تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1268
بازدید دیروز : 71
بازدید هفته : 1339
بازدید ماه : 204284
بازدید کل : 11261135
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : چهار شنبه 23 / 4 / 1399
نظر بدهید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شرق، عزم بهارستانی‌ها و همچنین حامیانشان در بیرون از مجلس در استیضاح حسن روحانی جزم و یکدست نیست.

درحالی‌که به نظر می‌رسد چهره‌هایی مانند جواد نیک‌بین یا مجتبی ذوالنوری، از چهره‌های نزدیک به جبهه پایداری و طیف دلواپس، بر این طرح پافشاری می‌کنند؛ اما رسانه‌های اصولگرایی مانند جوان و تسنیم، در رد این طرح می‌نویسند و حتی سراغ نمایندگان مخالف می‌روند و نظرات آنها را برجسته می‌کنند تا ترمز آن اقلیت را بخوابانند؛ اقلیتی که ادعا کرده می‌خواهد روحانی را مانند بنی‌صدر عزل کند! به نظر می‌رسد بخشی از عقلای مجلس اصولگرا چندان تمایلی به شدت‌بخشیدن به تعارضات خود با دولت ندارند؛ تا جایی که طیفی از اصولگرایان، مواجهه با روحانی را تا حد طرح سؤال کافی می‌دانند و با آگاهی از تبعات طرح عدم کفایت رئیس‌جمهوری، به دلایل مختلف دنبال افزایش سطح تنش در فضای سیاسی کشور نیستند.

مثلا مدیرمسئول روزنامه جوان در توییتی نوشت: «استیضاح رئیس‌جمهور گرچه حق قانونی مجلس است، اما باید تضمین‌کننده بهبود امور شود. طبق قانون اساسی با عزل وی، معاون‌اول ۵۰ روز باید کشور را اداره و انتخابات برگزار کند. سه ماه پروسه انتخابات و سه ماه استقرار دولت طول می‌کشد. طبق روال عادی ۱۰ ماه دیگر انتخابات برگزار می‌شود. تفاوت یک ماه هم نمی‌شود». رضا تقوی، عضو جامعه روحانیت و نماینده تهران، با اشاره به اینکه مجلس اولویت‌های مهم‌تری از فعال‌کردن تولید ملی و مسائل اقتصادی ندارد، به تسنیم گفته: برخی همکاران ما طرح سؤال از رئیس‌جمهور را مطرح کرده‌اند، اما هنوز این مهم قطعی نشده است. درباره استیضاح رئیس‌جمهور باید همه جوانب در نظر گرفته شود. به نظرم این مسئله نیازمند تأمل بیشتر نمایندگان و دقت در نتیجه است.

احمد نادری، نماینده تهران نیز به همین خبرگزاری گفته: استیضاح رئیس‌جمهور در برهه فعلی موجب می‌شود ثبات نیم‌بندی که هم‌اکنون در داخل دولت وجود دارد نیز از هم گسسته شود. او با اشاره به اینکه نمایندگان لازم است در استفاده از این حق قانونی، مصالح و منافع ملی را در نظر بگیرند، گفته: به‌رغم اینکه بنده طرح سؤال رئیس‌جمهور را امضا کرده‌ام، ولی معتقدم اساسا در شرایطی فعلی، استیضاح رئیس‌جمهور به‌هیچ‌وجه به صلاح کشور نیست. گویا اصولگرایان مجلس خودشان هم از بازخوردهای فضای متشنج جلسه با ظریف راضی نبوده‌اند؛ تا جایی که نادری تجویز می‌کند جلسه حضور روحانی در مجلس باید در فضایی تخصصی و منطقی و عاری از هرگونه حاشیه و در کمال آرامش برگزار شود.

رضا تقی‌پور، دیگر نماینده تهران نیز به این خبرگزاری گفته است: استیضاح آقای روحانی نیازمند تأمل بیشتر همکاران ما در مجلس است و به نظر بنده ممکن است در نهایت منافع مردم و کشور را تأمین نکند و حتی به ضرر نیز باشد. خبرگزاری تسنیم در گزارشی اصرار دارد که طرح استیضاح روحانی از سوی تعداد بسیار محدودی از نمایندگان مطرح شده و اکثریت با آن هم‌نوا نیستند. این خبرگزاری اصولگرا نوشته: «استیضاح روحانی وقتی به صحن خواهد آمد که حداقل ۸۰ نماینده با آن همراه باشند؛ حال آنکه دنبال‌کنندگان استیضاح –آن‌طور که یکی از نمایندگان گفته- کمی بیشتر از انگشتان دو دست هستند و از همین تعداد اندک، بسیاری حاضر نیستند حتی استدلال خود را روشن و صریح در رسانه‌ها بیان کنند. این‌طور برداشت می‌شود که برخی از این نمایندگان محترم، چیزی جز اجرای یک نمایش سیاسی فارغ از اینکه این نمایش در شرایط فعلی چه هزینه و فایده‌ای برای کشور دارد- مدنظر ندارند».

تسنیم نوشته درخواستش از برخی از آنها برای انجام گفت‌وگو با جواب رد مواجه شده است! این خبرگزاری در ادامه افزوده است: «فرض کنیم استیضاح هم موفق باشد و نمایندگان بتوانند رئیس‌جمهور را کنار بگذارند، آن‌وقت چه اتفاقی خواهد افتاد؟ طبق قانون، ریاست دولت به دست معاون‌اول رئیس‌جمهور خواهد بود تا زمانی که انتخابات جدید برگزار شود. آیا ریاست اسحاق جهانگیری تفاوت چندانی با حسن روحانی دارد؟ و آیا اگر تفاوتی هم داشته باشد، اساسا زمانی برای انجام کاری وجود دارد؟ توجه داشته باشیم که از همین امروز کمتر از یک سال دیگر تا زمان انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ باقی نمانده است».

خبرگزاری دانشجو پیش‌تر وقتی در مجلس دهم نیز طیفی از اصولگرایان دنبال طرح عدم کفایت روحانی بودند، فرازی از سخنان رهبری را در مخالفت با کناررفتن یا کنارگذاشتن دولت برجسته کرده و نوشته بود: «ایشان فرمودند: بعضی‌ها جوری حرف می‌زنند، جوری اقدام می‌کنند که به اسم اینکه می‌خواهیم اوضاع را درست کنیم... در نقشه دشمن کار می‌کنند، خودشان ملتفت نیستند. اینهایی که خطاب می‌کنند به دولت که بایستی دولت برکنار بشود و از این قبیل حرف‌ها، اینها دارند در نقشه دشمن کار می‌کنند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: نخیر، دولت باید با قوت سر کار بماند، کارها را باید این دولت انجام بدهد».

به نظر می‌رسد جماعتی که دنبال کشیدن ترمز طیف تندرو مجلس هستند، نگاه به این فرازهای رهبری دارند.

کد خبر 530320

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی