💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران

صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

طراح قالب

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
عناوین مطالب وبلاگ
::
طراح قالب

::فیلم های سینمایی ایرانی
::بهترین فیلم های سینمایی
::طلاق چرا ؟
::دین گریزی چرا ؟
::کار تون های بسیار زیبا
::گناه شناسی
::رذایل ودرمان آن
::حدیث گرافی مذهبی
::پروفایل استوری
::پروفایل آیه گرافی
::بازی وسرگرمی
::منبر های کوتاه وشنیدنی
::جوانانان حتما بخوانند!!!!!
::ویژه نامه محرم
::فایل های ویژه (صوتی وتصویری)
::نوجوانان وجوانان
::کودکان
::اثبات خدا برای
::کودکان
::انتخابات
::از عالم پس از مرگ چه خبر
::دفاع از حریم ولایت
::حکایت خوبان
::جهان سیاست
::پاورپوینت عقاید
::پاور پوینت مذهبی
::پاورپوینت قرآنی
::بااندکی تامل
::مناجات
::سئوالات ویژه
::نامه خدا به بنده
::ضیافت نور
::تا آسمان
::جهنم
::بهشت
::فضای مجازی
::احکام
::نماز
::تربیتی
::علمی
::مذهبی
::اعتقادی
::دینی
::تاریخی
::قرآنی
::تاریخی
::مذهبی
::دینی
::اعتقادی
::مطالب جالب وخواندنی
::قرآنی
::مدعیان دروغین
::عبرت ها
::نرم افزار
::فلسفه احکام
::تفسیر قرآن کریم
::چنگ نرم
::منبر مجازی
::مجموعه تصویر های نمایشگاهی
::تصویر نوشته های قرآنی
::مجموعه تصویر ها
::آیا می دانید!!!
::نوحه صوتی تصویری
::روضه
::مداحی
::متن نوحه
::اخلاق وعرفان
::جامعه امروز
::ویدئو های آموزنده
::قرآن
::دبستانی ها
::منبرها
::گناه شناسی
::سخنرانی مکتوب
::اشعار
::مهارت های زندگی
::ولایت فقیه
::دانستنیهای حقوقی
::طب امام صادق (ع)
::اسرار حسن عاقبت و سوء عاقبت
::ضرب المثل های مخرب
::ضرب المثل های غلط
::سخنرانی صوتی تصویری
::متن سخنرانی
::کتابخانه
::ویزه بسیج
::پاور پوینت
::خداشناسی
::داستان ضرب المثل ها
::ضرب المثل ها
::اخلاقی
::طعم خوب بندگی
::زنا شویی
::داروخانه معنوی
::احکام دینی
::معارف قرآن
::ذکر مبارک
::درسهایی از قرآن
::معنویت
::بصیرت
::موازین
::موعظه خوبان
::جملات تکان دهنده
::جملات زیبا وتامل بر انگیز
::حجاب رمز پیروزی
::عترت
::منبر ووعظ
::هشدار
::خنده های حلال
::شبهات
::همگام با ولایت
::خانواده
::ناگفته هایی از حقایق عاشورا
::شگفتی های آفرینش
::عجایب خلقت
::فرجام شناسی
::اعجاز قرآن
::مشاعره
::موسیقی
::ازدواج
::مأموریت های امور تربیتی
::امور تربیتی و عملکرد آن
::نهال امور تربیتی
::همگام با مربیان
::مربیان ببینند
:: معرفت شناسی
::ویژه نامه محرم94
::امام خامنه ای امام عشق
::نماز
::خط قرمز های قرآنی
::معلومات قرآنی
::دریچه ای به سوی مذهب
::پند های نهج البلاغه
::حکایت ها وحکمت ها
::آموزشی
::ویژه جوانان ونوجوانان
::امام شناسی
::میوه وخواص دارویی انها
::اشعار مناسبتی
::مهدویت (عج)
::آرامش در زندگی
::روانشناسی وفرآن
::شیعه شناسی
:: ناگفته های زندگی
::پیام های وحی آسمانی
::تلاوت های درخواستی
::lماه ضیافت خدا
::گونان گون
::دفاع مقدس
::لحظه ای تامل
::انسان از نگاه قرآن
::گیا هان دارویی
::پزشکی
::پرسش وپاسخ
::داستانها
::معما
::دانستنی ها
::تربیتی
::ویژه نامه ها
::اعقاید شناسی
::انقلاب اسلامی
::قرآن شناسی
::ویژه نامه محرم حسینی
::استفتائات
::پیامک ها
::پیا مک های قرآنی
::بانک احادیث



نويسندگان :
:: اکبر احمدی

آمار بازديد :

:: تعداد بازديدها: 138553
:: کاربر: Admin







پيام مديريت وبلاگ : با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ من خوش آمديد .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ کمک کنید .


ظهور مجدد داعش به شکل نظامی نخواهد بود
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹،‏ ۸:۲۳
کد خبرنگار: 1918
کد خبر: 83774461

کارشناس مسائل منطقه:

ظهور مجدد داعش به شکل نظامی نخواهد بود

ظهور مجدد داعش به شکل نظامی نخواهد بود

تهران-ایرنا- کارشناس مسائل منطقه افزایش بی‌ثباتی و ناامنی از یکسو و ضعف اقتصادی مردم را زمینه ساز تقویت پایگاه داعش در عراق عنوان کرد و گفت: اگر در شرایط کنونی داعش ظهور کند، این ظهور به شکل سامان‌یابی داعش در قالب یک گروه نظامی نخواهد بود بلکه شاهد احیای تفکر داعشی‌گری خواهیم بود.


تهران-ایرنا- کارشناس مسائل منطقه افزایش بی‌ثباتی و ناامنی از یکسو و ضعف اقتصادی مردم را زمینه ساز تقویت پایگاه داعش در عراق عنوان کرد و گفت: اگر در شرایط کنونی داعش ظهور کند، این ظهور به شکل سامان‌یابی داعش در قالب یک گروه نظامی نخواهد بود بلکه شاهد احیای تفکر داعشی‌گری خواهیم بود.

«عباس پرورده» در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، درباره حملات تروریستی اخیر داعش در عراق گفت: طی روزهای اخیر، دو حمله تروریستی از سوی داعش در عراق انجام شد که خبر بسیار شوک‌آوری بود چراکه در یک سال گذشته، درگیری مستقیمی میان داعش با نیروهای حشد الشعبی یا ارتش رخ نداده بود و داعش هم حمله تروریستی‌ای انجام نداده بود.

وی با اشاره به ارتباط بی‌ثباتی‌های سیاسی و ارتباط آن با بازگشت داعش اظهار داشت: وقوع دو حمله تروریستی پی در پی داعش در عراق حاکی از آن است که تحلیل کارشناسان سیاسی و ناظران آگاه از وضعیت عراق مبنی بر اینکه تداوم ضعف دولت مرکزی و اختلافات سیاسی درونی از یکسو و افزایش مداخله کشورهای بیگانه در امور می‌تواند زمینه‌ساز ناامنی و بازگشت داعش شود، در حال وقوع است.

این کارشناس مسائل خاورمیانه ادامه داد: این پیش‌بینی‌ها تا حد بسیار زیادی به وقوع پیوسته و ما باید منتظر ظهور مجدد داعش باشیم که بخش عمده آن ناشی از ضعف داخلی عراق و مداخلات خارجی است.

پرورده با تشریح ریشه‌های فرهنگی و فکری داعش تصریح کرد: داعش بیش از آنکه یک گروه نظامی باشد، یک تفکر و فرایندی است که ارتباط بسیار وثیقی با وضعیت اقتصادی اقشار مختلف اجتماعی و بی‌ثباتی سیاسی و اجتماعی دارد و از ریشه‌های فرهنگی، تاریخی، جغرافیایی و مذهبی ولو به صورت انحرافی برخوردار است.

وی با بیان اینکه داعش در زمان ظهور نخستین خود مشی سیاسی، فکری و فرهنگی داشت، خاطرنشان کرد: داعش مدعی برپایی مجدد خلافت اسلامی بود و از پایگاه اجتماعی هم برخوردار بود اما وقتی گروه‌های مختلف وحشی‌گری و رویکردهای ضدانسانی و ضد دینی داعش را دیدند، حمایت خود را از آن قطع کردند و این یک عامل موثر در شکست و سقوط داعش در آن برهه محسوب می‌شد.

داعش ظهور نمی‌کند، تفکر داعشی‌گری احیا می‌شود

این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی با بیان اینکه داعش قبل از شکست نظامی با شکست فرهنگی و دینی روبه‌رو شده بود، ابراز داشت: شرایط موجود عراق موجب افزایش بی‌ثباتی و ناامنی از یکسو و ضعف اقتصادی مردم شده است و همین عوامل می‌توانند موجب تقویت پایگاه داعش شوند. اگر در شرایط کنونی هم داعش ظهور کند، این ظهور به شکل سامان‌یابی داعش به شکل یک گروه نظامی نیست بلکه احیای تفکر داعشی‌گری است.

پرورده افزود: همچنان دولت در عراق مستقر نیست که این بن‌بست ایجاد شده نتیجه اختلافات داخلی و نقصی است که در قانون اساسی این کشور وجود دارد و مجموع این مسائل موجب شده تا انتخاب نخست‌وزیر به تعویق بیفتد.

وی با بیان اینکه مداخله بازیگران خارجی هم در تشدید اختلافات و شکل‌گیری بن بست سیاسی عراق موثر بوده است، عنوان کرد: در درون مجلس عراق فراکسیون‌هایی وجود دارد که هر کدام از آنها به یک کشوری خارجی نزدیک هستند. هر کدام از این فراکسیون‌ها از نامزد تصدی نخست‌وزیری توقعاتی دارند تا خواسته کشور مورد نظر خود را برآورده کنند که این مسئله، اختلافات را تشدید می‌کند.

داعش مانند قبل مجددا ظهور نخواهد کرد

این کارشناس مسائل عراق با اشاره به جایگاه نخست‌وزیر براساس قانون اساسی عراق یادآور شد: نخست‌وزیر نقش اصلی هدایت دولت را در امور سیاسی، اقتصادی و فرهنگی برعهده دارد و همزمان فرماندهی نیروهای مسلح را هم انجام می‌دهد.

پرورده در پاسخ به این سوال که آیا با ظهور داعش در عراق آیا ما باید شاهد حضور داعش در سوریه هم باشیم، بیان کرد: داعش همچنان در سوریه به صورت نقطه‌ای حضور دارد یعنی مناطق مرزی کردنشین از شرق تا شمال شرق سوریه به صورت نقطه‌ای فعال است اما آنها از هر طرف توسط کردها، ارتش سوریه و نیروهای نظامی کشورهای دیگر در محاصره هستند بنابراین قدرت مانور چندانی هم ندارند بنابراین حوزه عمل آنها بیشتر در عراق باقی خواهد ماند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا داعش همانند سال‌های ۲۰۱۴ در عراق مجددا قدرت‌نمایی خواهد کرد؟ گفت: داعش دیگر مانند سال‌های ۲۰۱۳، ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ در عراق قدرت‌نمایی نخواهد کرد و ما شاهد تصرف سرزمین و تشکیل دولت از سوی آنها نخواهیم بود چراکه هم نیروهای مسلح عراق نسبت به آن زمان قوی‌تر شده‌اند و هم اینکه در آن زمان بخش عمده خاک سوریه تحت اشغال داعش بود.

این کارشناس مسائل خاورمیانه اضافه کرد: به نظر می‌رسد حضور داعش در عراق بیشتر به شکل هسته‌های تروریستی است و عملیات آنها هم ایذایی باشد که البته همین مسئله بر امنیت و زندگی سیاسی و اقتصادی عراق تاثیرگذار است.



نوشته شده توسط nedayevahi در سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1399

ارسال نظر(0)

:: عکس نوشته قرآنی زیبا برای پروفایل با متن کوتاه قرآن و خدا
:: عکس نوشته آیه گرافی قرآن همراه با ترجمه
:: علل بی نشاطی در نماز
:: توبة واقعی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: چرا زنان بیشتر از مردان طلاق می خواهند؟
:: چرا آمار طلاق بالاست؟





این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی
ahmadiakbar491@yahoo.com




:: بهمن 1401;
:: تیر 1401;
:: خرداد 1401;
:: اردیبهشت 1401;
:: فروردین 1401;
:: اسفند 1400;
:: بهمن 1400;
:: دی 1400;
:: آذر 1400;
:: آبان 1400;
:: مهر 1400;
:: شهریور 1400;
:: مرداد 1400;
:: تیر 1400;
:: خرداد 1400;
:: اردیبهشت 1400;
:: فروردین 1400;
:: اسفند 1399;
:: بهمن 1399;
:: دی 1399;
:: آذر 1399;
:: آبان 1399;
:: مهر 1399;
:: شهریور 1399;
:: مرداد 1399;
:: تیر 1399;
:: خرداد 1399;
:: اردیبهشت 1399;
:: فروردین 1399;
:: اسفند 1398;
:: بهمن 1398;
:: دی 1398;
:: آذر 1398;
:: آبان 1398;
:: مهر 1398;
:: تیر 1397;
:: خرداد 1397;
:: اردیبهشت 1397;
:: فروردین 1397;
:: اسفند 1396;
:: بهمن 1396;
:: دی 1396;
:: آذر 1396;
:: آبان 1396;
:: مهر 1396;
:: شهریور 1396;
:: مرداد 1396;
:: تیر 1396;
:: خرداد 1396;
:: اردیبهشت 1396;
:: فروردین 1396;
:: اسفند 1395;
:: بهمن 1395;
:: دی 1395;
:: آذر 1395;
:: آبان 1395;
:: مهر 1395;
:: شهریور 1395;
:: مرداد 1395;
:: تیر 1395;
:: خرداد 1395;
:: اردیبهشت 1395;
:: فروردین 1395;
:: اسفند 1394;
:: بهمن 1394;
:: دی 1394;
:: آذر 1394;
:: آبان 1394;
:: مهر 1394;
:: شهریور 1394;
:: مرداد 1394;
:: تیر 1394;
:: خرداد 1394;
:: اردیبهشت 1394;

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ | طراح قالب

Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by 49709