی
::ویژه نامه محرم94
::امام خامنه ای امام عشق
::نماز
::خط قرمز های قرآنی
::معلومات قرآنی
::دریچه ای به سوی مذهب
::پند های نهج البلاغه
::حکایت ها وحکمت ها
::آموزشی
::ویژه جوانان ونوجوانان
::امام شناسی
::میوه وخواص دارویی انها
::اشعار مناسبتی
::مهدویت (عج)
::آرامش در زندگی
::روانشناسی وفرآن
::شیعه شناسی
:: ناگفته های زندگی
::پیام های وحی آسمانی
::تلاوت های درخواستی
::lماه ضیافت خدا
::گونان گون
::دفاع مقدس
::لحظه ای تامل
::انسان از نگاه قرآن
::گیا هان دارویی
::پزشکی
::پرسش وپاسخ
::داستانها
::معما
::دانستنی ها
::تربیتی
::ویژه نامه ها
::اعقاید شناسی
::انقلاب اسلامی
::قرآن شناسی
::ویژه نامه محرم حسینی
::استفتائات
::پیامک ها
::پیا مک های قرآنی
::بانک احادیث



نويسندگان :
:: اکبر احمدی

آمار بازديد :

:: تعداد بازديدها: 93240
:: کاربر: Admin







پيام مديريت وبلاگ : با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ من خوش آمديد .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ کمک کنید .


مدیریت بحران به سبک جوانان جهادگر
دانشجو بررسی می کند؛
 
گروه جهادی محمد رسول الله (ص) اصفهان در دلگان جای خالی مدیریت بحران دولتی را پر کرده و تجهیزات خود را برای مدیریت این شهرستان سیل زده به کار گرفته اند.
 

از این بلایا، در یک سال اخیر در کشورمان کم نبوده؛ اول سال که مردم غرب و شمال کشور گرفتار سیل شدند، حالا هم آسمان آنقدر در سیستان و بلوچستان و کرمان گریست که دنیا را آب برد.

بعد از تجربه‌های چند سال اخیر در بحران‌هایی مانند زلزله کرمانشاه یا سیل خوزستان و لرستان و مانند آن ها، اکنون تجربه‌های جدیدی از مدیریت بحران‌ها را، گروه‌های جهادی آتش به اختیار به نمایش گذاشته اند. یکی از این گروه ها، متشکل از دانشجویان جهادگر اصفهانی است که در قالب گروه جهادی محمد رسول الله (ص)، وابسته به بسیج دانشجویی اصفهان، از همان روز‌های ابتدایی وقوع سیل، در شهرستان دلگان سیستان و بلوچستان حضور یافتند و مدیریت را به دست گرفتند.


همراهی چند ساله با مردم

این گروه جهادی، چند سال است که در دلگان مشغول خدمت رسانی اند و از خرده فرهنگ‌های حاکم بر این شهرستان و اطراف آن، آگاهی دارند. در این سال‌ها هم تجهیزات زیادی را در این منطقه مستقر کرده اند. اخیرا هم مشغول ساخت یک مجتمع مهارتی و آموزشی بودند که سیل آمد. همین ساخت مجتمع باعث شده زیرساخت‌ها و تجهیزات خوبی برای کمک به مردم سیل زده در اختیار داشته باشند و از توانشان برای حل بحران استفاده کنند.
 
دلگان

سیدسجاد شبانکاره، مسئول این گروه جهادی است و درباره فعالیت‌های این گروه در دلگان با خبرنگار ما گفتگو می‌کند. او می‌گوید: این گروه جهادی از قبل در شهرستان دلگان حضور مستقیم داشته و به همین دلیل بر مشکلات مردم و همچنین نیاز‌های آنان اشراف بیشتری دارد. 

او معتقد است همین حضور چند ساله در دلگان و استقرار تجهیزات و لجستیک، باعث شده که در چنین موقعیتی بتواند با برنامه ریزی و بدون دستپاچگی، امور را پیش ببرند و بتوانند مدیریت بهتری در بحران داشته باشند. 

به گفته مسئول گروه جهادی محمد رسول الله (ص) یکی از اقدامات مهم گروه، شناسایی افراد توانمند بود. شبانکاره توضیح میدهد: افرادی که توانایی انجام کاری دارند، شناسایی کردیم یا افراد توانمندی که از قبل میشناختیم، پای کار آوردیم تا بتوانیم هرچه سریعتر وضعیت دلگان را به حالت قبل برگردانیم.


اعتماد بنیاد مستضعفان به جوانان

وی با بیان اینکه گروه جهادی ما، به دلیل اشراف بر منطقه توانایی مدیریت کمک‌ها و اقدامات لازم برای لایروبی یا بازسازی منازل را دارد، ادامه می‌دهد: به همین دلیل بنیاد مستضعفان از لحظات اولیه وقوع سیل بخشی از کمک‌های خود به مردم را در اختیار گروه ما قرار داد. از سوی بنیاد مستضعفان حدود ۵۰۰ میلیون تومان وسیله مانند جیره غذایی، پک‌های اضطراری مواقع بحران، لوازم اولیه زندگی و پتو به دلگان ارسال شد که توزیع و مدیریت توزیع بخشی از آن به گروه ما سپرده شد. 

شبانکاره با اشاره به اینکه محل استقرار گروه جهادی محمد رسول الله (ص) به صورت قرارگاهی برای دیگر جهادگران تبدیل شده، می‌گوید: توانستیم نقاط کور شهرستان را که ممکن است از دید جهادگران یا مسئولان پنهان بماند، شناسایی کنیم.

وی به برنامه ریزی گروه جهادی محمد رسول الله (ص) برای مدیریت کاهش آسیب و همچنین بازگرداندن زندگی به مردم منطقه اشاره میکند و میگوید: در بحث کشاورزی، باید پیگیر خسارت‌های وارد شده به کشاورزان خرد باشیم. مثلا بنا داریم زمین‌های کشاورزی زیر ۱۰ هکتار را با تجهیزاتی که در اختیار داریم، شخم بزنیم. تأمین بذر هم فعلا در توان گروه نیست، اما شاید در آینده بتوانیم برای آن فکری بکنیم.
 
دلگان

مسئول گروه جهادی محمد رسول الله (ص) ادامه می‌دهد: در بحث ترمیم چاه آب هم با دستگاه‌هایی که داریم، برای حفر چاه یا احیای چاه‌های آب اقدام خواهیم کرد.


هم ابزار می‌دهیم؛ هم مشورت

وی بیان می کند: در موضوع بازسازی منازل مردم، ابزار و وسایل مورد نیاز را تهیه خواهیم کرد. در واقع قصد داریم قرارگاهی در دلگان تشکیل دهیم که لوازم مورد نیاز دیگر گروه‌های جهادی را تأمین کنیم. 

شبانکاره توضیح می‌دهد: از این به بعد احتمالا گروه‌های جهادی زیادی برای بازسازی و کمک به مردم به منطقه خواهند آمد یا برنامه ریزی برای آن دارند. همه گروه‌های جهادی ابزار‌ها و وسایل را ندارند؛ ابزار‌های سنگین و نیمه سنگین در ساخت خانه و بازسازی مناطق مسکونی و مانند آن، در اختیار همه گروه‌ها نیست. ما این ابزار را به گروه‌های جهادی میدهیم و حضور گروه‌ها را در منطقه مدیریت میکنیم. 

او می‌گوید: اسکان و غذای مورد نیاز این گروه‌ها را هم ما بهتر از خودشان میتوانیم هماهنگ کنیم، حتی اگر گروهی نتوانست کار را تکمیل کند، یا برای بخشی از کار نیروی مورد نیاز را نداشته باشند، باز هم میتوانند روی کمک و همراهی ما حساب کنند. 

این جهادگر اصفهانی برای بیان چهارمین اقدام موثر گروه جهادی محمد رسول الله (ص) به ادامه ساخت مجموعه آموزشی- مهارتی اشاره میکند و میگوید: داریم تلاش میکنیم که این موضوع را به عنوان یک استراتژیک در دلگان دنبال کنیم. این مرکز در حال تبدیل شدن به مقری برای جبهه‌های مردمی است و در این مدت هم محل عبور و مرور بچه‌های جهادگر و دغدغهمند شده است. 

وی ادامه می‌دهد: در آینده هم که این مرکز قرار است فضای مهارت آموزی را در حد توان خود، متحول کند و آموزش‌های فنی و مهارتی را که خلأ اساسی در زندگی مردم دلگان است، تأمین کند. 

حضور گروه‌های جهادی، چه کوچک و چه بزرگ مانند گروه جهادی محمد رسول الله (ص) نعمت بزرگی برای کشور است. برای آن قسمت‌هایی که از چشم مسئولان دور مانده و مورد غفلت آنان واقع شده است. از طرفی فعالیت‌های جهادی از این دست، میتواند الگوی جالبی برای فعالیت‌های خودجوش و آتش به اختیار جوانان برای حل مشکلات مردم و کشور باشد.


نوشته شده توسط nedayevahi در شنبه 05 بهمن 1398

ارسال نظر(0)

:: 14 اعجاز علمی قرآن در تفسیر نمونه تقدیم می گردد.
:: رلال وحی
:: روضه سوزناک شهادت امام جواد (ع) حاج میثم مطیعی
:: داستان های ناب امام جواد علیه السلام
:: پیامکهای ویژه شهادت حضرت جوادالائمه علیه السلام
:: اشعار شهادت حضرت جوادالائمه علیه السلام
:: مناظره امام جواد با عالم بزرگ اهل سنت
:: کرامات و مناقب امام جواد(ع)
:: ماجرای شهادت امام جواد(علیه‌السلام)
:: مواضع امام جواد(ع) در برابر انحرافات اجتماعی





این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی
ahmadiakbar491@yahoo.com




:: بهمن 1401;
:: تیر 1401;
:: خرداد 1401;
:: اردیبهشت 1401;
:: فروردین 1401;
:: اسفند 1400;
:: بهمن 1400;
:: دی 1400;
:: آذر 1400;
:: آبان 1400;
:: مهر 1400;
:: شهریور 1400;
:: مرداد 1400;
:: تیر 1400;
:: خرداد 1400;
:: اردیبهشت 1400;
:: فروردین 1400;
:: اسفند 1399;
:: بهمن 1399;
:: دی 1399;
:: آذر 1399;
:: آبان 1399;
:: مهر 1399;
:: شهریور 1399;
:: مرداد 1399;
:: تیر 1399;
:: خرداد 1399;
:: اردیبهشت 1399;
:: فروردین 1399;
:: اسفند 1398;
:: بهمن 1398;
:: دی 1398;
:: آذر 1398;
:: آبان 1398;
:: مهر 1398;
:: تیر 1397;
:: خرداد 1397;
:: اردیبهشت 1397;
:: فروردین 1397;
:: اسفند 1396;
:: بهمن 1396;
:: دی 1396;
:: آذر 1396;
:: آبان 1396;
:: مهر 1396;
:: شهریور 1396;
:: مرداد 1396;
:: تیر 1396;
:: خرداد 1396;
:: اردیبهشت 1396;
:: فروردین 1396;
:: اسفند 1395;
:: بهمن 1395;
:: دی 1395;
:: آذر 1395;
:: آبان 1395;
:: مهر 1395;
:: شهریور 1395;
:: مرداد 1395;
:: تیر 1395;
:: خرداد 1395;
:: اردیبهشت 1395;
:: فروردین 1395;
:: اسفند 1394;
:: بهمن 1394;
:: دی 1394;
:: آذر 1394;
:: آبان 1394;
:: مهر 1394;
:: شهریور 1394;
:: مرداد 1394;
:: تیر 1394;
:: خرداد 1394;
:: اردیبهشت 1394;

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ | طراح قالب

Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by 49709