رمزگشایی از چند سرّ سربسته قرآنی
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 557
بازدید دیروز : 6554
بازدید هفته : 557
بازدید ماه : 505416
بازدید کل : 12189588
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : جمعه 29 / 1 / 1397

ب. در مورد تناسب تعداد تكرار كلمات قرآن،معیار دقیقى وجود ندارد چون بعضى كلمات با مشتقات آن حساب شده و بعضى بدون مشتقات، مانند:جهنّم و جنّات.

ج. در مورد اعجاز عدد هفت در شمارش حروف كلمات مخصوصا شمارش حرف همزه اشكالاتى وجود دارد؛چون در بعضى موارد همزه به حساب آمده و در بعضى موارد حساب نشده است.این اختلاف‌ها به خاطر این است كه معیار و قانونى براى شمارش وجود ندارد.

نتیجه:با توجّه به آنچه بیان شد اعجاز عددى قرآن در موارد ادعا شده نیاز به بررسى بیشتر دارد؛ازاین‌رو باید گفت:اعجاز عددى قرآن اجمالا و در برخى از موارد ادعا شده پذیرفته شده است.(1)

سرنخ‌هایی تازه از اعجاز عددی قرآن

ویژگی ذاتی قرآن به عنوان پدیده وحیانی به گونه‌ایست که در گذر قرن‌ها و در سایه رشد علمی بشر، جنبه‌های تازه‌ای از اعجاز آن پدیدار می‌شود که پیشتر مطرح نبوده است. آنچه در ذیل می‌آید پاره‌ای از اطلاعات رمزنگاری شده قرآن است که بسیار شگفت و قابل تامل است.

1. اشاره قرآن به مجموع درجات دایره به حساب جمل ابجدی

بنا بر گفته علامه حسن زاده آملی، در کتاب «آغاز و انجام»، در کریمه: رَفِیعُ الدَّرَجاتِ ذُو الْعَرْشِ‏ ...(غافر/15)، کلمه مبارک «رفیع» به حساب جُمَل ابجدى،‏ 360 است، محیط دائره (نیز) به 360 قسم متساوى قسمت مى‏‌شود و هر قسم را درجه مى ‏نامند و جمع آن درجات است که رفیع الدرجات 360 درجه است‏... (2)

2. اشاره رمزی قرآن به نخستین سفر فضایی

سوره مبارکه مریم نوزدهمین سوره قرآن است که کریمه پنجاه و هفتم آن، درباره حضرت ادریس (علیه‌السلام) اینگونه می‌فرماید: وَرَفَعْنَاهُ مَكَانًا عَلِیًّا یعنی: و ما او را به مقام والایی رساندیم.

در  باب این آیه دو دیدگاه مطرح است. برخی معتقدند تعبیر « مَكَانًا عَلِیًّا » به عروج آسمانی حضرت ادریس(علیه‌السلام) اشاره دارد و برخی دیگر برآنند که در اینجا، مکان مادی مراد نیست بلکه منظور مکانت رتبی و درجه قرب وجودی است. چنانچه دیدگاه نخست را مبنا قرار دهیم آنگاه از کنار هم نهادن شماره سوره و آیه یادشده، به عدد 1957 می رسیم که برابر است با سال خروج هواپیمای اسپوتونیک روسی در فضا(مکانا علیا).(3)

کد گذاری تعداد کروموزوم‌های برخی جانداران در قرآن

«محتوای اطلاعات ژنتیکی تمام موجودات زنده در ساختارهایی بنام «کروموزوم» ذخیره شده است. تعداد کروموزوم‌ها در گونه‌های مختلف بسیار متغیر است. به‌طور مثال در مگس میوه ۸، در زنبور عسل ۳۲، در میمونِ رزوس ۴۲ و در الاغ ۶۲ است. سلول اسپرماتوزوئید انسان نیز دارای ۲۳ کروموزوم و سلول تخمک زن ‏نیز دارای ۲۳ کروموزوم می‌باشند که پس از عمل لقاح و ترکیب این دو سلول با هم، سلول ‏تخم(زیگوت) را با تعداد ۴۶ عدد کروموزوم تشکیل می‌دهند و بنابراین تمام سلول‌های سوماتیک(پیکری) یک انسان دارای ۴۶ عدد کروموزوم می‌باشد که به عقیده برخی محققان قرآنی تعداد این کروموزم‌ها در سوره «نجم» کُدگذاری شده است. برخی محققان این موضوع را در مورد کدگذاری تعداد کروموزوم‌های زنبورعسل و الاغ نیز در قرآن نشان داده‌اند و ظرافت موجود در این رمزنگاری قرآنی، تصادفی بودن آن‌ها را تقریبا غیرممکن می‌سازد.

3. رمزنگاری تعداد کروموزوم‌های انسانی

سلول اسپرماتوزوئید که درمایع اسپرم مرد قرار دارد، دارای ۲۳ کروموزوم و سلول تخمک زن ‏نیز دارای ۲۳ کروموزوم می‌باشند که پس از عمل لقاح و ترکیب این دو سلول باهم، سلول ‏تخم(زیگوت) را با تعداد ۴۶ عدد کروموزوم(۲۳ جفت کروموزوم) تشکیل می‌دهند که در نهایت از تقسیم ‏و تکثیر این سلول تخم، جنین انسان با تعداد ۴۶ کروموزوم در هر یک از سلول‌هایش شکل ‏می‌گیرد. به‌عبارتی دیگر، عدد ۴۶، تعدادکروموزوم‌ها در تک تک سلول‌های بدن انسان ‏از جمله جنین انسانی است.

در قرآن کریم در آیات ۴۵ و ۴۶ سوره نجم آمده است:

«وَ أَنَّهُ خَلَقَ الزَّوْجَیْنِ الذَّکَرَ وَ الْأُنثَى* مِن نُّطْفَةٍ إِذَا تُمْنَی*»«و اوست که دو زوج مذکر و مؤنث را می‏آفریند* ازنطفه‏ای که خارج می‏شود*»

برخی محققان قرآنی اذعان نموده‌اند شماره آیه‌ای که درمورد آفرینش جنین انسان سخن می‌گوید(مِن نُّطْفَةٍ إِذَا تُمْنَى)، یعنی آیه ۴۶ این سوره، با ‏تعداد کروموزوم‌های سلول‌های بدن انسان برابر است و احتمالا آیه ۴۶اُم در این سوره نوعی کدگذاری بوده است که به تعداد کروموزوم‌های انسانی اشاره نموده است.

4. رمزنگاری تعداد کروموزوم‌های زنبورعسل

یاخته‌ تناسلی زنبور عسل نر حاوی ۱۶ کروموزوم و یاخته‌ تناسلی زنبور عسل ماده نیز حاوی ۱۶ جفت کروموزوم است. یعنی از ترکیب و تکثیر دو سلول جنسی نر و ماده، زنبور عسل ماده که سلول‌هایش حاوی ۱۶ جفت کروموزوم است، به‌وجود می‌آید و در صورت عدم ترکیب، یاخته‌ تناسلی زنبور عسل ماده که حاوی ۱۶ کروموزوم است به‌تنهایی زنبور عسل نر را که سلول‌هایش حاوی ۱۶ تک‌ کروموزوم است، به‌وجود می‌آورد. جالب اینجاست که سوره‌ «نَحل» به‌معنای سوره «زنبورعسل» سوره ۱۶ قرآن کریم است و برخی معتقدند که این موضوع احتمالا نوعی رمزنگاری قرآنی در مورد کروموزوم‌های این جانور باشد.

5. تعداد کروموزوم‌های الاغ

همچنین مطالعات نشان داده است که هر سلول الاغ دارای ۳۱ جفت کروموزوم، یعنی ۶۲ عدد کروموزوم است. جالب آن‌که در آیه ۱۹ سوره لقمان که سوره ۳۱ اُم قرآن است و در آیه ۵ سوره جمعه که سوره ۶۲ قرآن است از الاغ نام برده شده است.»(4)

براستی، در چنین قرآنی که در آن حتی زنبور و الاغ،  در یک ارتباط عددی معنادار به سر می برند، آیا نباید غور و غوص کرد؟ و آیا شرط انصاف و تقوای در پژوهش است که یکسره قلم انکار بر روی نتایج اینگونه مطالعات برکشیم؟

آنچه گذشت اندکی از بی شمار اسرار قرآنی است که سرنخ‌های تازه‌ای را فراوری اهل تدقیق در تحقیق می‌نهد تا با این کلیدها، قفل خزائن کنز‌های ناب معارف قرآن را بازگشایند.  

 پی‌نوشت‌ها:

1. پرسش‌های قرآنی جوانان، رضایی اصفهانی، ج 6، ص193

2. آغاز و انجام، علامه حسن زاده آملی ، ص 142

3.  اسپوتنیک-۱ (به روسی: Cпутник-۱ — به معنی همسفر-۱) نخستین ماهواره فضایی جهان بود که در تاریخ ۱۲ مهر ۱۳۳۶ (۴ اکتبر ۱۹۵۷) توسط اتحاد جماهیر شوروی از پایگاه فضایی بایکونور به مدار زمین پرتاب شد. پرتاب اسپوتنیک-۱ به مدار زمین آغازگر عصر فضا و مسابقه فضایی بود.(ویکی پدیا)

4. تقی قاسمی خادمی، کارشناس ارشد بیولوژی جانوری و فعال قرآنی.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: دانستنی ها
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی