💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران

صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

طراح قالب

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
عناوین مطالب وبلاگ
::
طراح قالب

::فیلم های سینمایی ایرانی
::بهترین فیلم های سینمایی
::طلاق چرا ؟
::دین گریزی چرا ؟
::کار تون های بسیار زیبا
::گناه شناسی
::رذایل ودرمان آن
::حدیث گرافی مذهبی
::پروفایل استوری
::پروفایل آیه گرافی
::بازی وسرگرمی
::منبر های کوتاه وشنیدنی
::جوانانان حتما بخوانند!!!!!
::ویژه نامه محرم
::فایل های ویژه (صوتی وتصویری)
::نوجوانان وجوانان
::کودکان
::اثبات خدا برای
::کودکان
::انتخابات
::از عالم پس از مرگ چه خبر
::دفاع از حریم ولایت
::حکایت خوبان
::جهان سیاست
::پاورپوینت عقاید
::پاور پوینت مذهبی
::پاورپوینت قرآنی
::بااندکی تامل
::مناجات
::سئوالات ویژه
::نامه خدا به بنده
::ضیافت نور
::تا آسمان
::جهنم
::بهشت
::فضای مجازی
::احکام
::نماز
::تربیتی
::علمی
::مذهبی
::اعتقادی
::دینی
::تاریخی
::قرآنی
::تاریخی
::مذهبی
::دینی
::اعتقادی
::مطالب جالب وخواندنی
::قرآنی
::مدعیان دروغین
::عبرت ها
::نرم افزار
::فلسفه احکام
::تفسیر قرآن کریم
::چنگ نرم
::منبر مجازی
::مجموعه تصویر های نمایشگاهی
::تصویر نوشته های قرآنی
::مجموعه تصویر ها
::آیا می دانید!!!
::نوحه صوتی تصویری
::روضه
::مداحی
::متن نوحه
::اخلاق وعرفان
::جامعه امروز
::ویدئو های آموزنده
::قرآن
::دبستانی ها
::منبرها
::گناه شناسی
::سخنرانی مکتوب
::اشعار
::مهارت های زندگی
::ولایت فقیه
::دانستنیهای حقوقی
::طب امام صادق (ع)
::اسرار حسن عاقبت و سوء عاقبت
::ضرب المثل های مخرب
::ضرب المثل های غلط
::سخنرانی صوتی تصویری
::متن سخنرانی
::کتابخانه
::ویزه بسیج
::پاور پوینت
::خداشناسی
::داستان ضرب المثل ها
::ضرب المثل ها
::اخلاقی
::طعم خوب بندگی
::زنا شویی
::داروخانه معنوی
::احکام دینی
::معارف قرآن
::ذکر مبارک
::درسهایی از قرآن
::معنویت
::بصیرت
::موازین
::موعظه خوبان
::جملات تکان دهنده
::جملات زیبا وتامل بر انگیز
::حجاب رمز پیروزی
::عترت
::منبر ووعظ
::هشدار
::خنده های حلال
::شبهات
::همگام با ولایت
::خانواده
::ناگفته هایی از حقایق عاشورا
::شگفتی های آفرینش
::عجایب خلقت
::فرجام شناسی
::اعجاز قرآن
::مشاعره
::موسیقی
::ازدواج
::مأموریت های امور تربیتی
::امور تربیتی و عملکرد آن
::نهال امور تربیتی
::همگام با مربیان
::مربیان ببینند
:: معرفت شناسی
::ویژه نامه محرم94
::امام خامنه ای امام عشق
::نماز
::خط قرمز های قرآنی
::معلومات قرآنی
::دریچه ای به سوی مذهب
::پند های نهج البلاغه
::حکایت ها وحکمت ها
::آموزشی
::ویژه جوانان ونوجوانان
::امام شناسی
::میوه وخواص دارویی انها
::اشعار مناسبتی
::مهدویت (عج)
::آرامش در زندگی
::روانشناسی وفرآن
::شیعه شناسی
:: ناگفته های زندگی
::پیام های وحی آسمانی
::تلاوت های درخواستی
::lماه ضیافت خدا
::گونان گون
::دفاع مقدس
::لحظه ای تامل
::انسان از نگاه قرآن
::گیا هان دارویی
::پزشکی
::پرسش وپاسخ
::داستانها
::معما
::دانستنی ها
::تربیتی
::ویژه نامه ها
::اعقاید شناسی
::انقلاب اسلامی
::قرآن شناسی
::ویژه نامه محرم حسینی
::استفتائات
::پیامک ها
::پیا مک های قرآنی
::بانک احادیث



نويسندگان :
:: اکبر احمدی

آمار بازديد :

:: تعداد بازديدها: 138509
:: کاربر: Admin







پيام مديريت وبلاگ : با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ من خوش آمديد .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ کمک کنید .


بیانات رهبرانقلاب،باران آرامش بر ناآرامی های مجلس یازدهم

۲۳تیر ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۶

 

بیانات رهبرانقلاب،باران آرامش بر ناآرامی های مجلس یازدهم

بیانات رهبرانقلاب،باران آرامش بر ناآرامی های مجلس یازدهم

24آنلاین نوشت:بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز (یکشنبه 22 تیر) در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس یازدهم تلویحا و صریحا حاوی انتقاداتی به برخی رفتارهای این مجلس بود؛ رفتاری که البته بخش اعظم عملکرد مجلس یازدهم را تاکنون تشکیل داده است.


مجلس جدید اندکی بیش از یک ماه از شروع کارش می‌گذرد اما در همین مدت عمده خروجی آن هجمه‌ به دولت روحانی بوده است؛ هجمه‌هایی که چه در نظق‌های نمایندگان و چه در طرح‌هایی که در کمیسیون‌ها تصویب شده و هیات رئیسه نیز آنها را اعلام وصول کرده؛ نمود پیدا می‌کند.


24آنلاین نوشت:بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز (یکشنبه 22 تیر) در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس یازدهم تلویحا و صریحا حاوی انتقاداتی به برخی رفتارهای این مجلس بود؛ رفتاری که البته بخش اعظم عملکرد مجلس یازدهم را تاکنون تشکیل داده است.


مجلس جدید اندکی بیش از یک ماه از شروع کارش می‌گذرد اما در همین مدت عمده خروجی آن هجمه‌ به دولت روحانی بوده است؛ هجمه‌هایی که چه در نظق‌های نمایندگان و چه در طرح‌هایی که در کمیسیون‌ها تصویب شده و هیات رئیسه نیز آنها را اعلام وصول کرده؛ نمود پیدا می‌کند.

اوج این رفتار که انتقادات زیادی را علیه مجلس یازدهم برانگیخته است؛ رفتاری بود که تعدادی نمایندگان تندرو حین سخنرانی محمدجواد ظریف وزیر خارجه در جلسه علنی مجلس داشتند. آنها با قطع چندباره حرف میهمانشان و فریادهایی که می‌کشیدند ظریف را دروغگو نامیدند.


اما شاه بیت هجمه‌های مجلس یازدهم علیه دولت روحانی توهین به ظریف نبود بلکه تاکید برخی نمایندگان بر استیضاح و عزل رئیس دولت دوازدهم است! در همین‌باره 19 خرداد نیک‌بین نماینده کاشمر در مجلس در توئیتر خبر داد : «می‌خواهیم روحانی را مانند بنی صدر عزل کنیم و تا الان ۱۵ امضا برای ارائه طرح عدم کفایت رئیس جمهور جمع شده است.»
نیک‌بین اگر چه در مصاحبه‌ با سایت دیده‌بان ایران اذعان دارد: «شاید اگر آقای رئیسی هم رئیس جمهور میشد این مشکلات پیش می آمد؛ عامل اصلی آقای روحانی نیست اما غالب مشکلات کشور از تصمیمات غلط این دولت است. قطعا هر دولتی که می آمد مشکلاتی داشتیم» با وجود این گفته است: « من قائلم به اینکه همان دلایلی که باعث شد بنی صدر عزل شود، همان دلایل الان وجود دارد و این دولت باید استیضاح و عزل شود!»
سوال از رئیس‌جمهور نیز که طبق اخبارمنتشرشده نزدیک به 200 نفر از نمایندگان مجلس یازدهم آن را امضا کرده‌اند؛ اقدام دیگری است که به هیات رئیسه تقدیم شده و از سوی نمایندگان تندرو مجلس در حال پیگیری است .
مشکلات اقتصادی در بازار ارز، مسکن و خودرو، نحوه استفاده از ارز 4200 تومانی و عملکرد دستگاه سیاست خارجی در برجام برخی محور سوالها از حسن روحانی است که علی خضریان نماینده تهران در مجلس در گفت‌وگو با رسانه‌ها آنها را اعلام کرد.
زمزمه‌ها برای استیضاح روحانی از هفته‌ها قبل از شروع مجلس یازدهم توسط این نماینده‌ها شروع شده است. اکثر این نمایندگان بار اول است که در کسوت نمایندگی راهی بهارستان شده‌اند و عمدتا منسوب به جریان جبهه پایداری و طیف نزدیک به احمدی‌نژاد هستند. البته بقیه نمایندگان مجلس نیز اکثرا در برابر این هجمه‌ها علیه دولت یا با آنها همراه شده‌اند یا سکوت کرده‌اند. با وجود این برخی جریان‌های اصولگرای خارج از پارلمان نسبت به این نوع کارها منتقدند و طرح سوال از رئیس‌جمهوری را «تصمیمات عجیب و غریب برخی نمایندگان» نامیده و از طراحان سؤال از روحانی می‌پرسند که «این طرح قرار است کدام مشکل مردم را حل کند؟»
در چنین شرایطی رهبر انقلاب در دیدار تصویری با نمایندگان نیز به این اقدامات واکنش نشان داد و به مجلس توصیه کردند از جوزدگی بپرهیزد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با بیان اینکه «مجادلات مردم را ناراحت می‌کند» تاکید کردند که «دولت تا روز آخر وظایفش را انجام می دهد». این بخش از سخنان رهبری معظم واکنش به طرح‌ استیضاح رئیس جمهور بود که در مجلس تازه‌کار یازدهم پیگیری‌ می‌شود.
ایشان در موضوع تعامل قوا خطاب به نمایندگان مجلس نیز تأکید کردند: «روابط مجلس با دولتمردان باید مطابق قانون و شرع باشد، یعنی سؤال و تفحص به عنوان حق مجلس وجود داشته باشد اما توهین و دشنام و نسبتِ بدون علم به دولتمردان به هیچ وجه جایز نیست و برخی از این نسبت‌ها حرام شرعی است.»
به گفته رهبر انقلاب که در سخنان روز یکشنبه خود تصریح کردند «همه باید در مقابل دشمن یک‌صدا باشیم»؛ «حضور وزرا در یک ماه اول آغاز به کار مجلس و ارائه گزارش از شرایط کشور، کار بسیار خوبی بود اما نباید به وزرا توهین و یا تهمتی زده شود»
ایشان درباره همکاری مجلس با قوای دیگر نیز گفتند: «مردم از مجلس و دو قوه دیگر انتظار بیان حق و پیگیری آن رادارند و به شدت با مجادله و گریبان گیری و تشنج میان قوا مخالف هستند و همه بدانند فضای منازعه در رئوس دستگاهها برای افکار عمومی زیان بخش و ناراحت کننده است.»
رهبر معظم انقلاب این سخنان را البته در حالی بیان کردند که پیش از ایشان، قالیباف رئیس مجلس یازدهم سخنرانی خود را با حمله به دولت ارائه کرد  و گفت: « ناکارآمدی مدیریتی در سال های اخیر تشدید و باعث سختی مردم شده است» . رقیب روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری 96 و 92 در بخشی از حرفهایش افزود: «ناکارآمدی های مدیریتی اشباع شده، با رویکردهای نادرستی که بویژه در سال های اخیر تشدید شد، باعث شده است مردم، مخصوصا قشر متوسط و ضعیف جامعه، زندگی عادی خودشان را با سختی بگذرانند. »
با توجه به آنچه که روزهای گذشته در مجلس یازدهم در هجمه به دولت رخ داده و آنچه که روز یکشنبه از سوی رئیس این مجلس در دیدار تصویری آیت‌الله خامنه‌ای گفته شد، می‌توان اینگونه نتیجه گرفت که مخاطب رهبر انقلاب علاوه بر نمایندگان مجلس، به طور ویژه‌تر، قالیباف هم بود چرا که در کسوت رئیس مجلس قطعا می‌تواند مانع از انجام بسیاری از تندروی‌ها ، توهین‌ها و هجمه‌هایی باشد که علیه دولت روحانی و وزرایش از سوی نمایندگان مجلس یازدهم صورت می‌گیردبیانات رهبرمعظم انقلاب،باران آرامش بر ناآرامی های برخی نمایندگان بود. باید دید مجلس یازدهم بعد از بیانات صریح رهبر انقلاب آیا رویه خود را اصلاح می‌کند یا بدون توجه به واقعیت‌های کشور، همچنان بر اسب سرکش خود می‌تازد؟

1717

کد خبر 286217



نوشته شده توسط nedayevahi در دوشنبه 23 تیر 1399

ارسال نظر(0)

:: عکس نوشته قرآنی زیبا برای پروفایل با متن کوتاه قرآن و خدا
:: عکس نوشته آیه گرافی قرآن همراه با ترجمه
:: علل بی نشاطی در نماز
:: توبة واقعی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: چرا زنان بیشتر از مردان طلاق می خواهند؟
:: چرا آمار طلاق بالاست؟





این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی
ahmadiakbar491@yahoo.com




:: بهمن 1401;
:: تیر 1401;
:: خرداد 1401;
:: اردیبهشت 1401;
:: فروردین 1401;
:: اسفند 1400;
:: بهمن 1400;
:: دی 1400;
:: آذر 1400;
:: آبان 1400;
:: مهر 1400;
:: شهریور 1400;
:: مرداد 1400;
:: تیر 1400;
:: خرداد 1400;
:: اردیبهشت 1400;
:: فروردین 1400;
:: اسفند 1399;
:: بهمن 1399;
:: دی 1399;
:: آذر 1399;
:: آبان 1399;
:: مهر 1399;
:: شهریور 1399;
:: مرداد 1399;
:: تیر 1399;
:: خرداد 1399;
:: اردیبهشت 1399;
:: فروردین 1399;
:: اسفند 1398;
:: بهمن 1398;
:: دی 1398;
:: آذر 1398;
:: آبان 1398;
:: مهر 1398;
:: تیر 1397;
:: خرداد 1397;
:: اردیبهشت 1397;
:: فروردین 1397;
:: اسفند 1396;
:: بهمن 1396;
:: دی 1396;
:: آذر 1396;
:: آبان 1396;
:: مهر 1396;
:: شهریور 1396;
:: مرداد 1396;
:: تیر 1396;
:: خرداد 1396;
:: اردیبهشت 1396;
:: فروردین 1396;
:: اسفند 1395;
:: بهمن 1395;
:: دی 1395;
:: آذر 1395;
:: آبان 1395;
:: مهر 1395;
:: شهریور 1395;
:: مرداد 1395;
:: تیر 1395;
:: خرداد 1395;
:: اردیبهشت 1395;
:: فروردین 1395;
:: اسفند 1394;
:: بهمن 1394;
:: دی 1394;
:: آذر 1394;
:: آبان 1394;
:: مهر 1394;
:: شهریور 1394;
:: مرداد 1394;
:: تیر 1394;
:: خرداد 1394;
:: اردیبهشت 1394;

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ | طراح قالب

Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by 49709