💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران

صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

طراح قالب

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
عناوین مطالب وبلاگ
::
طراح قالب

::فیلم های سینمایی ایرانی
::بهترین فیلم های سینمایی
::طلاق چرا ؟
::دین گریزی چرا ؟
::کار تون های بسیار زیبا
::گناه شناسی
::رذایل ودرمان آن
::حدیث گرافی مذهبی
::پروفایل استوری
::پروفایل آیه گرافی
::بازی وسرگرمی
::منبر های کوتاه وشنیدنی
::جوانانان حتما بخوانند!!!!!
::ویژه نامه محرم
::فایل های ویژه (صوتی وتصویری)
::نوجوانان وجوانان
::کودکان
::اثبات خدا برای
::کودکان
::انتخابات
::از عالم پس از مرگ چه خبر
::دفاع از حریم ولایت
::حکایت خوبان
::جهان سیاست
::پاورپوینت عقاید
::پاور پوینت مذهبی
::پاورپوینت قرآنی
::بااندکی تامل
::مناجات
::سئوالات ویژه
::نامه خدا به بنده
::ضیافت نور
::تا آسمان
::جهنم
::بهشت
::فضای مجازی
::احکام
::نماز
::تربیتی
::علمی
::مذهبی
::اعتقادی
::دینی
::تاریخی
::قرآنی
::تاریخی
::مذهبی
::دینی
::اعتقادی
::مطالب جالب وخواندنی
::قرآنی
::مدعیان دروغین
::عبرت ها
::نرم افزار
::فلسفه احکام
::تفسیر قرآن کریم
::چنگ نرم
::منبر مجازی
::مجموعه تصویر های نمایشگاهی
::تصویر نوشته های قرآنی
::مجموعه تصویر ها
::آیا می دانید!!!
::نوحه صوتی تصویری
::روضه
::مداحی
::متن نوحه
::اخلاق وعرفان
::جامعه امروز
::ویدئو های آموزنده
::قرآن
::دبستانی ها
::منبرها
::گناه شناسی
::سخنرانی مکتوب
::اشعار
::مهارت های زندگی
::ولایت فقیه
::دانستنیهای حقوقی
::طب امام صادق (ع)
::اسرار حسن عاقبت و سوء عاقبت
::ضرب المثل های مخرب
::ضرب المثل های غلط
::سخنرانی صوتی تصویری
::متن سخنرانی
::کتابخانه
::ویزه بسیج
::پاور پوینت
::خداشناسی
::داستان ضرب المثل ها
::ضرب المثل ها
::اخلاقی
::طعم خوب بندگی
::زنا شویی
::داروخانه معنوی
::احکام دینی
::معارف قرآن
::ذکر مبارک
::درسهایی از قرآن
::معنویت
::بصیرت
::موازین
::موعظه خوبان
::جملات تکان دهنده
::جملات زیبا وتامل بر انگیز
::حجاب رمز پیروزی
::عترت
::منبر ووعظ
::هشدار
::خنده های حلال
::شبهات
::همگام با ولایت
::خانواده
::ناگفته هایی از حقایق عاشورا
::شگفتی های آفرینش
::عجایب خلقت
::فرجام شناسی
::اعجاز قرآن
::مشاعره
::موسیقی
::ازدواج
::مأموریت های امور تربیتی
::امور تربیتی و عملکرد آن
::نهال امور تربیتی
::همگام با مربیان
::مربیان ببینند
:: معرفت شناسی
::ویژه نامه محرم94
::امام خامنه ای امام عشق
::نماز
::خط قرمز های قرآنی
::معلومات قرآنی
::دریچه ای به سوی مذهب
::پند های نهج البلاغه
::حکایت ها وحکمت ها
::آموزشی
::ویژه جوانان ونوجوانان
::امام شناسی
::میوه وخواص دارویی انها
::اشعار مناسبتی
::مهدویت (عج)
::آرامش در زندگی
::روانشناسی وفرآن
::شیعه شناسی
:: ناگفته های زندگی
::پیام های وحی آسمانی
::تلاوت های درخواستی
::lماه ضیافت خدا
::گونان گون
::دفاع مقدس
::لحظه ای تامل
::انسان از نگاه قرآن
::گیا هان دارویی
::پزشکی
::پرسش وپاسخ
::داستانها
::معما
::دانستنی ها
::تربیتی
::ویژه نامه ها
::اعقاید شناسی
::انقلاب اسلامی
::قرآن شناسی
::ویژه نامه محرم حسینی
::استفتائات
::پیامک ها
::پیا مک های قرآنی
::بانک احادیث



نويسندگان :
:: اکبر احمدی

آمار بازديد :

:: تعداد بازديدها: 138628
:: کاربر: Admin







پيام مديريت وبلاگ : با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ من خوش آمديد .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ کمک کنید .


اینجا جوجه‌ها زنده به گور نمی‌شوند | ادامه بازتاب ها نسبت به معدوم‌سازی جوجه‌های یک‌ روزه
دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۹
 

خراسان جنوبی

اینجا جوجه‌ها زنده به گور نمی‌شوند | ادامه بازتاب ها نسبت به معدوم‌سازی جوجه‌های یک‌ روزه

روزهای گذشته تصاویر و کلیپ‌هایی از معدوم‌سازی جوجه‌های یک‌ روزه در سطح کشور منتشر شد که خاطر مردم را مکدر کرد در حالی که به اذعان مسئولان و دست اندرکاران دام و طیور در خراسان جنوبی جوجه‌ها در این استان زنده به گور نمی‌شوند.

جوجه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، انتشار فیلم‌هایی از معدوم‌سازی هزاران جوجه‌ یک‌ روزه در شبکه‌های اجتماعی خراسان جنوبی مانند سراسر کشور در شرایط درگیری با بیماری کرونا، ناراحتی بسیاری از مردم، نخبگان و فعالان فرهنگی و اجتماعی را در پی داشته است.


به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، انتشار فیلم‌هایی از معدوم‌سازی هزاران جوجه‌ یک‌ روزه در شبکه‌های اجتماعی خراسان جنوبی مانند سراسر کشور در شرایط درگیری با بیماری کرونا، ناراحتی بسیاری از مردم، نخبگان و فعالان فرهنگی و اجتماعی را در پی داشته است.

در حالی که برخی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی از رده خارج کردن جوجه‌های یک روزه را رویه معمول در صنعت مرغداری عنوان کردند اما در جامعه ایرانی و اسلامی که حقوق حیوانات هم محترم شمرده شده، دیدن چنین صحنه‌هایی دردآور و غیرقابل قبول است.

با توجه به این‌که کلیپ و تصاویر منتشر شده مشخص نبود مربوط به کدام استان یا منطقه است خبر در همه استان‌ها پیچید و اذهان همه را به سمت خود جلب کرد.

شایعاتی هم شکل گرفت که معدوم‌سازی جوجه‌های یک روزه به روش زنده به گور کردن آنها در خراسان جنوبی نیز انجام شده است که برای صحت این موضوع به گفت‌وگو با چند تن از مسئولان و دست اندرکاران صنعت دام و طیور در استان پرداختیم.

مدیرعامل شرکت مجتمع تولیدی مرغ مادر جنوب خراسان گفت: تاکنون در این مجتمع به شیوه زنده به گور کردن جوجه‌های یک روزه برای معدوم‌سازی اقدام نکرده‌ایم.

سیدحسین خیریه افزود: در روزهای اخیر که بیماری کرونا سبب کاهش تقاضا و افزایش تولید شده است نیز تصمیم گرفتیم یک محموله تخم‌ مرغ نطفه‌دار را هرچند با ضرر و زیان همراه بود اما به شکل تخم‌ مرغ خوراکی وارد بازار کنیم.

وی بیان کرد: حداکثر قیمت یک عدد تخم مرغ ۸۰۰ تومان است در حالی که برای ما ۲ هزار و ۵۰۰ تومان هزینه داشت اما باز هم از معدوم‌سازی مجموع محموله راه‌حل بهتری بود.

مدیرعامل شرکت مجتمع تولیدی مرغ مادر جنوب خراسان گفت: یکی از دلایل اصلی معدوم‌سازی جوجه‌های یک روزه افزایش قیمت و از طرفی کمبود دان بوده که با توجه به شرایط کشور و بیماری کرونا مشکلات عدیده‌ای را برای صنعت طیور ایجاد کرده است.

وی با بیان این‌که صنعت طیور برای زنده ماندن به دان مناسب نیاز دارد افزود: علاوه بر نبود و گرانی قیمت دان و نهاده، اکنون قیمت جوجه یک روزه باید حداقل ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار تومان باشد در حالی که به ۷۰۰ تا ۸۰۰ تومان و شاید پایین‌تر کاهش یافته و این فقط به ضرر تولیدکننده است.

خیریه گفت: مرغداری‌ها از چند ماه قبل از سال جدید نسبت به تولید جوجه یک روزه برای افزایش تولید گوشت مرغ مورد نیاز مردم در ایام عید و ماه مبارک رمضان اقدام کرده‌اند.

وی با اشاره به کاهش بیش از ۲۰ درصدی مصرف گوشت در استان افزود: شیوع بیماری کرونا و به تبع تعطیلی تمامی مراسم، مجالس، مراکز آموزشی، ورزشی، خوابگاه‌ها و سایر اماکن سبب کاهش عرضه گوشت مرغ شد و این موضوع خسارت زیادی به واحدهای مرغداری وارد کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی هم گفت: ۲ تولیدکننده مرغ مادر در استان وجود دارد که هیچ کدام نسبت به معدوم‌سازی جوجه‌های یک‌ روزه اقدام نکرده‌اند.

محمود اشرفی‌گل افزود: شیوع بیماری کرونا در کشور سبب شد قیمت جوجه یک‌ روزه همچنین گوشت مرغ تا میزان قابل توجهی کاهش یابد و تعطیلی مراکز آموزشی، رستوران‌ها، اماکن عمومی، عزاداری‌ها، مجالس، مراکز دولتی و خصوصی، دانشگاه‌ها و سایر سبب شد میزان مصرف گوشت مرغ به شدت کاهش یابد و بر بازار عرضه تاثیر بگذارد.

وی تصریح کرد: تمامی این مسایل سبب شد قیمت عرضه بیشتر از تقاضا شود در حالیکه قیمت نهاده‌های دامی نیز زیاد بود بنابراین مرغداری‌ها با مشکلات زیادی مواجه شدند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان این‌که قیمت مرغ زنده به حداقل ممکن رسیده است، گفت: قیمت مصوب تنظیم بازار هر کیلوگرم مرغ زنده در کشور هشت هزار و ۵۵۰ تومان است که در استان هفت تا هفت هزار و ۵۰۰ تومان است.

وی با بیان این‌که سالانه هر واحد مرغداری چهار دوره جوجه‌ریزی انجام می‌دهد، گفت: هر دوره ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار و در مجموع ظرفیت جوجه‌ریزی استان در طول سال ۴۱ میلیون قطعه است.

اشرفی‌گل در ارتباط با قیمت دان بیان کرد: قیمت دان و نهاده مصوب و بر اساس ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی وارد و در استان توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: بعد از شیوع کرونا توسط بخش خصوصی دان در حد بسیار کم توزیع می‌شود اما شرکت پشتیبانی امور دام ۲۵ درصد نیاز استان را تامین کرده است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی هم گفت: تاکنون گزارشی از معدوم‌سازی جوجه‌های یکروزه به شیوه زنده به گور کردن در استان ارائه نشده است.

محمد اصغرزاده افزود: مردم خراسان جنوبی انسان‌های اخلاق مدار هستند و بدون شک هیچ موقع این اقدام را انجام نمی‌دهند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی هم گفت: مسئولان وزارت جهاد کشاورزی این روش معدوم‌سازی را روشی متداول اعلام کردند در حالی که از لحاظ شرعی زنده به گور کردن دام و طیور به شدت منع شده است.

حجت‌الاسلام علی حیدری بر ضرورت برخورد جدی با متخلفان تاکید کرد و افزود: قوه قضاییه نیز این شیوه معدوم‌سازی طیور را نفی کرد و بدون شک با خاطیان برخورد خواهد شد.

وی با بیان این‌که تاکنون در خراسان جنوبی موردی از این قبیل معدوم‌سازی جوجه نداشته‌ایم، گفت: از منظر پیامبر اسلام (ص)، حیوان هر اندازه هم کوچک باشد، خُردی او دلیلی بر رعایت نکردن حقوق آن حیوان نیست بلکه باید حق او را نیز به خوبی ادا کرد حتی اگر یک گنجشک کوچک باشد.

مسئول دفنر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی ادامه داد: در ادامه این روایت آمده است هر کسی گنجشکی را بدون رعایت حق آن بکشد، خدای تعالی در روز قیامت از او بازخواست خواهد کرد.

وی با بیان این‌که به لحاظ شرعی باید دام و طیور ذبح شوند، گفت: در حال حاضر ۹ ناظر ذبح شرعی در سطح استان و کشتارگاه‌ها انجام وظیفه می‌کنند و در شهرستان‌ها نیز مسئولان دفتر نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی بر این مساله نظارت دارند.

حجت‌الاسلام حیدری اظهار کرد: شاید این کار قبلا هم انجام شده اما نباید فیلمبرداری و کلیپ آن منتشر می‌شد که کار درستی نیست.

کد خبر 502953

 



نوشته شده توسط nedayevahi در دوشنبه 01 اردیبهشت 1399

ارسال نظر(0)

:: عکس نوشته قرآنی زیبا برای پروفایل با متن کوتاه قرآن و خدا
:: عکس نوشته آیه گرافی قرآن همراه با ترجمه
:: علل بی نشاطی در نماز
:: توبة واقعی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: چرا زنان بیشتر از مردان طلاق می خواهند؟
:: چرا آمار طلاق بالاست؟





این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی
ahmadiakbar491@yahoo.com




:: بهمن 1401;
:: تیر 1401;
:: خرداد 1401;
:: اردیبهشت 1401;
:: فروردین 1401;
:: اسفند 1400;
:: بهمن 1400;
:: دی 1400;
:: آذر 1400;
:: آبان 1400;
:: مهر 1400;
:: شهریور 1400;
:: مرداد 1400;
:: تیر 1400;
:: خرداد 1400;
:: اردیبهشت 1400;
:: فروردین 1400;
:: اسفند 1399;
:: بهمن 1399;
:: دی 1399;
:: آذر 1399;
:: آبان 1399;
:: مهر 1399;
:: شهریور 1399;
:: مرداد 1399;
:: تیر 1399;
:: خرداد 1399;
:: اردیبهشت 1399;
:: فروردین 1399;
:: اسفند 1398;
:: بهمن 1398;
:: دی 1398;
:: آذر 1398;
:: آبان 1398;
:: مهر 1398;
:: تیر 1397;
:: خرداد 1397;
:: اردیبهشت 1397;
:: فروردین 1397;
:: اسفند 1396;
:: بهمن 1396;
:: دی 1396;
:: آذر 1396;
:: آبان 1396;
:: مهر 1396;
:: شهریور 1396;
:: مرداد 1396;
:: تیر 1396;
:: خرداد 1396;
:: اردیبهشت 1396;
:: فروردین 1396;
:: اسفند 1395;
:: بهمن 1395;
:: دی 1395;
:: آذر 1395;
:: آبان 1395;
:: مهر 1395;
:: شهریور 1395;
:: مرداد 1395;
:: تیر 1395;
:: خرداد 1395;
:: اردیبهشت 1395;
:: فروردین 1395;
:: اسفند 1394;
:: بهمن 1394;
:: دی 1394;
:: آذر 1394;
:: آبان 1394;
:: مهر 1394;
:: شهریور 1394;
:: مرداد 1394;
:: تیر 1394;
:: خرداد 1394;
:: اردیبهشت 1394;

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ | طراح قالب

Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by 49709