💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران

صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

طراح قالب

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
عناوین مطالب وبلاگ
::
طراح قالب

::فیلم های سینمایی ایرانی
::بهترین فیلم های سینمایی
::طلاق چرا ؟
::دین گریزی چرا ؟
::کار تون های بسیار زیبا
::گناه شناسی
::رذایل ودرمان آن
::حدیث گرافی مذهبی
::پروفایل استوری
::پروفایل آیه گرافی
::بازی وسرگرمی
::منبر های کوتاه وشنیدنی
::جوانانان حتما بخوانند!!!!!
::ویژه نامه محرم
::فایل های ویژه (صوتی وتصویری)
::نوجوانان وجوانان
::کودکان
::اثبات خدا برای
::کودکان
::انتخابات
::از عالم پس از مرگ چه خبر
::دفاع از حریم ولایت
::حکایت خوبان
::جهان سیاست
::پاورپوینت عقاید
::پاور پوینت مذهبی
::پاورپوینت قرآنی
::بااندکی تامل
::مناجات
::سئوالات ویژه
::نامه خدا به بنده
::ضیافت نور
::تا آسمان
::جهنم
::بهشت
::فضای مجازی
::احکام
::نماز
::تربیتی
::علمی
::مذهبی
::اعتقادی
::دینی
::تاریخی
::قرآنی
::تاریخی
::مذهبی
::دینی
::اعتقادی
::مطالب جالب وخواندنی
::قرآنی
::مدعیان دروغین
::عبرت ها
::نرم افزار
::فلسفه احکام
::تفسیر قرآن کریم
::چنگ نرم
::منبر مجازی
::مجموعه تصویر های نمایشگاهی
::تصویر نوشته های قرآنی
::مجموعه تصویر ها
::آیا می دانید!!!
::نوحه صوتی تصویری
::روضه
::مداحی
::متن نوحه
::اخلاق وعرفان
::جامعه امروز
::ویدئو های آموزنده
::قرآن
::دبستانی ها
::منبرها
::گناه شناسی
::سخنرانی مکتوب
::اشعار
::مهارت های زندگی
::ولایت فقیه
::دانستنیهای حقوقی
::طب امام صادق (ع)
::اسرار حسن عاقبت و سوء عاقبت
::ضرب المثل های مخرب
::ضرب المثل های غلط
::سخنرانی صوتی تصویری
::متن سخنرانی
::کتابخانه
::ویزه بسیج
::پاور پوینت
::خداشناسی
::داستان ضرب المثل ها
::ضرب المثل ها
::اخلاقی
::طعم خوب بندگی
::زنا شویی
::داروخانه معنوی
::احکام دینی
::معارف قرآن
::ذکر مبارک
::درسهایی از قرآن
::معنویت
::بصیرت
::موازین
::موعظه خوبان
::جملات تکان دهنده
::جملات زیبا وتامل بر انگیز
::حجاب رمز پیروزی
::عترت
::منبر ووعظ
::هشدار
::خنده های حلال
::شبهات
::همگام با ولایت
::خانواده
::ناگفته هایی از حقایق عاشورا
::شگفتی های آفرینش
::عجایب خلقت
::فرجام شناسی
::اعجاز قرآن
::مشاعره
::موسیقی
::ازدواج
::مأموریت های امور تربیتی
::امور تربیتی و عملکرد آن
::نهال امور تربیتی
::همگام با مربیان
::مربیان ببینند
:: معرفت شناسی
::ویژه نامه محرم94
::امام خامنه ای امام عشق
::نماز
::خط قرمز های قرآنی
::معلومات قرآنی
::دریچه ای به سوی مذهب
::پند های نهج البلاغه
::حکایت ها وحکمت ها
::آموزشی
::ویژه جوانان ونوجوانان
::امام شناسی
::میوه وخواص دارویی انها
::اشعار مناسبتی
::مهدویت (عج)
::آرامش در زندگی
::روانشناسی وفرآن
::شیعه شناسی
:: ناگفته های زندگی
::پیام های وحی آسمانی
::تلاوت های درخواستی
::lماه ضیافت خدا
::گونان گون
::دفاع مقدس
::لحظه ای تامل
::انسان از نگاه قرآن
::گیا هان دارویی
::پزشکی
::پرسش وپاسخ
::داستانها
::معما
::دانستنی ها
::تربیتی
::ویژه نامه ها
::اعقاید شناسی
::انقلاب اسلامی
::قرآن شناسی
::ویژه نامه محرم حسینی
::استفتائات
::پیامک ها
::پیا مک های قرآنی
::بانک احادیث



نويسندگان :
:: اکبر احمدی

آمار بازديد :

:: تعداد بازديدها: 138555
:: کاربر: Admin







پيام مديريت وبلاگ : با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ من خوش آمديد .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ کمک کنید .


عدم آگاهی از دین، زمینه‌ساز تهاجم فرهنگی غرب می‌شود

عدم آگاهی از دین، زمینه‌ساز تهاجم فرهنگی غرب می‌شود

 
عدم آگاهی از دین، زمینه‌ساز تهاجم فرهنگی غرب می‌شود

شماری از کارشناسان فرهنگی بر این باور اند که عدم آگاهی سران کشورهای اسلامی از دین سبب شده است که کشورهای اسلامی تحت تهاجم فرهنگی غرب قرار بگیرند.

به گزارش آوا، کارشناسان شرکت‌کننده در گفتمان دانشجویی "ترویج الگوهای غربی و تضعیف باورهای دینی" با ذکر این مطلب تأکید کردند که "پیروی و الگوگیری از غرب، نشانه‌ای بی اطلاعی از دین و ارزش قایل نشدن به ارزش‌های دینی و اسلامی می‌باشد".

دومین گفتمان دانشجویی "ترویج الگوهای غربی و تضعیف باورهای دینی" با حضور علما، روحانیون، شخصیت‌های فرهنگی، دانشجویان و طلاب حوزه های علمیه، روز جمعه(۶ دلو) در شهر مزار شریف برگزار شد.

حجت الاسلام علی‌اکبر نورالحق؛ مسؤئول بخش طلاب نمایندگی مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان در ولایت بلخ، عبدالحمید مدقق؛ مدرس حوزه علمیه امام صادق(ع) و الحاج محمد اسحاق بهروزنژاد؛ مدرس حوزه علمیه ثقلین، کارشناسان این گفتمان بودند.


عدم آگاهی از دین، زمینه‌ساز تهاجم فرهنگی غرب می‌شود

شماری از کارشناسان فرهنگی بر این باور اند که عدم آگاهی سران کشورهای اسلامی از دین سبب شده است که کشورهای اسلامی تحت تهاجم فرهنگی غرب قرار بگیرند.

به گزارش آوا، کارشناسان شرکت‌کننده در گفتمان دانشجویی "ترویج الگوهای غربی و تضعیف باورهای دینی" با ذکر این مطلب تأکید کردند که "پیروی و الگوگیری از غرب، نشانه‌ای بی اطلاعی از دین و ارزش قایل نشدن به ارزش‌های دینی و اسلامی می‌باشد".

دومین گفتمان دانشجویی "ترویج الگوهای غربی و تضعیف باورهای دینی" با حضور علما، روحانیون، شخصیت‌های فرهنگی، دانشجویان و طلاب حوزه های علمیه، روز جمعه(۶ دلو) در شهر مزار شریف برگزار شد.

حجت الاسلام علی‌اکبر نورالحق؛ مسؤئول بخش طلاب نمایندگی مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان در ولایت بلخ، عبدالحمید مدقق؛ مدرس حوزه علمیه امام صادق(ع) و الحاج محمد اسحاق بهروزنژاد؛ مدرس حوزه علمیه ثقلین، کارشناسان این گفتمان بودند.

علی‌اکبر نورالحق، با اشاره به آیه ۲۱ سوره احزاب، گفت: خداوند متعال در قرآن کریم فرموده است: "لقد کان لکم فی رسول اللّه اسوةٌ حسنة (یقینا برای شما زندگی رسول خدا سرمشق نیکویی است).

وی در ادامه افزود: اگر کسی اعتقاد محکم به خداوند متعال و نیز به پیامبر و قرآن کریم دارد، نظر به امر خداوند متعال، پیامبر نور و رحمت از تمام جهت ها الگویی خوب برای بشر است.

نورالحق در ادامه پیرامون اینکه چرا غربی ها در صدد تحمیل الگوهای ناقص و کاذب خود بر جامعه اسلامی هستند، گفت: اسلام تنها دین و مکتبی است که می تواند برای انسان‌ها امنیت، رفاه و آسایش عرضه نماید. به همین لحاظ امریکا و دنیایی غرب با این دین در ستیز اند و در صدد هستند تا امنیت جامعه اسلامی را مختل سازند.

این عالم دینی همچنین با بیان اینکه دین اسلام به همه اقشار مخصوصا زنان توجه داشته و برای آنها الگو دارد، اذعان داشت: اگر زنان و دختران مسلمان به زندگی حضرت زهرا(س) توجه نمایند و زندگی این بانو را به بررسی بگیرند، زندگی این بانوی مکرمه از هر لحاظ برای آنها درس خواهد داشت.

به باور آقای نورالحق، پیروی و الگوگیری از غرب، نشانه بی‌اطلاعی از دین و ارزش قایل نشدن به ارزش های دینی و اسلامی می‌باشد.

مسؤول بخش طلاب دفتر تبیان در مزار شریف، حضرت زینب(س) را بهترین الگو برای بانوانی که در رسانه ها کار می‌کنند معرفی کرده، اذعان داشت: فعالیت های حضرت زینب(س) از عاشورا آغاز شد و تا کوفه، شام و مدینه ادامه داشت و در تمام مسیر، آن‌حضرت ابلاغ رسالت و رساندن پیام عاشورا را عهده دار بود.

وی در ادامه با بیان اینکه خانم‌ها در عصر حاضر با حفظ متانت و قداست خود می‌توانند در جامعه کار نمایند، تاکید کرد که اگر یک زن می خواهد در بیرون از خانه و در رسانه ها کار کند و وظیفه اطلاع‌رسانی را به عهده بگیرد، باید الگویش از هر جهت، حضرت زینب(س) را قرار دهد.

در ادامه عبدالحمید مدقق؛ کارشناس دیگر این گفتمان با بیان آیه "وَلَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا" (النساء، ۱۴۱) گفت:"طبق این آیه شریفه خداوند هرگز کافران را بر مؤمنان [راه نفوذ و تسلّطی] نداده است".

آقای مدقق با بیان اینکه "فرهنگ یک کشور، زنده‌کننده اهداف ملت آن است" در ادامه گفت: تا زمانی فرهنگ یک جامعه زنده است که مردمش ارزش آن را بدانند و از آن پاسداری نمایند.

این کارشناس دینی همچنین به چرایی تحت تسلط قرار گرفتن کشورهای اسلامی توسط غربی ها پرداخته، گفت: یکی از علت‌هایی که غربی ها توانسته اند بالای کشورهای اسلامی تسلط پیدا نمایند، عدم آگاهی سران کشورهای اسلامی از دین می باشد.

وی ضمن اینکه شماری از کشورهای را نام برد که تحت سیطره غربی ها قرار دارند، افزود:"هنگامی که کشورهای غربی در چنین کشورها نفوذ پیدا می کنند در حالی‌که سران این کشورها از فرهنگ و دین خود شان آگاهی کامل ندارند، اینجاست که غرب به راحتی الگو و طرح های خود را به مردم ارائه می‌دهد".

استاد حوزه علمیه امام جعفر صادق(ع) با تاکید بر اینکه جوانان نباید اسلام را به صورت تقلیدی قبول نمایند، خطاب به جوانان، گفت:"شما جوانان نباید اسلام را مانند میراث از پدران خود به ارث بگیرید؛ بلکه باید با تحقیق، پژوهش، مطالعه و آشنایی با قرآن و روش زندگی ائمه معصومین(ع) به حقیقت دین خود پی ببرید.

وی در ادامه با بیان اینکه غربی ها با به وجود آوردن داعش، می خواهند اسلام را دین وحشت و ترور به جهانیان، معرفی کنند، گفت:«اگر امروز دنیای غرب دست به تهاجم فرهنگی در کشورهای دیگر نزند و اسلام را بد جلوه ندهد، در حقیقت دانشمندان خود شان به حقیقت اسلام پی می‌برند و به این دین رو خواهند آورد.»

محمد اسحاق بهروزنژاد؛ یکی دیگر از کارشناسان اشتراک‌کننده در این گفتمان دانشجویی همبا اشاره به آیه "وَ لَنْ‌ تَرْضَى‌ عَنْکَ‌ الْيَهُودُ وَ لاَ النَّصَارَى‌ حَتَّى‌ تَتَّبِعَ‌ مِلَّتَهُمْ" به ترجمه این آیه پرداخت و گفت:‌ هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد، تا به طور کامل، تسلیم خواسته‌های آنها شوی، و از آیین تحریف‌یافته آنان، پیروی کنی.

وی با بیان اینکه یهودیان خطرناک‌ترین دشمن مسلمانان هستند، به سوره مائده آیه ۲۸ اشاره و تصریح کرد: خداوند متعال در این آیه به صورت واضح دشمن را به معرفی گرفته است: "لتجدنّ أشد الناس عداوة للذین آمنوا الیهود والذین أشرکوا (خواهی دید که دشمن‌ترین مردم برای مؤمنان، یهودیان و مشرکان اند)".

به باور آقای بهروزنژاد هدف اصلی دشمنان اسلام اشاعه فساد و فحشاء در کشورهای اسلامی است که آنها این اهداف شان را بالای جوانان و زنان پیاده نموده و از این راه می خواهند جامعه اسلامی را تخریب نمایند.

این کارشناس مسایل دینی؛ رسانه ها، ماهواره، سینما و فضاهای مجازی و نیز رواج دادن انواع مد لباس و گرایش جوانان به آن سو، تجمل گرایی، اسراف و راحت‌طلبی را از دیگر راه هایی عنوان کرد که غربی ها از طریق آنها، اهداف خود را در کشورهای اسلامی پیاده می‌کنند.

این استاد حوزه علمیه، ارائه الگوهای مناسب و معقول دینی در جامعه اسلامی، مراجعه به تاریخ و الگوبرداری از زندگی پیامبران و ائمه معصومین، تشویق افرادی که الگوی مناسب دینی را در عصر حاضر دارند و نیز علم‌اندوزی و تفکر در دین را از جمله راهکارهایی عنوان کرد که می‌توان با تهاجم فرهنگی مبارزه کرد.

قابل ذکر است که در بخش دوم این گفتمان، اشتراک‌کنندگان نیز نظریات شان را پیرامون موضوع گفتمان با همدیگر شریک ساختند و نیز در بخش سوم، کارشناسان به سؤالات دانشجویان پاسخ ارائه کردند.

گفتمان‌های دانشجویی بیش از دو سال می شود که از سوی دفتر نمایندگی مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان در شهر مزار شریف با موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و دینی در روزهای جمعه ساعت ۹:۳۰ دقیقه قبل از ظهر برگزار می گردد.

مرجع : خبرگزاری صدای افغان(آوا) مزارشریف


نوشته شده توسط nedayevahi در پنج‌شنبه 26 تیر 1399

ارسال نظر(0)

:: عکس نوشته قرآنی زیبا برای پروفایل با متن کوتاه قرآن و خدا
:: عکس نوشته آیه گرافی قرآن همراه با ترجمه
:: علل بی نشاطی در نماز
:: توبة واقعی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: چرا زنان بیشتر از مردان طلاق می خواهند؟
:: چرا آمار طلاق بالاست؟





این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی
ahmadiakbar491@yahoo.com




:: بهمن 1401;
:: تیر 1401;
:: خرداد 1401;
:: اردیبهشت 1401;
:: فروردین 1401;
:: اسفند 1400;
:: بهمن 1400;
:: دی 1400;
:: آذر 1400;
:: آبان 1400;
:: مهر 1400;
:: شهریور 1400;
:: مرداد 1400;
:: تیر 1400;
:: خرداد 1400;
:: اردیبهشت 1400;
:: فروردین 1400;
:: اسفند 1399;
:: بهمن 1399;
:: دی 1399;
:: آذر 1399;
:: آبان 1399;
:: مهر 1399;
:: شهریور 1399;
:: مرداد 1399;
:: تیر 1399;
:: خرداد 1399;
:: اردیبهشت 1399;
:: فروردین 1399;
:: اسفند 1398;
:: بهمن 1398;
:: دی 1398;
:: آذر 1398;
:: آبان 1398;
:: مهر 1398;
:: تیر 1397;
:: خرداد 1397;
:: اردیبهشت 1397;
:: فروردین 1397;
:: اسفند 1396;
:: بهمن 1396;
:: دی 1396;
:: آذر 1396;
:: آبان 1396;
:: مهر 1396;
:: شهریور 1396;
:: مرداد 1396;
:: تیر 1396;
:: خرداد 1396;
:: اردیبهشت 1396;
:: فروردین 1396;
:: اسفند 1395;
:: بهمن 1395;
:: دی 1395;
:: آذر 1395;
:: آبان 1395;
:: مهر 1395;
:: شهریور 1395;
:: مرداد 1395;
:: تیر 1395;
:: خرداد 1395;
:: اردیبهشت 1395;
:: فروردین 1395;
:: اسفند 1394;
:: بهمن 1394;
:: دی 1394;
:: آذر 1394;
:: آبان 1394;
:: مهر 1394;
:: شهریور 1394;
:: مرداد 1394;
:: تیر 1394;
:: خرداد 1394;
:: اردیبهشت 1394;

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ | طراح قالب

Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by 49709