💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران

صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

طراح قالب

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
عناوین مطالب وبلاگ
::
طراح قالب

::فیلم های سینمایی ایرانی
::بهترین فیلم های سینمایی
::طلاق چرا ؟
::دین گریزی چرا ؟
::کار تون های بسیار زیبا
::گناه شناسی
::رذایل ودرمان آن
::حدیث گرافی مذهبی
::پروفایل استوری
::پروفایل آیه گرافی
::بازی وسرگرمی
::منبر های کوتاه وشنیدنی
::جوانانان حتما بخوانند!!!!!
::ویژه نامه محرم
::فایل های ویژه (صوتی وتصویری)
::نوجوانان وجوانان
::کودکان
::اثبات خدا برای
::کودکان
::انتخابات
::از عالم پس از مرگ چه خبر
::دفاع از حریم ولایت
::حکایت خوبان
::جهان سیاست
::پاورپوینت عقاید
::پاور پوینت مذهبی
::پاورپوینت قرآنی
::بااندکی تامل
::مناجات
::سئوالات ویژه
::نامه خدا به بنده
::ضیافت نور
::تا آسمان
::جهنم
::بهشت
::فضای مجازی
::احکام
::نماز
::تربیتی
::علمی
::مذهبی
::اعتقادی
::دینی
::تاریخی
::قرآنی
::تاریخی
::مذهبی
::دینی
::اعتقادی
::مطالب جالب وخواندنی
::قرآنی
::مدعیان دروغین
::عبرت ها
::نرم افزار
::فلسفه احکام
::تفسیر قرآن کریم
::چنگ نرم
::منبر مجازی
::مجموعه تصویر های نمایشگاهی
::تصویر نوشته های قرآنی
::مجموعه تصویر ها
::آیا می دانید!!!
::نوحه صوتی تصویری
::روضه
::مداحی
::متن نوحه
::اخلاق وعرفان
::جامعه امروز
::ویدئو های آموزنده
::قرآن
::دبستانی ها
::منبرها
::گناه شناسی
::سخنرانی مکتوب
::اشعار
::مهارت های زندگی
::ولایت فقیه
::دانستنیهای حقوقی
::طب امام صادق (ع)
::اسرار حسن عاقبت و سوء عاقبت
::ضرب المثل های مخرب
::ضرب المثل های غلط
::سخنرانی صوتی تصویری
::متن سخنرانی
::کتابخانه
::ویزه بسیج
::پاور پوینت
::خداشناسی
::داستان ضرب المثل ها
::ضرب المثل ها
::اخلاقی
::طعم خوب بندگی
::زنا شویی
::داروخانه معنوی
::احکام دینی
::معارف قرآن
::ذکر مبارک
::درسهایی از قرآن
::معنویت
::بصیرت
::موازین
::موعظه خوبان
::جملات تکان دهنده
::جملات زیبا وتامل بر انگیز
::حجاب رمز پیروزی
::عترت
::منبر ووعظ
::هشدار
::خنده های حلال
::شبهات
::همگام با ولایت
::خانواده
::ناگفته هایی از حقایق عاشورا
::شگفتی های آفرینش
::عجایب خلقت
::فرجام شناسی
::اعجاز قرآن
::مشاعره
::موسیقی
::ازدواج
::مأموریت های امور تربیتی
::امور تربیتی و عملکرد آن
::نهال امور تربیتی
::همگام با مربیان
::مربیان ببینند
:: معرفت شناسی
::ویژه نامه محرم94
::امام خامنه ای امام عشق
::نماز
::خط قرمز های قرآنی
::معلومات قرآنی
::دریچه ای به سوی مذهب
::پند های نهج البلاغه
::حکایت ها وحکمت ها
::آموزشی
::ویژه جوانان ونوجوانان
::امام شناسی
::میوه وخواص دارویی انها
::اشعار مناسبتی
::مهدویت (عج)
::آرامش در زندگی
::روانشناسی وفرآن
::شیعه شناسی
:: ناگفته های زندگی
::پیام های وحی آسمانی
::تلاوت های درخواستی
::lماه ضیافت خدا
::گونان گون
::دفاع مقدس
::لحظه ای تامل
::انسان از نگاه قرآن
::گیا هان دارویی
::پزشکی
::پرسش وپاسخ
::داستانها
::معما
::دانستنی ها
::تربیتی
::ویژه نامه ها
::اعقاید شناسی
::انقلاب اسلامی
::قرآن شناسی
::ویژه نامه محرم حسینی
::استفتائات
::پیامک ها
::پیا مک های قرآنی
::بانک احادیث



نويسندگان :
:: اکبر احمدی

آمار بازديد :

:: تعداد بازديدها:
:: کاربر: Admin







پيام مديريت وبلاگ : با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، به وبلاگ من خوش آمديد .لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما در بهتر شدن كيفيت مطالب وبلاگ کمک کنید .


چگونه با کودکان درمورد کرونا حرف بزنیم؟
۱۰ فروردین ۱۳۹۹،‏ ۸:۴۵
کد خبرنگار: 802
کد خبر: 83731327

چگونه با کودکان درمورد کرونا حرف بزنیم؟

چگونه با کودکان درمورد کرونا حرف بزنیم؟

تهران - ایرنا - در ایامی که شیوع ویروس کرونا⁩ حواس‌ همه را به خود جلب کرده، ‌ در این میان کودکان⁩ را به یاد داشته باشیم و باید بدانیم که چطور درباره‌ این بحران با آنها صحبت کنیم و اطلاعات لازم را در اختیار آنان گذاشته تا دچار استرس نشوند.


یک روانپزشک روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: گاهی بچه‌ها مستقیم ابراز نگرانی می‌کنند اما اگر حتی درباره‌ ترس‌ و نگرانی، چیزی مطرح نمی کنند به این معنی نیست که ترس را حس نمی‌کنند! بنابراین بهترین کار ایجاد فرصت و ارتباط مناسب با آنان برای پرسیدن سوال از آنها است.

مهشید رابطیان افزود: والدین باید کودکان را از این موضوع آگاه کنند که ویروس کرونا چیست و چه خطراتی در پی دارد. می‌توان این مطلب را در قالب مقایسه با ویروس‌های دیگر مثل آنفلوآنزا توضیح داد و همین‌طور از اهمیت شستن دست‌ها و شیوه‌ صحیح شستشو برای آنان حرف زد.

وی تصریح کرد: پدر و مادر باید با فرزند خود صحبت کنند. باید به ترس‌های کودک توجه کرده و با آنان در این باره‌ حرف بزنند. همین‌طور باید به آنها کمک کرد حقایق را به جای شایعات بفهمند. این مساله هم مستلزم آن است که پدر و مادر دانش خود را نسبت به بیماری و راه‌های مقابله با آن افزایش دهند. همچنین باید در نظر داشت که نگرانی و ترس‌ بزرگترها، روی بچه‌ها هم اثر می‌گذارد.

این روان‌درمانگر گفت: والدین در رساندن اخبار یا اطلاعات آگاه و صادق باشند. احساسات بچه‌ها از احساسات والدین‌ تغذیه می‌ شود بنابراین مهم است که والدین خود را به اطلاعات روز تجهیز تا بتوان پاسخ پرسش‌های کودکان را داد و حتی المقدور از سقوط در گودال اضطراب اجتناب کرد.

رابطیان افزود: پدر و مادر متناسب با سن فرزند در ارتباط با موضوع کرونا، اطلاعات و اخبار خود را به روز کرده و باید توجه داشت که آیا کسب اطلاعات بیشتر برای مقابله‌ با ویروس، به بچه ها کمک می‌کند یا بیشتر آنان را دچار اضطراب می‌کند؟ از بچه بپرسید درباره‌ شیوع بیماری چه فکری می‌کند و اگر نگرانی خاصی دارد آن‌ را مطرح کند. در این شرایط می توان به خوبی دیدگاه‌ خود را نسبت به شرایط بوجود آمده بیان کرد.

وی گفت: نوجوان‌ها احتمالا بیشتر در معرض اطلاعات مربوط به شیوع بیماری از طریق رسانه‌های آنلاین یا مدرسه قرار خواهند گرفت. در ارتباط با این گروه سنی می‌توان از آنها پرسید درباره شیوع ویروس کرونا چه فکری دارد؟ یا اگر به طور خاص در مورد هر چیزی نگران است، نظرات خود را در مورد این وضعیت با والدین به اشتراک گذارند.  

رابطیان تصریح کرد: والدین، برای کودک کم سن‌تر بیشتر از این‌که صحبت کنند باید به حرف‌های‌ آن گوش دهند و بفهمند از چه چیزی بیشتر اضطراب و استرس و یا حتی چه مقدار اطلاعاتی دارند. در عین حال باید به کودک اطمینان داد که هر کاری می‌کنیم، برای سالمتی همه است.

به گفته وی، بزرگترها توجه داشته باشند تمامی اطلاعاتی که کودک کسب می‌کند خیلی مهم است! و این اهمیت موضوع به سن فرزند بستگی دارد. بسیاری از اخبار و اطلاعاتی که بچه ها دریافت می کنند ممکن است از شبکه‌های اجتماعی باشد که همیشه هم مطمئن‌ نیست. بنابراین باید به سوالات آنها پاسخ صحیح داد بدون این‌که خیلی وارد جزئیات شد.

این متخصص روانپزشک یادآور شد: آموزش صحیح شستن دست‌ها یا عطسه کردن به فرزندان احساس کنترل بر بدن را می‌دهد. در حقیقت این کار به آنها این احساس را می‌دهد چیزهای ترسناک یا خطرناکی وجود دارد اما کارهایی هم وجود دارد که می‌توان انجام داد و جلوی آن‌ را گرفت.

وی گفت: پدر و مادر برای کودک توضیح دهد چرا باید در خانه بماند به‌ ویژه وقتی احساس کسالت می‌کند. این ایام فرصت خوبی‌ است که به بچه‌ها آموزش داد و به خوبی یادآوری کرد برای جلوگیری از گسترش بیماری ارتباط کمتری با دیگر افراد و هم سن و سالهای خود داشته باشد.

رابطیان با بیان اینکه در شرایط بحرانی کودکان ممکن است مضطرب، عصبانی، بداخلاق و بهانه گیر شوند و یا برخی از آنان علائم وسواس، چسبندگی به والدین یا شب ادراری از خود نشان دهند، یادآور شد، ‌به نگرانی کودک توجه کنید. با او حرف بزنید و صادق باشید اما لازم نیست همه جزئیات را بگوئید. کودکان در زمان های سخت نیاز به عشق و محبت بیشتری دارند.  

این متخصص روانپزشک کودک و نوجوان افزود: اگر مهد کودک یا مدرسه تعطیل است برای پرکردن وقت فرزندان برنامه ریزی کنید. فعالیت هایی مثل نقاشی، بازی، مطالعه، ورزش، کارهای منزل و تکالیف درسی ارایه کنید. بسیاری از کودکان خود را سرگرم می کنند. برخی نیاز دارند برنامه های متنوعی برایشان در نظر گرفت. مراقبت کنید بیش از حد سرگرم موبایل، اینترنت و بازی کامپیوتری نشوند.

وی تصریح کرد: پدر و مادر روال های معمول مانند زمان خواب و بیداری و غذا خوردن کودکان را رعایت کرده و ضمن حفظ روحیه خود، به یاد داشته باشند همواره الگوی فرزندان هستند.

تاکنون ۳۵۴۰۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و ۲۵۱۷ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۱ هزار و ۶۷۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند.



نوشته شده توسط اکبر احمدی در یکشنبه 10 فروردین 1399

ارسال نظر(0)

:: 14 اعجاز علمی قرآن در تفسیر نمونه تقدیم می گردد.
:: رلال وحی
:: روضه سوزناک شهادت امام جواد (ع) حاج میثم مطیعی
:: داستان های ناب امام جواد علیه السلام
:: پیامکهای ویژه شهادت حضرت جوادالائمه علیه السلام
:: اشعار شهادت حضرت جوادالائمه علیه السلام
:: مناظره امام جواد با عالم بزرگ اهل سنت
:: کرامات و مناقب امام جواد(ع)
:: ماجرای شهادت امام جواد(علیه‌السلام)
:: مواضع امام جواد(ع) در برابر انحرافات اجتماعی





این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی
ahmadiakbar491@yahoo.com




:: بهمن 1401;
:: تیر 1401;
:: خرداد 1401;
:: اردیبهشت 1401;
:: فروردین 1401;
:: اسفند 1400;
:: بهمن 1400;
:: دی 1400;
:: آذر 1400;
:: آبان 1400;
:: مهر 1400;
:: شهریور 1400;
:: مرداد 1400;
:: تیر 1400;
:: خرداد 1400;
:: اردیبهشت 1400;
:: فروردین 1400;
:: اسفند 1399;
:: بهمن 1399;
:: دی 1399;
:: آذر 1399;
:: آبان 1399;
:: مهر 1399;
:: شهریور 1399;
:: مرداد 1399;
:: تیر 1399;
:: خرداد 1399;
:: اردیبهشت 1399;
:: فروردین 1399;
:: اسفند 1398;
:: بهمن 1398;
:: دی 1398;
:: آذر 1398;
:: آبان 1398;
:: مهر 1398;
:: تیر 1397;
:: خرداد 1397;
:: اردیبهشت 1397;
:: فروردین 1397;
:: اسفند 1396;
:: بهمن 1396;
:: دی 1396;
:: آذر 1396;
:: آبان 1396;
:: مهر 1396;
:: شهریور 1396;
:: مرداد 1396;
:: تیر 1396;
:: خرداد 1396;
:: اردیبهشت 1396;
:: فروردین 1396;
:: اسفند 1395;
:: بهمن 1395;
:: دی 1395;
:: آذر 1395;
:: آبان 1395;
:: مهر 1395;
:: شهریور 1395;
:: مرداد 1395;
:: تیر 1395;
:: خرداد 1395;
:: اردیبهشت 1395;
:: فروردین 1395;
:: اسفند 1394;
:: بهمن 1394;
:: دی 1394;
:: آذر 1394;
:: آبان 1394;
:: مهر 1394;
:: شهریور 1394;
:: مرداد 1394;
:: تیر 1394;
:: خرداد 1394;
:: اردیبهشت 1394;

آبر برچسب ها

[Post_Tags_Title] ,

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ | طراح قالب

Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by 49709