💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران

صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

طراح قالب

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
عناوین مطالب وبلاگ
::
طراح قالب

::فیلم های سینمایی ایرانی
::بهترین فیلم های سینمایی
::طلاق چرا ؟
::دین گریزی چرا ؟
::کار تون های بسیار زیبا
::گناه شناسی
::رذایل ودرمان آن
::حدیث گرافی مذهبی
::پروفایل استوری
::پروفایل آیه گرافی
::بازی وسرگرمی
::منبر های کوتاه وشنیدنی
::جوانانان حتما بخوانند!!!!!
::ویژه نامه محرم
::فایل های ویژه (صوتی وتصویری)
::نوجوانان وجوانان
::کودکان
::اثبات خدا برای
::کودکان
::انتخابات
::از عالم پس از مرگ چه خبر
::دفاع از حریم ولایت
::حکایت خوبان
::جهان سیاست
::پاورپوینت عقاید
::پاور پوینت مذهبی
::پاورپوینت قرآنی
::بااندکی تامل
::مناجات
::سئوالات ویژه
::نامه خدا به بنده
::ضیافت نور
::تا آسمان
::جهنم
::بهشت
::فضای مجازی
::احکام
::نماز
::تربیتی
::علمی
::مذهبی
::اعتقادی
::دینی
::تاریخی
::قرآنی
::تاریخی
::مذهبی
::دینی
::اعتقادی
::مطالب جالب وخواندنی
::قرآنی
::مدعیان دروغین
::عبرت ها
::نرم افزار
::فلسفه احکام
::تفسیر قرآن کریم
::چنگ نرم
::منبر مجازی
::مجموعه تصویر های نمایشگاهی
::تصویر نوشته های قرآنی
::مجموعه تصویر ها
::آیا می دانید!!!
::نوحه صوتی تصویری
::روضه
::مداحی
::متن نوحه
::اخلاق وعرفان
::جامعه امروز
::ویدئو های آموزنده
::قرآن
::دبستانی ها
::منبرها
::گناه شناسی
::سخنرانی مکتوب
::اشعار
::مهارت های زندگی
::ولایت فقیه
::دانستنیهای حقوقی
::طب امام صادق (ع)
::اسرار حسن عاقبت و سوء عاقبت
::ضرب المثل های مخرب
::ضرب المثل های غلط
::سخنرانی صوتی تصویری
::متن سخنرانی
::کتابخانه
::ویزه بسیج
::پاور پوینت
::خداشناسی
::داستان ضرب المثل ها
::ضرب المثل ها
::اخلاقی
::طعم خوب بندگی
::زنا شویی
::داروخانه معنوی
::احکام دینی
::معارف قرآن
::ذکر مبارک
::درسهایی از قرآن
::معنویت
::بصیرت
::موازین
::موعظه خوبان
::جملات تکان دهنده
::جملات زیبا وتامل بر انگیز
::حجاب رمز پیروزی
::عترت
::منبر ووعظ
::هشدار
::خنده های حلال
::شبهات
::همگام با ولایت
::خانواده
::ناگفته هایی از حقایق عاشورا
::شگفتی های آفرینش
::عجایب خلقت
::فرجام شناسی
::اعجاز قرآن
::مشاعره
::موسیقی
::ازدواج
::مأموریت های امور تربیتی
::امور تربیتی و عملکرد آن
::نهال امور تربیتی
::همگام با مربیان
::مربیان ببینند
:: معرفت شناسی
::ویژه نامه محرم94
::امام خامنه ای امام عشق
::نماز
::خط قرمز های قرآنی
::معلومات قرآنی
::دریچه ای به سوی مذهب
::پند های نهج البلاغه
::حکایت ها وحکمت ها
::آموزشی
::ویژه جوانان ونوجوانان
::امام شناسی
::میوه وخواص دارویی انها
::اشعار مناسبتی
::مهدویت (عج)
::آرامش در زندگی
::روانشناسی وفرآن
::شیعه شناسی
:: ناگفته های زندگی
::پیام های وحی آسمانی
::تلاوت های درخواستی
::lماه ضیافت خدا
::گونان گون
::دفاع مقدس
::لحظه ای تامل
::انسان از نگاه قرآن
::گیا هان دارویی
::پزشکی
::پرسش وپاسخ
::داستانها
::معما
::دانستنی ها
::تربیتی
::ویژه نامه ها
::اعقاید شناسی
::انقلاب اسلامی
::قرآن شناسی
::ویژه نامه محرم حسینی
::استفتائات
::پیامک ها
::پیا مک های قرآنی
::بانک احادیث



نويسندگان :
:: اکبر احمدی

آمار بازديد :

:: تعداد بازديدها: 138499
:: کاربر: Admin







پيام مديريت وبلاگ : با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ من خوش آمديد .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ کمک کنید .


صدور حکم جلب ترامپ توسط ایران نشان داد ریاست جمهوری آمریکا تا چه حد بدنام شده است
کد خبر 1091213
تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۲

نویسنده و تحلیلگر انگلیسی:

صدور حکم جلب ترامپ توسط ایران نشان داد ریاست جمهوری آمریکا تا چه حد بدنام شده است/ شاید دموکرات‌ها حکم جلب ترامپ را به اجرا بگذارند!

حکم جلب ترامپ

حکم جلب صادره توسط ایران به خاطر ترور سردار قاسم سلیمانی نشان می‌دهد که دفتر ریاست جمهوری آمریکا تا چه حد بدنام شده است. ترامپ کاخ سفید را که زمانی قوی‌ترین در دنیا بود بدنام کرده است.


حکم جلب صادره توسط ایران به خاطر ترور سردار قاسم سلیمانی نشان می‌دهد که دفتر ریاست جمهوری آمریکا تا چه حد بدنام شده است. ترامپ کاخ سفید را که زمانی قوی‌ترین در دنیا بود بدنام کرده است.

سرویس جهان مشرق - فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار و نویسنده انگلیسی نشریات میرور، آیریش تایمز، و ایندینپندنت انگلیس با انتشار یادداشتی در راشاتودی نوشت:  حکم جلبی که ایران در رابطه با ترور فرمانده نیروی قدس علیه دونالد ترامپ صادر کرده و برای اینترپل فرستاده است شاید به طرزی غیر عادی توسط برخی به اجرا گذاشته شود. مثلاً دموکرات‌ها در آمریکا؟

این نویسنده انگلیس می‌افزاید: صحنه سیاست آمریکا بقدری مسموم و جناحی شده که دور از ذهن نخواهد بود اگر مخالفان رئیس‌جمهور در صورت ورود وی به حوزه صلاحیتشان گزینه بازداشت وی را مدنظر قرار دهند.

دموکرات‌ها و رسانه‌های حامی آنها ترامپ را عامل روسیه (یعنی یک دشمن داخلی) می‌دانند. ترامپ همین هفته پیش به خیانت به نیروهای مسلح متهم شد، زیرا بنابر ادعاها، گزارشات اطلاعاتی مبنی بر اینکه عوامل روسیه به ستیزه‌جویان افغان پول می‌دهند تا نیروهای آمریکایی را ترور کنند را نادیده گرفته است.  

اعتبار ترامپ نزد رقبای دموکرات تا کجا می‌تواند لطمه بخورد؟ اگر او به خاطر مجموعه‌ای از جنایات و خطاها که علیه وی مطرح شده‌اند گناهکار باشد، پس چرا نباید هنگام خروج وی از هواپیمای ایرفورس وان در یک ایالت دموکرات از اعلان وضعیت قرمز صادره توسط اینترپل نهایت بهره را برد؟

در ادامه این گزارش آمده است: اما جدای از شوخی، حکم جلب صادره توسط ایران به خاطر ترور سردار قاسم سلیمانی در ماه ژانویه نشان می‌دهد که دفتر ریاست جمهوری آمریکا تا چه حد بدنام شده است. ترامپ به خاطر صدور دستور ترور فرمانده ایرانی که از احترام فراوانی برخوردار بود علناً به خود افتخار کرده است.

در گذشته، رؤسای جمهور آمریکا در خصوص از میان برداشتن دشمنان خارجی حداقل احتیاط به خرج می‌دادند اما ترامپ اینگونه نیست. او به خاطر این ترور ابراز خوشحالی کرد. از دید خیلی از مسؤلان لیبرال آمریکایی، پهلوان‌پنبه‌بازی ترامپ خجالت‌آور است. رئیس‌جمهور که نباید ماهیت متمرد و قانون‌شکن واشنگتن را افشا کند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: اینکه حکم بازداشت صادره توسط ایران از جنبه نمادین فراتر رود جای شک و تردید دارد. دولت ترامپ آن را «ترفند تبلیغاتی» خوانده است. اینترپل که مقر آن در فرانسه است و نقش یک سازمان بین‌المللی مرتبط با پلیس کشورها را ایفا می‌کند در گفتگو با خبرگزاری ریانووستی گفته که اگر درخواست بازداشت ترامپ را دریافت کند، قوانین سازمان اجازه چنین کاری را نمی‌دهند.  

این استدلال که اقدام ایران «دارای انگیزه‌های سیاسی» و در نتیجه غیرقانونی است، هیچگونه ارزشی ندارد. ترامپ در حقیقت مسئول صدور مجوز ترور سردار سلیمانی است. خودروی وی هنگام خروج از فرودگاه بین‌المللی بغداد توسط یک پهپاد آمریکای مورد اصابت موشک قرار گرفت. بنابراین، مقامات ایران حق دارند که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ و ده‌ها نفر از دیگر مقامات دولتی باشند که نام‌شان در کیفرخواست ترور [سردار] سلیمانی آمده است.

کانینگهام به رفتار دوگانه نهادهای بین‌المللی هم اشاره می‌کند و معتقد است: می‌توان با اطمینان گفت که اگر قضیه برعکس بود، آمریکایی‌ها با جار و جنجال از اینترپل می‌خواستند تا علیه ایرانی‌ها وضعیت قرمز اعلام کند. احتمال آن بسیار کم است که ترامپ به کشوری سفر کند که شاید حکم جلب را از طرف ایران به اجرا بگذارد.

با این وجود، این حکم جلب موجب تردید و دودلی ترامپ می‌شود، زیرا مقامات ایران خواستار پیگرد قانونی ترامپ حتی بعد از کنار رفتن وی از منصب ریاست جمهوری و بازگشت به وضعیت یک شهروند عادی شده‌اند.  دونالد مجبور است هنگام افتتاح زمین‌های گلف جدید در خاورمیانه مخاطرات امنیتی مربوطه را ارزیابی کند.

اما اوج نمادگرایی آنجاست که حکم جلب یک رئیس‌جمهور آمریکا توسط کشور دیگری صادر شده است. این واقعیت که اینترپل حتی به یک درخواست بازداشت بین‌المللی از این نوع رسیدگی کند به خودی خود به نهاد ریاست جمهوری آمریکا خدشه وارد می‌کند.

توییتر پیام‌های ترامپ را به خاطر نفرت‌پراکنی نشان‌دار کرده است، متحدان اروپایی آمریکا او را به خاطر فقدان روحیه رهبری خوار شمرده‌اند، و حالا نام وی در پایگاه داده مجرمان گنجانیده شده است. ترامپ دفتر ریاست جمهوری آمریکا که زمانی قوی‌ترین در دنیا بود را بدنام کرده است.

حتی اگر برخی دشمنان آمریکا حتی به شوخی هم که شده دوست داشته باشند که او بازداشت شود، چیز عجیبی نخواهد بود.      



نوشته شده توسط nedayevahi در سه‌شنبه 17 تیر 1399

ارسال نظر(0)

:: عکس نوشته قرآنی زیبا برای پروفایل با متن کوتاه قرآن و خدا
:: عکس نوشته آیه گرافی قرآن همراه با ترجمه
:: علل بی نشاطی در نماز
:: توبة واقعی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: چرا زنان بیشتر از مردان طلاق می خواهند؟
:: چرا آمار طلاق بالاست؟





این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی
ahmadiakbar491@yahoo.com




:: بهمن 1401;
:: تیر 1401;
:: خرداد 1401;
:: اردیبهشت 1401;
:: فروردین 1401;
:: اسفند 1400;
:: بهمن 1400;
:: دی 1400;
:: آذر 1400;
:: آبان 1400;
:: مهر 1400;
:: شهریور 1400;
:: مرداد 1400;
:: تیر 1400;
:: خرداد 1400;
:: اردیبهشت 1400;
:: فروردین 1400;
:: اسفند 1399;
:: بهمن 1399;
:: دی 1399;
:: آذر 1399;
:: آبان 1399;
:: مهر 1399;
:: شهریور 1399;
:: مرداد 1399;
:: تیر 1399;
:: خرداد 1399;
:: اردیبهشت 1399;
:: فروردین 1399;
:: اسفند 1398;
:: بهمن 1398;
:: دی 1398;
:: آذر 1398;
:: آبان 1398;
:: مهر 1398;
:: تیر 1397;
:: خرداد 1397;
:: اردیبهشت 1397;
:: فروردین 1397;
:: اسفند 1396;
:: بهمن 1396;
:: دی 1396;
:: آذر 1396;
:: آبان 1396;
:: مهر 1396;
:: شهریور 1396;
:: مرداد 1396;
:: تیر 1396;
:: خرداد 1396;
:: اردیبهشت 1396;
:: فروردین 1396;
:: اسفند 1395;
:: بهمن 1395;
:: دی 1395;
:: آذر 1395;
:: آبان 1395;
:: مهر 1395;
:: شهریور 1395;
:: مرداد 1395;
:: تیر 1395;
:: خرداد 1395;
:: اردیبهشت 1395;
:: فروردین 1395;
:: اسفند 1394;
:: بهمن 1394;
:: دی 1394;
:: آذر 1394;
:: آبان 1394;
:: مهر 1394;
:: شهریور 1394;
:: مرداد 1394;
:: تیر 1394;
:: خرداد 1394;
:: اردیبهشت 1394;

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ | طراح قالب

Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by 49709