هراس از واکنش ایران، ترامپ را به تهدید داعش‌وار مجبور کرد
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 102028
بازدید دیروز : 63316
بازدید هفته : 315176
بازدید ماه : 637457
بازدید کل : 11029212
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 15 / 10 / 1398

ترامپ یکشنبه شب در صفحه توئیتر خود در هشداری مدعی شد 52 سایت ایرانی از جمله مراکزی که از نظر فرهنگی اهمیت بالایی دارند، هدف قرار خواهد داد.

بسیاری از تحلیلگران و روزنامه‌نگاران این روش تهدید غیرمتعارف ترامپ را با روش‌های داعش برای تخریب اماکن باستانی مقایسه کرده‌اند.

«شاون تاندون»، خبرنگار خبرگزاری فرانسه که اخبار مربوط به وزارت خارجه آمریکا را پوشش می‌دهد، در واکنش به توئیت ساعاتی قبل‌تر ترامپ نوشت: «حمله به مراکز فرهنگی که ترامپ جدیداً ایران را به آن تهدید کرده، یک جنایت جنگی و قابل تعقیب قضائی است. تخریب پالمیرا توسط داعش، تیمبوکتو توسط القاعده وتندیس‌های بودا در بامیان توسط طالبان را به یاد داشته باشید.»

«براندون فریدمن»، ستون‌نویس «نیویورک‌دیلی‌نیوز» هم در توئیتی مشابه نوشت: «حمله به اماکن فرهنگی غیرنظامی و حمله عامدانه به غیرنظامیان، جنایت جنگی حساب می‌شود. وقتی چنین دستوری صادر می‌شود هر افسر نظامی در ارتش آمریکا باید درباره این که چه واکنشی نشان می‌دهد، فکر کند.»

کاربری به نام «کارل ژا» نوشته است: «ترامپ با تهدید به محو کردن مهم‌ترین اماکن میراث فرهنگی ایران اعم از اماکن درج‌شده در فهرست یونسکو، ذات آمریکا را نشان می‌دهد. لیبرال‌ها به این دلیل از اون متنفرند که او ماهیت حقیقی امپراطوری آمریکا را بدون تظاهرهای معمول به "مأموریت‌های مدنی" افشا می‌کند.». 

کاربری به نام «H.Sumeri» که خودش را تحلیلگر عراقی معرفی کرده با انتشار تصاویری از حمله به  نوشته است: «ترامپ آمادگی آمریکا را برای تخریب اماکن فرهنگی در ایران ر اعلام کرد. چه کسان دیگری اقدام به تخریب امکان فرهنگی در خاورمیانه کرده است؟ بله، درست است. اینکه آمریکایی‌ها برای انتخاب جنایت جنگی بعدی خودشان از داعش کپی‌کاری کنند خیلی با برندشان جور است.»

«ریچارد استنگل»، مقام اسبق وزارت خارجه آمریکا هم نوشت: «شورای امنیت سازمان ملل متحد، تخریب اماکن فرهنگی را به عنوان جنایت فرهنگی ثبت کرده است. رئیس‌جمهور ما، دارد تهدید به همان حملات فرهنگی می‌کند که داعش علیه یادبودهای باستانی مرتکب شده بود.»

«کیوانچ اکینچی» که خودش را نویسنده ساکن بروکلین معرفی کرده هم نوشته که تهدید ترامپ علیه ایران نشان می‌دهد مردی با مایه‌های ذهنی القاعده یا داعش، رئیس‌جمهور ایالات متحده است.

مورگان جی فریمن، بازیگر و کارگردان آمریکایی نوشت: «دونالد ترامپ ترویست است/دونالد ترامپ، ناقض حقوق کودکان است/دونالد ترامپ نژادپرست است/ دونالد ترامپ، یک هنرپیشه کلاهبردار است/دونالد ترامپ، زن‌ستیز است/دونالد ترامپ بزدل است/ دونالد ترامپ دروغگو است/ دونالد ترامپ حقه‌باز است/دونالد ترامپ جنایتکار است. دونالد ترامپ رئیس‌جمهور من نیست.»

«ریچارد هس»، رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی در توئیتر نوشت: «آیا شورای امنیت ملی برای ترامپ روشن کرده که تغییر نظام ایران بسیار بعید است؟ اینکه تحریم‌های اقتصادی، باعث پاسخ‌های نظامی خواهد شد؟ اینکه کشتن (به شهادت رساندن) سلیمانی باعث ایجاد یک درگیری نامحدود شده و آمریکا را مجبور خواهد کرد تمرکز راهبردی‌اش را به خاورمیانه بازگرداند؟»

علی‌رغم اینکه این تحلیلگران روی شباهت تهدید ترامپ با رویه داعش متمرکز شده‌اند، توئیت شب گذشته ترامپ، بیش از آنکه تهدیدی قابل اجرا و عملی باشد، نشان‌دهنده ترس او از تبعات واکنش ایران به شهادت سردار سلیمانی به نظر می‌رسد.

پیش از این «علی فدوی»، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب گفت آمریکا پیام داده که جمهوری اسلامی در پاسخ به شهادت سردار سلیمانی، «اقدام متناسب» نشان دهد. ایشان گفت: ««آمریکایی‌ها صبح جمعه به روش دیپلماسی و غیره متوسل شدند و حتی گفتند اگر می‌خواهید انتقام بگیرید، متناسب با کاری که ما کردیم انتقام بگیرید».

«محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران در برنامه تلویزیونی گفت سفارت سوئیس در تهران، به عنوان حافظ منافع آمریکا حامل پیامی نابخردانه و گستاخانه بود و عصر جمعه جواب قاطع ایران به آنها داده شد.

علی‌رغم این، تهدیدی که ترامپ برای فرونشاندن هراسش به آن متوسل شد بار دیگر این اصل که «تروریسم سفید» آمریکا تولیدکننده اصلی «تروریسم سیاه داعش» است را به اثبات می‌رساند. 

ترامپ، از حامیان اصلی گروه‌های موسوم به «سفیدبرترانگاران» در آمریکا است و پیش از این تحلیلگران گفته‌اند عواملی مانند آمارهای مربوط به خشونت‌های اخیر گروه‌های نژادپرست موسوم به «سفیدبرترانگارها»، تاریخچه فعالیت این گروه‌ها در آمریکا و حتی انتخاب شدن یکی از این افراد همین جریان به ریاست‌جمهوری آمریکا در سال 2016، همگی گزاره‌هایی هستند که «پاتریک کروسیس» 21 ساله را در امتداد تاریخچه بسیار طولانی از خشونت‌ توسط نژادپرستان آمریکا و سفیدپوست‌ها قرار می‌دهند.

در سال‌های بعد از جنگ داخلی آمریکا، گروه‌هایی مانند «کوکلاکس‌کلان‌‌ها» و سایر گروه‌های معتقد به برتری نژادی سفید‌پوست‌ها موجی از کشتارها را با هدف ایجاد ارعاب در میان برده‌های تازه‌آزادشده سیاه‌پوست و بازگرداندن آمریکا به نظم پیش از دوران جنگ آغاز کردند. حوالی همان دوره، افزایش مهاجرت از آسیای شرقی و مکزیک در اواخر قرن‌های نوزدهم و اوایل بیستم به ایجاد پدیده‌هایی مانند زجرکش کردن مهاجران مکزیکی و شکنجه‌های گسترده گروه‌های غیرسفیدپوست در لس‌آنجلس در سال‌ 1871 و ال‌پاسو در سال 1916 منجر شد.

در مقاطع مختلف قرن بیستم، ادامه مهاجرت‌ اقلیت‌های قومی و مذهبی به آمریکا واکنش‌های خشونت‌آمیز گروه‌های سفیدبرترانگار را در پی داشت که تلاش می‌کردند جنبش‌های حامی حقوق سیاه‌پوستان را سرکوب کنند. این گروه از نژادپرست‌ها در سال 1963 «مادگار ایورس»، رهبر جنبش ملی حامیان حقوق رنگین‌پوستان را اعدام کرده و در یک بمب‌گذاری تروریستی چهار دختر سیاه‌پوست را در کلیسایی در شهر «بیرمنگام» در ایالت «آلاباما» به قتل رساندند.

حمله سال 1394 (2015 میلادی) به کلیسایی در «چارلستون»، حمله مرگبار نژادپرستان سفیدپوست با خودرو به جمعیت تجمع‌کنندگان سیاه‌پوست در سال 1396 (2017 میلادی)، تیراندازی سال 1397 (2018) در شهر پیتسبورگ، تیراندازی اخیر در ال‌پاسو با آنکه در دوران جدید اتفاق افتاده‌اند، ضمیمه تاریخی همان تفکرات نژادپرستانه قدیمی هستند.

با آنکه در قوانین داخلی آمریکا تلاش می شود این نوع جنایت‌های گروه‌های نژادپرست ذیل عنوان  «تروریسم» قرار نگیرند، شباهت‌های میان روش‌های جنایت این گروه‌ها با گروه‌های تروریستی مانند داعش موضوعی نیست که قابل انکار باشد.

هم تروریسم سفید آمریکا و هم تروریسم داعش هر دو برای جذب نیرو اینطور تبلیغ می کنند که قرار است یک جنگ تمدنی میان باورهای آنها و مخالفان آنها دربگیرد و خشونتی که آنها مرتکب می شوند در واقع به فرارسیدن آن جنگ نهایی کمک می کنند.

روش هر دو گروه برای تحریک هواداران به ارتکاب خشونت بر روشی موسوم به گرگ تنها استوار است. گرگ تنها روشی است که در آن یک فرد به تنهایی، بدون گرفتن فرمان از یک واحد سازمانی و بدون آنکه منتظر کمک از سمت فرد دیگری باشد خودش اقدام به حمله می‌کند.

گروه های تروریستی تکفیری و برتری پنداران سفیدپوست با توجه به اهمیت محوری که برای خشونت در ماندگاری مکتب خودشان قایل هستند از هوادارن خودشان می خواهند که برای جلب توجه دیگران به تفکرات آنها در هرجا می‌توانند به تنهایی دست به حملات بزنند.

بسیاری از حملات داعش با همین روش گرگ تنها انجام می شوند. این روش برای ترویج ایده‌های برتری‌طلبان سفیدپوست هم نقش محوری دارد. این گروه‌ها از اوان شکل‌گیری و در دوران معاصر در سایت‌های مانند 8chan خشونت‌گرایان هوادار خودشان را به عنوان قهرمان ستوده و از دیگران هم می خواهند حملات مشابهی انجام دهند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی