تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 18498
بازدید دیروز : 344
بازدید هفته : 19357
بازدید ماه : 72635
بازدید کل : 10464390
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : شنبه 5 / 1 / 1394

با توجه به اینکه حدود ۱۵ درصد از بیماران کووید-۱۹ دچار بیماری شدید می‌شوند و بیمارستان‌ها با شمار بیش از حد بیماران مواجه هستند، یافتن درمانی برای این بیماری نیازی ضروری است.

بنابراین پژوهشگران به جای اینکه برای یافتن درمانی برای کووید-۱۹ از صفر شروع کنند، قصد دارند تا داروهایی را که از قبل برای سایر بیماری‌ها تایید شده‌اند و بی‌خطر بودنشان شناخته شده است، برای این هدف درمانی جدید به کار برند. همچنین داروهایی تایید نشده‌ای وجود دارند که در آزمایش‌های حیوانی در مقابل دو ویروس کرونای مرگبار پیشین (عامل نشانگان شدید حاد تنفسی یا سارس و نشانگان تنفسی خاورمیانه یا مرس) تاثیربخش بوده‌اند.

داروهایی که بتوانند ویروس جدید کرونا (با نام رسمی ویروس سارس - کرونا ۲) را از بین ببرند، نه تنها می‌توانند جان افراد با بیماری شدید کووید-۱۹ را نجات دهند، بلکه ممکن است بتوان با دادن آنها به کارکنان پزشکی که بیماران کووید-۱۹ را درمان می‌کنند، از ابتلای آنان به ویروس پیشگیری کرد (روشی که اصطلاحا پروفیلاکسی نامیده می‌شود).

یافتن درمان‌های موثر همچنین ممکن است مدت زمانی را که بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه می‌گذرانند، کاهش دهد و این تخت‌های حیاتی را برای سایر بیماران خالی کند.

دانشمندان چندین دارو برای آزمایش در بیماران کووید-۱۹ پیشنهاد کرده‌اند، اما سازمان جهانی بهداشت بر چهار گزینه دارویی که امیدبخش‌تر هستند، متمرکز شده است: یک داروی تجربی ضد ویروسی به نام «رمدیسیویر»، داروهای ضد مالاریای کلروکین و هیدروکسی کلروکین، یک ترکیب از دو داروی ضد اچ‌آی‌وی (ویروس ایدز)، لوپیناویر و ریتوناویر و همین ترکیب دو دارویی به علاوه «اینترفرون بتا»- یک ماده پیامبر دستگاه ایمنی  که به از بین بردن ویروس‌ها کمک می‌کند.

برخی از این داروها در بررسی‌های کوچک به کار رفته‌اند- ترکیب دو داروی ضد اچ‌آی‌وی در یک بررسی کوچک در چین تاثیر بخش نبوده است- اما سازمان جهانی بهداشت معتقد است که استفاده از  این داروها در یک کارآزمایی بالینی شامل بیماران گوناگون ارزش امتحان کردن را دارد.

کد خبر 495004

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی