💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران

صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

طراح قالب

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
عناوین مطالب وبلاگ
::
طراح قالب

::فیلم های سینمایی ایرانی
::بهترین فیلم های سینمایی
::طلاق چرا ؟
::دین گریزی چرا ؟
::کار تون های بسیار زیبا
::گناه شناسی
::رذایل ودرمان آن
::حدیث گرافی مذهبی
::پروفایل استوری
::پروفایل آیه گرافی
::بازی وسرگرمی
::منبر های کوتاه وشنیدنی
::جوانانان حتما بخوانند!!!!!
::ویژه نامه محرم
::فایل های ویژه (صوتی وتصویری)
::نوجوانان وجوانان
::کودکان
::اثبات خدا برای
::کودکان
::انتخابات
::از عالم پس از مرگ چه خبر
::دفاع از حریم ولایت
::حکایت خوبان
::جهان سیاست
::پاورپوینت عقاید
::پاور پوینت مذهبی
::پاورپوینت قرآنی
::بااندکی تامل
::مناجات
::سئوالات ویژه
::نامه خدا به بنده
::ضیافت نور
::تا آسمان
::جهنم
::بهشت
::فضای مجازی
::احکام
::نماز
::تربیتی
::علمی
::مذهبی
::اعتقادی
::دینی
::تاریخی
::قرآنی
::تاریخی
::مذهبی
::دینی
::اعتقادی
::مطالب جالب وخواندنی
::قرآنی
::مدعیان دروغین
::عبرت ها
::نرم افزار
::فلسفه احکام
::تفسیر قرآن کریم
::چنگ نرم
::منبر مجازی
::مجموعه تصویر های نمایشگاهی
::تصویر نوشته های قرآنی
::مجموعه تصویر ها
::آیا می دانید!!!
::نوحه صوتی تصویری
::روضه
::مداحی
::متن نوحه
::اخلاق وعرفان
::جامعه امروز
::ویدئو های آموزنده
::قرآن
::دبستانی ها
::منبرها
::گناه شناسی
::سخنرانی مکتوب
::اشعار
::مهارت های زندگی
::ولایت فقیه
::دانستنیهای حقوقی
::طب امام صادق (ع)
::اسرار حسن عاقبت و سوء عاقبت
::ضرب المثل های مخرب
::ضرب المثل های غلط
::سخنرانی صوتی تصویری
::متن سخنرانی
::کتابخانه
::ویزه بسیج
::پاور پوینت
::خداشناسی
::داستان ضرب المثل ها
::ضرب المثل ها
::اخلاقی
::طعم خوب بندگی
::زنا شویی
::داروخانه معنوی
::احکام دینی
::معارف قرآن
::ذکر مبارک
::درسهایی از قرآن
::معنویت
::بصیرت
::موازین
::موعظه خوبان
::جملات تکان دهنده
::جملات زیبا وتامل بر انگیز
::حجاب رمز پیروزی
::عترت
::منبر ووعظ
::هشدار
::خنده های حلال
::شبهات
::همگام با ولایت
::خانواده
::ناگفته هایی از حقایق عاشورا
::شگفتی های آفرینش
::عجایب خلقت
::فرجام شناسی
::اعجاز قرآن
::مشاعره
::موسیقی
::ازدواج
::مأموریت های امور تربیتی
::امور تربیتی و عملکرد آن
::نهال امور تربیتی
::همگام با مربیان
::مربیان ببینند
:: معرفت شناسی
::ویژه نامه محرم94
::امام خامنه ای امام عشق
::نماز
::خط قرمز های قرآنی
::معلومات قرآنی
::دریچه ای به سوی مذهب
::پند های نهج البلاغه
::حکایت ها وحکمت ها
::آموزشی
::ویژه جوانان ونوجوانان
::امام شناسی
::میوه وخواص دارویی انها
::اشعار مناسبتی
::مهدویت (عج)
::آرامش در زندگی
::روانشناسی وفرآن
::شیعه شناسی
:: ناگفته های زندگی
::پیام های وحی آسمانی
::تلاوت های درخواستی
::lماه ضیافت خدا
::گونان گون
::دفاع مقدس
::لحظه ای تامل
::انسان از نگاه قرآن
::گیا هان دارویی
::پزشکی
::پرسش وپاسخ
::داستانها
::معما
::دانستنی ها
::تربیتی
::ویژه نامه ها
::اعقاید شناسی
::انقلاب اسلامی
::قرآن شناسی
::ویژه نامه محرم حسینی
::استفتائات
::پیامک ها
::پیا مک های قرآنی
::بانک احادیث



نويسندگان :
:: اکبر احمدی

آمار بازديد :

:: تعداد بازديدها: 138509
:: کاربر: Admin







پيام مديريت وبلاگ : با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ من خوش آمديد .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ کمک کنید .


ماجرای راننده بیماری که اصرار می‌کرد قاتل استاد مطهری است
جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۴
 

ماجرای راننده بیماری که اصرار می‌کرد قاتل استاد مطهری است

«قاتل استاد مطهری خود را معرفی کرد» این جمله یکی از تیترهای صفحه نخست روزنامه کیهان در تاریخ ۱۸ مرداد ۱۳۵۸ بود. تیتر گزارشی که ماجرای عجیبی را روایت می کرد.

شهید مرتضی مطهری

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه کیهان در تاریخ ۱۸ مرداد ۱۳۵۸ که یکی از تیترهای صفحه نخست خود را با جمله «قاتل استاد مطهری خود را معرفی کرد» به ماجرای عجیبی اختصاص یافته بود.


به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه کیهان در تاریخ ۱۸ مرداد ۱۳۵۸ که یکی از تیترهای صفحه نخست خود را با جمله «قاتل استاد مطهری خود را معرفی کرد» به ماجرای عجیبی اختصاص یافته بود.

ساعت ۳ بعدازظهر چهارشنبه ۱۷ مرداد ۵۸، درست یک ماه و هشت روز پس از ترور آیت‌الله مطهری به دست گروه فرقان، مردی ۳۵ ساله به کمیته مستقر در شهربانی رشت مراجعه و خود را قاتل ایشان معرفی کرد. این فرد که اکبر بسوده (معروف به منوچهر) نام داشت، راننده تریلر، اهل کرمانشاه، ساکن ایلام، متاهل و دارای یک فرزند بود.

ادامه ماجرا را از گزارش کیهان بخوانید:  

وی ساعت ۳ بعدازظهر دیروز به کمیته مستقر به شهربانی رشت رفت و خطاب به سرهنگ رقابی، رئیس شهربانی‌های استان گیلان گفت: «من قاتل استاد مطهری هستم، مرا دستگیر کنید.»

بیمار روانی که اصرار می‌کرد: «من قاتل آیت‌الله مطهری هستم!»

رئیس شهرانی ابتدا تصور می‌کرد که با یک دیوانه روبه‌رو شده است، اما سوال و جواب‌های بعد مسئله را جدی‌تر نشان داد و به دستور رئیس شهربانی افراد کمیته و ماموران آگاهی به تحقیق از متهم پرداختند.

اکبر بسوده که ظاهری ناراحت داشت و مرتب این پا و آن پا می‌شد در پاسخ سوال یکی از ماموران که: «چطور شد که پس از چند ماه، امروز خودت را معرفی کردی؟» گفت: «ناراحتی و عذاب وجدان موجب شد که من خود را معرفی کنم. از متهم خواسته شد تا جزئیات ماجرا را تشریح کند.

وی گفت: شبی که استاد را به قتل رساندم، چند ساعت قبل دو نفر که سوار بر پیکان سفیدی بودند به من مراجعه و پیشنهاد کردند باری را که متعلق به آن‌هاست با اتومبیل خود حمل کنم. من هم قبول کردم. اما هنوز چند لحظه از پیشنهاد آن‌ها نگذشته بود که یکی از دو نفر خطاب به من گفت: «حتما تو مسلمانی و دلت می‌خواهد که اسلام، پیشرفت کند؟» و موقعی که پاسخ مثبت مرا شنید، گفت: «یک روحانی‌نما و ضدانقلاب در تهران است که به اسلام و انقلاب اسلامی خیانت می‌کند و بدین جهت ما می‌خواهیم او را بکشیم.»

من ابتدا در مقابل این حرف‌های او سکوت کردم و مردی که با من حرف می‌زد، زمانی که سکوت مرا دید به حربه دیگری متوسل شد و گفت: «مثل این‌که وضع مالی تو خوب نیست و احتیاج به کمک داری؟» و بعد افزود: «اگر تو حاضر شوی و این روحانی‌نمای ضدانقلاب را بکشی ما صد هزار تومان به تو می دهیم. پنجاه هزار تومان همین الان و پنجاه هزار تومان هم بعد از قتل.»

اکبر بسوده در این‌جا مکثی کرد و سپس سری تکان داد و گفت: «من که آن موقع در وضع مالی بسیار بدی قرار داشتم، شیطان وسوسه‌ام کرد و با پیشنهاد آن‌ها موافقت کرد.»

وی افزود: «من قبلا درجه‌دار ارتش بودم که استعفا کردم و در تمام عمر نیز آزارم به هیچ‌کس نرسیده بود. روزی که استاد مطهری به قتل رسید، آن دو نفر یک اسلحه کالیبر ۴۵ و یک جفت دستکش به من دادند و گفتند هر موقع که به تو اشاره کردیم شلیک کن. من باز هم می‌گویم که قبل از ارتکاب چنین جنایتی اصلا استاد مطهری را نمی‌شناختم و هیچ‌گونه خصومتی هم با او نداشتم. اما نمی‌دانم چطور شد که تمام پیشنهادات این دو نفر را پذیرفتم. آن‌ها قبلا تمام نقشه‌ها را برای من تشریح کردند و گفتند: «شخصی که مورد نظر ماست به اتفاق چند تن از دوستانش در یکی از خانه‌های همین حدود است و تا ساعتی دیگر خارج می‌شود و تو باید به محض این‌که او از خانه بیرون آمد، او را صدا کنی و همین که صدایش را شنیدی به سوی او شلیک نمایی» و من هم همین کار را کردم.

وقتی که به میعادمان رفتیم آقای مطهری در حالی که چند نفر پشت سرشان حرکت می‌کردند از منزلی خارج شد، من ابتدا استاد شهید را به نام صدا کردم و همین که با پاسخ وی را شناختم به سویش شلیک کردم و بلافاصله پا به فرار گذاشتم. اما ناگهان دیدم دو نفری که در پیکان سفید منتظر من نشسته بودند فرار کردند.

من سراسیمه به کوچه خلوتی دویدم و احتمالا اسلحه را در بین راه به خانه‌ای پرتاب کردم و پنجاه هزار تومان پولی که از دو نفر گرفته بودم نیز گم شد. سرانجام در یک خیابان فرعی سوار تاکسی شدم و به سه‌راه آذری رفتم و از آن‌جا با تریلر خود به سوی کرمانشاه حرکت کردم. بعد از دو روز که متوجه شدم چه شخصیتی را کشتم دچار ناراحتی و عذاب وجدان شدم. چند بار قصد داشتم که به مطبوعات مراجعه کرده و اقرار کنم، تا امروز که به دیدن همسرم که اهل رشت است آمدم و خود را معرفی کردم.

روزنامه کیهان در انتهای این گزارش اطلاع داد که تحقیقات بیش تر از متهم توسط افراد کمیته و ماموران آگاهی رشت ادامه دارد.

همسر متهم اما در بازجویی ادعاهای متهم را رد کرد و گفت: «شوهرم دچار اختلال روانی بوده و چند بار قصد خودکشی داشته و تاکنون دارای هیچ‌گونه سابقه جنایی هم نبوده است.»

بعدها البته معلوم شد که همسر متهم درست می‌گفته، این فرد قاتل شهید مطهری نبوده و در اثر اختلالات روانی چنین اعترافی کرده است.

کد خبر 506785

 



نوشته شده توسط nedayevahi در جمعه 12 اردیبهشت 1399

ارسال نظر(0)

:: عکس نوشته قرآنی زیبا برای پروفایل با متن کوتاه قرآن و خدا
:: عکس نوشته آیه گرافی قرآن همراه با ترجمه
:: علل بی نشاطی در نماز
:: توبة واقعی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: نفاق در قرآن و منافق در جامعه اسلامی
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: عوامل دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب
:: چرا زنان بیشتر از مردان طلاق می خواهند؟
:: چرا آمار طلاق بالاست؟





این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی
ahmadiakbar491@yahoo.com




:: بهمن 1401;
:: تیر 1401;
:: خرداد 1401;
:: اردیبهشت 1401;
:: فروردین 1401;
:: اسفند 1400;
:: بهمن 1400;
:: دی 1400;
:: آذر 1400;
:: آبان 1400;
:: مهر 1400;
:: شهریور 1400;
:: مرداد 1400;
:: تیر 1400;
:: خرداد 1400;
:: اردیبهشت 1400;
:: فروردین 1400;
:: اسفند 1399;
:: بهمن 1399;
:: دی 1399;
:: آذر 1399;
:: آبان 1399;
:: مهر 1399;
:: شهریور 1399;
:: مرداد 1399;
:: تیر 1399;
:: خرداد 1399;
:: اردیبهشت 1399;
:: فروردین 1399;
:: اسفند 1398;
:: بهمن 1398;
:: دی 1398;
:: آذر 1398;
:: آبان 1398;
:: مهر 1398;
:: تیر 1397;
:: خرداد 1397;
:: اردیبهشت 1397;
:: فروردین 1397;
:: اسفند 1396;
:: بهمن 1396;
:: دی 1396;
:: آذر 1396;
:: آبان 1396;
:: مهر 1396;
:: شهریور 1396;
:: مرداد 1396;
:: تیر 1396;
:: خرداد 1396;
:: اردیبهشت 1396;
:: فروردین 1396;
:: اسفند 1395;
:: بهمن 1395;
:: دی 1395;
:: آذر 1395;
:: آبان 1395;
:: مهر 1395;
:: شهریور 1395;
:: مرداد 1395;
:: تیر 1395;
:: خرداد 1395;
:: اردیبهشت 1395;
:: فروردین 1395;
:: اسفند 1394;
:: بهمن 1394;
:: دی 1394;
:: آذر 1394;
:: آبان 1394;
:: مهر 1394;
:: شهریور 1394;
:: مرداد 1394;
:: تیر 1394;
:: خرداد 1394;
:: اردیبهشت 1394;

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ | طراح قالب

Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by 49709