تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 217
بازدید دیروز : 352
بازدید هفته : 569
بازدید ماه : 47832
بازدید کل : 10374758
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک
 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : جمعه 8 / 4 / 1401

اسلام ، دین مهربانی است و بیگانه با خشونت

 

14.انبياى الهى

در قرآن كريم از 25 تن از انبياى عظام الهى نام برده شده است و شرح مفصل يا كوتاه دعوت آنان قوم خود را به توحيد و نيكوكارى آمده است.

اين پيامبران عبارتند از: 1. آدم(ع) 2. ابراهيم(ع) 3. ادريس(ع) 4. اسحاق(ع) 5. اسرائيل [=يعقوب‏](ع) 6. اسماعيل(ع) 7. الياس(ع) 8. اليسع(ع) 9. ايوب(ع) 10. داود(ع) 11.ذوالكفل(ع) 12. زكريا(ع) 13. سليمان(ع) 14. شعيب(ع) 15. صالح(ع) 16.عيسى(ع) 17. لوط(ع) 18. محمد(ص) 19. موسى(ع) 20. نوح(ع) 21. هارون(ع) 22. هود(ع) 23. يحيى(ع) 24. يوسف(ع) 25. يونس(ع).

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : جمعه 8 / 4 / 1401

دانستنی های جالب مذهبی و قرآنی

دانستنی های مذهبی

1.متداولترین نام
 متداولترین نام در دنیا محمد است.

2.نماز مستحبی

نماز مستحبی را می توان در حال راه رفتن و سواری خواند گر چه رو به قبله هم نباشی.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : شنبه 27 / 2 / 1401

https://cdn.yjc.news/files/fa/news/1400/7/29/14965678_734.jpg

پیام مهم هفته «وحدت اسلامی» چیست؟

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: توجه به مشترکات واحد و ذاتی قطعاً وحدت واقعی و اصیل را در پی خواهد داشت لذا توجه به وحدت امری مهم و قابل توجه است.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : شنبه 27 / 2 / 1401

از اقدامات پیامبر (ص) در زمینه وحدت امت اسلامی تا کمالات امام صادق (ع) در بیانات آیت‌الله بهجت

روز هفدهم ربیع‌الاول عام‌الفیل و در سال ۵۷۰ میلادی سالروز ولادت با سعادت نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) و امام ششم شیعیان، امام جعفر صادق (ع) است.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  روز هفدهم ربیع الاول، روز ولادت با سعادت رسول خدا حضرت محمّد بن عبداللّه (صلی الله علیه وآله) است و معروف آن است که ولادتش در مکّه معظّمه، واقع شده است،

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : شنبه 6 / 11 / 1400

فقه درباره «مداحی استودیویی» چه نظری دارد؟

تضعیف و تغییر جایگاه اجتماعی مداحی

به گفته والتر بنیامین باز تولید و تکثیر اثر هنری به واسطه فناوری‌های رسانه‌ای، موجب کاهش ارزش آیینی آن به کارکرد نمایشی شده و اصالت آن اثر را نزول می‌دهد (مهدی‌زاده، ۱۳۸۹).

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
برچسب‌ها: دانستنیهای مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : شنبه 6 / 11 / 1400

 

فقه درباره «مداحی استودیویی» چه نظری دارد؟

رهبر انقلاب می‌فرمایند که هر هنری، خواه سخنرانی باشد یا مداحی و یا حتی حرف زدن معمولی اگر موجب اضلال و گمراهی مخاطب از مسیر حق شود، حرام می‌شود.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
برچسب‌ها: دانستنیهای مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : شنبه 26 / 8 / 1400

امام حسن عسکری (ع) منادی وحدت اسلامی

گفتگو با دکتر حسین مجتبوی و حجت‌الاسلام علی رضایی تهرانی درباره راهبرد‌های امام یازدهم (ع) برای تقویت بنیان جامعه اسلامی را می‌خوانید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، میانگین مدت زندگانی سه امام پیش از حضرت مهدی (عج)، حدود ۳۰ سال است و این مسئله، به تنهایی نشان می‌دهد که ائمه شیعه (ع) به‌ویژه بعد از شهادت امام رضا (ع)، با چه محدودیت‌های شدیدی روبه‌رو بودند. خلفای عباسی که از نفوذ کلمه و محبوبیت ائمه (ع) بیم داشتند، روز به روز شرایط زندگی را برای آن بزرگواران و شیعیان و دوستدارانشان سخت‌تر می‌کردند.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : شنبه 26 / 8 / 1400

https://media.mehrnews.com/d/2015/08/16/3/1796121.jpg?ts=1486462047399

تدبیر هوشمندانه امام کاظم (ع) برای زندگی حضرت معصومه (س)؛ دلیل تجرّد خواهر بزرگوار امام رضا (ع) چه بود؟

گفتگو با آیت‌الله حسینی خراسانی، عضو فقهای شورای نگهبان درباره‌شرایط خاص دوران حیات و دلایل ازدواج نکردن کریمه اهل بیت (س) را از نظر می‌گذرانید.

  حدود یک‌سال پس از حرکت امام رضا (ع) از مدینه به مرو، تعدادی از برادران و افراد خانواده آن حضرت که نسبت به سلامت و امنیت امام (ع) احساس خطر می‌کردند، عازم مرو شدند. در این شرایط بود که

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 6 / 4 / 1400

چرا دعایمان مستجاب نمی‌شود؟

امام سجاد (ع) برای عدم استجابت دعا از سوی خداوند دلایلی را بیان کردند.

  انسان آنگاه که به دنیای پر از سختی و گرفتاری پا می‌گذارد، همواره خود را در راهی آکنده از سردرگمی و ابهام می‌یابد و بر اساس فطرت و ذات پاک خود، به دنبال نوری روشن، یا راهنمایی مطمئن برای عبور از گردنه‌های سخت زندگی می‌شود.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 6 / 4 / 1400

کدام رنگ لباس در اسلام منع شده است؟

تأثیر رنگ‌ها روی ذهن و جسم انسان بر کسی پوشیده نیست، اینکه می‌توانند علاوه بر تأثیرات روحی، اثرات فیزیکی داشته باشند .

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 30 / 1 / 1400

جامعه بعد از ظهور چگونه خواهد بود؟

علامه محمد تقی جعفری در کتابی به توصیف جامعه، پس از ظهور امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف پرداخته است.

علامه محمد تقی جعفری رضوان الله تعالی علیه در کتاب امید و انتظار درباره جامعه بعد از ظهور امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف چنین آورده است:

هنگامی که، ولی اعظم الهی، حاکم عدل و پرچمدار هدایت، به جوامع بشری گام بگذارد، هوی و هوس و تمایلات حیوانی که ملاک و محور رشد و کمال قرار گرفته بود، به وسیله آن حجت برگزیده ربانی، بطلان و سقوط خود را آشکار می‌نماید و قدرت اخلال گری و بی رنگ ساختن رشد و کمال را -که هدف اعلای بشری است- از دست می‌دهد.

منبع: جماران

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 30 / 1 / 1400

شدیدترین گناهان چه گناهی است؟

 

گناهان از آن جهت كه مخالفت و تمرّد از دستورهاي پروردگار محسوب مي شود بسيار زشت و ناپسند است و هيچ گناهي از اين لحاظ كوچك نيست.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 5 / 11 / 1399

از نظر امام حسن عسکری (ع) شیعه حقیقی چه کسی است؟

ائمه معصومین علیهم‌السلام از نخستین امام تا امام دوازدهم، هر یک در عصر امامت خویش در تبیین حقیقت اسلام و شیعه‌شناسی، گام‌های بلندی برداشته و معارف شیعه را گسترش داده‌اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   خداوند انسان را موجودی اجتماعی آفریده و امتحانات و ابتلائاتش را نیز در این فضا رقم زده است. انسان نمی‌تواند جدای از جامعه حرکت کند و انتظار داشته باشد به سعادت حقیقی نیز دست یابد. وقتی نگاه می‌کنیم و می‌بینیم که خداوند تبارک‌وتعالی پیامبران و امامان معصوم علیهم‌السلام را حجت و دلیل برای هدایت انسان‌ها قرار داده است، به این معنای مهم دست می‌یابیم که سرنوشت انسان برای خالقش اهمیت دارد آن هم انسانی که اشرف مخلوقات قرار داده شده است.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 5 / 11 / 1399

حواریون پس از عروج حضرت عیسی (ع) به چه سرنوشتی دچار شدند؟

در قرآن کریم، حواریون، افراد باایمانی خوانده شده‌اند که در برابر خداوند و پیامبرش تسلیم بوده‌اند. یکی از این حواریون، بعد‌ها به حضرت عیسی (ع) خیانت کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به دوازده نفر از یاران مخصوص و نزدیک حضرت عیسی (ع) حواریون می‌گفتند که بعد از حضرت عیسی عهده دار ادامه دادن راه حضرت مسیح (علیه السلام) در تبلیغ دین حضرت بودند.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 5 / 11 / 1399

کلید همۀ بدی‌ها از نگاه امام حسن عسکری (ع)

امام حسن عسکری (ع) در روایتی به کلید تمام بدی‌ها و شرّها اشاره فرموده است.

 بهره‌مندی از حسن خلق و اخلاق نیکو و از سوی دیگر کنار زدن بداخلاقی و پرهیز از عصبیت چه در محیط خانواده و چه در محیط بزرگتری مثل جامعه، پیوسته از جمله تأکیدات اهل بیت علیهم‌السلام بوده است. این موضوع به قدری در رشد و پرورش الهی ما تأثیر دارد که مولایمان امام حسن عسکری (ع) در این باره فرمود: «أَلْغَضَبُ مِفْتاحُ کُلِّ شَرٍّ؛ خشم و غضب، کلید هر گونه شرّ و بدی است.»


 

عصبیت نقطۀ مقابل حسن خلق و اخلاق حسنه است؛ به عبارت دیگر، جایی که عصبیت وجود داشته باشد نباید به دنبال رفتار رحمانی و کریمانه بود. عصبیت و ایجاد خشم نسبت به دیگران از قوی‌ترین ابزار‌ها و حربه‎های ابلیس لعین در حرکت دادن انسان‎ها به سوی تاریکی و ضلالت به شمار می‌رود.

در روایت دیگری پیامبر اکرم (ص) در حدیثی می‌فرمایند: «إنّ الغضب من الشّیطان و إنّ الشّیطان خلق من النّار و إنّما تطفا النّار بالماء فإذا غضب أحدکم فلیتوضّأ»، خشم از شیطان و شیطان از آتش آفریده شده است و آتش با آب خاموش مى‎شود، پس هرگاه یکى از شما به خشم آمد، وضو بگیرد. (نهج‌الفصاحه، ص ۲۸۶، ح ۶۶۰)

منبع: تسنیم

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : یک شنبه 21 / 9 / 1399

قرآن برای جلوگیری از درگیری‌های اجتماعی چه دستوراتی داده است؟

یکى از برکات عمل به دستورات اخلاقی قرآن و پرهیز از بدرفتاری‌ها، سالم‏‌سازى محیط و جلوگیرى از درگیرى‏‌هاى اجتماعى و گسستگی است.

قرآن برای جلوگیری از درگیری‌های اجتماعی چه دستوراتی داده است؟ خداوند همچنان که قرآن را هدایتی برای اهل تقوا و صاحبان علم الهی قرار داد و فرمود هدایتی برای اهل تقواست (هُدىً لِلْمُتَّقین‏)، لایه‌هایی از آن را برای استفاده عموم باز گذاشت و فرمود «هُدىً لِلنَّاس‏» به این معنا که قرآن مایه هدایت عموم مردم است. از این جهت آیات قرآن در ورای اسرار نهفته‌ی خود و بواطن و لایه‌های معرفتی، حاوی پیام‌های اخلاقی و رفتاری برای مخاطبان عام است به گونه‌ای که با مطالعه ظاهر آن می‌توان به مقصود خود دست یافت.

یکی از این آیات اخلاقی مربوط به آیه ۱۱ سوره حجرات است. خداوند در این آیه می‌فرماید: «یَأَیُّهَا ٱلَّذِینَ ءَامَنُوا۟ لَا یَسْخَرْ قَوْمٌ مِّن قَوْمٍ عَسَىٰٓ أَن یَکُونُوا۟ خَیْرًا مِّنْهُمْ وَلَا نِسَآءٌ مِّن نِّسَآءٍ عَسَىٰٓ أَن یَکُنَّ خَیْرًۭا مِّنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوٓا۟ أَنفُسَکُمْ وَ لَا تَنَابَزُوا۟ بِٱلْأَلْقَٰبِ ۖ بِئْسَ ٱلِٱسْمُ ٱلْفُسُوقُ بَعْدَ ٱلْإِیمَٰنِ ۚ وَ مَن لَّمْ یَتُبْ فَأُو۟لَٰٓئِکَ هُمُ ٱلظَّٰلِمُونَ؛ اى اهل ایمان، نباید گروهى گروه دیگر را مسخره کنند، شاید مسخره شده‏‌ها از مسخره‌کنندگان بهتر باشند و نباید زنانى زنان دیگر را [ مسخره کنند]شاید مسخره شده‌‏ها از مسخره‌کنندگان بهتر باشند و از یکدیگر عیب‏‌جویى نکنید و یکدیگر را با لقب‌هاى ناپسند صدا نزنید؛ بد نشانه و علامتى است اینکه انسانى را پس از ایمان آوردنش به لقب زشت علامت‏گذارى کنند و کسانى که [ از این امور ناهنجار و زشت]توبه نکنند ستمکارند.»

یکى از برکات عمل به دستورات اخلاقی قرآن و پرهیز از بدرفتاری‌ها، سالم‏‌سازى محیط و جلوگیرى از درگیرى‏‌هاى اجتماعى و گسستگی است. در این آیه سه حکم اسلامى در زمینه مسائل اخلاق اجتماعى مطرح شده که به ترتیب شامل عدم تمسخر، ترک عیب‌جویى و عدم به‌کارگیری لقب بد است و در کل در این آیه از اموری صحبت مى‏‌شود که برادرى را از بین مى‌‏برد. همچنین در آیات قبل سخن از صلح و اصلاح بود، اما در این آیه به بعضى عوامل و ریشه‌‏هاى فتنه و درگیرى که مسخره کردن، تحقیر کردن و بدنام بردن است اشاره مى‌‏کند.

در این آیه مخاطب مؤمنان، اعم از مردان و زنانند؛ قرآن به همه هشدار مى‏‌دهد که از این عمل زشت بپرهیزند، چرا که سرچشمه استهزاء و سُخریه همان حس خود برتربینى و کبر و غرور است که عامل بسیارى از جنگ‌هاى خونین در طول تاریخ بوده است. (تفسیر نمونه، ج‏۲۲، ص ۱۷۹)

دیگر اینکه استهزا و مسخره کردن، در ظاهر یک گناه، ولى در باطن چند گناه است؛ گناهانى مانند تحقیر، خوار کردن، کشف عیوب، اختلاف‌افکنى، غیبت، کینه، فتنه، تحریک، انتقام و طعنه به دیگران در آن نهفته است؛ لذا مسخره، تجاوز به حریم افراد است‏. از این جهت ایمان، با مسخره ‏کردن بندگان خدا سازگار نیست. کسى که مردم را از توهین به دیگران باز مى‏‌دارد، نباید در شیوه‌‏ى سخنش توهین باشد، در آنجا که فرمود «لا یَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ».

در فراز بعدی آنجا که فرمود «لَا تَنَابَزُوا۟»، «لَمز» عیب‏‌جویى در روبرو و «هَمز» عیب‏‌جویى در غیاب فرد است‏ و «تَنابزَ» نام بردن و صدا زدن دیگران با «لقب بد» است. متأسفانه گاهی شنیده می‌شود به جای استفاده از نام افراد، از القاب زننده استفاده می‌شود و این مسئله زمینه را برای به چالش کشیدن روابط فراهم می‌کند. این در حالی است که خداوند به انسان‌ها کرامت بخشیده لذا هرگونه عاملی که باعث لکه‌دار کردن این اصل شود، مورد رضایت خداوند نخواهد بود.

منابع:
تفسیر نور (حجت‌الاسلام قرائتی)، جلد ۹
تفسیر نمونه (آیت‌الله مکارم شیرازی)، جلد ‏۲۲، ص ۱۷۹

گردآوری:تسنیم

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : یک شنبه 21 / 9 / 1399

آیا بسم الله جزء سوره‌های قرآن است؟

در میان دانشمندان و علماء شیعه اختلافى در این مسأله نیست، که «بسم اللّه» جزء سوره «حمد» و همه سوره هاى قرآن است، اما در میان علما اهل سنت اختلاف وجود دارد.

 اصولاً ثبت «بسم اللّه» در متن قرآن مجید در آغاز همه سوره ها، خود گواه زنده این امر است؛ زیرا مى دانیم در متن قرآن چیزى اضافه نوشته نشده است، و ذکر «بسم اللّه» در آغاز سوره‌ها از زمان پیامبر (صلى الله علیه وآله) تاکنون معمول بوده است.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : یک شنبه 21 / 9 / 1399

تدابیر امام ششم (ع) برای بسط و گسترش مکتب شیعه؛ از اتخاذ تقیه برای حفظ دین تا آگاه سازی اذهان عمومی

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: امام جعفر صادق (ع) نقش موثری در ترسیم مکتب اهل بیت (ع) داشته‌اند.

تدابیر «امام ششم (ع)» برای بسط و گسترش مکتب شیعه: از اتخاذ تقیه برای حفظ دین  تا آگاه سازی اذهان عمومی

 محمد هادی هدایت  پیرامون جایگاه «امام جعفر صادق (ع)» و نقش ایشان در زنده نگاه داشتن اسلام ناب محمدی گفت: «امام جعفر صادق (ع)» یکی از امامان تاثیرگذار بر دین اسلام خصوصا در مکتب شیعه بوده‌اند به طوری که ۹۰ درصد معارف شیعه از زبان این امام بزرگوار بیان شده است، «امام جعفر صادق (ع)» نقش مهمی در بنیان فکری شیعه و جهان اسلام داشته‌اند.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : یک شنبه 16 / 8 / 1399

ملاک برتری مردان از نظر پیامبر (ص)

پیامبر (ص) فرمود: برترین شما مردان، کسى است که خیر و خوبی‌اش براى همسرش بیشتر باشد.

علاقه و میل به برتری و پیروز شدن، از خصائصی است که آن را می‌توان در وجود بسیاری از انسان‌ها به وضوح یافت. خصوصیتی که به صورت فطری در وجود انسان نهادینه شده و افراد مختلف با وسایل متفاوت، دنبال رسیدن به این برتری و امتیاز هستند. از این رو شارع مقدس و حضرات معصومین علیهم‌السلام نیز به این نیاز درونی انسان‌ها بی‌تفاوت نبوده و اموری را که با آن می‌توان به موفقیت و پیروزی حقیقی رسید، در قالب‌های مختلف مطرح فرموده‌اند که گاهی ممکن است از تصوّر افراد ساده به دور باشد! در حدیثی زیبا پیامبر (ص) یکی از ملاک‌های برتری برای مردان را چنین بیان می‌فرمایند:

«أَلَا خَیْرُکُمْ خَیْرُکُمْ لِنِسَائِهِ برترین شما مردان، کسى است که خیر و خوبی‌اش براى همسرش بیشتر باشد»

نمی‌توان این حقیقت را کتمان کرد که اگر انسان با دیدگاهی مقدّس به همسر خود نگاه کند و او را امانتی الهی درنظر بگیرد بی‌شک نوع برخورد و معاشرتش با او نسبت به حالات دیگر متفاوت خواهد شد و اگر در مواجهه با این امانت، درست توجه کرده و در نظر بگیرد که خوب بودن و محبّت کردن نسبت به او چه آثار و برکات متعددی را می‌تواند در زندگی مادّی و معنوی‌اش ایجاد کند یقیناً به آسانی از کنار این فرصت نخواهد گذشت، فرصتی که می‌تواند اسباب موفقیت‌های زیادی را به دنبال داشته باشد.

در حدیث شریفی که آمد اگر با دیده دقّت و تأمّل همراه شود، راهی آسان و زیبا برای رسیدن یک مرد، به موفقیت و پیروزی‌های بیشتر مطرح شده و آن خوبی و مهربانی کردن به همسر است؛ عاملی در دسترس، که به راحتی می‌توان از آن بهره برد و با عشق‌ورزی مناسب و ضابطه‌مند نسبت به همسر، جزو بهترین‌ها شد.

از نکات کلیدی روایت که نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد، مطلق بودن عبارت «خَیْرُکُمْ لِنِسَائِهِ» در روایت است و ملاک رسیدن به بهترین شدن را، خوبی و مهربانی، به صورت کلّی بیان کرده و در واقع به نوعی، بسته‌ای گسترده در جمیع جهات و اموری که بتواند مصداقی برای خوبی و مهربانی حقیقی شود را مطرح فرموده است.

متأسفانه هستند افرادی که با دیدی تک سویه، تنها به برخی از جنبه‌های همسر و خانواده توجه دارند و با غفلت از باقی جهات و نیاز‌های طبیعی و مشروع و منطقی، نه تنها شادی حقیقی را برای همسرشان فراهم نمی‌آورند بلکه گاهی مشکلات متعددی را برای او ایجاد می‌کنند.

نباید فراموش کرد که نیاز‌های همسر، ابعاد مختلفی را می‌تواند شامل شود و نمی‌توان آن را منحصر در مباحث اقتصادی و یا جنسی و یا هر خصوصیت دیگری به صورت تک بُعدی کرد، بلکه برای بهترین شدن، باید بهترین بود در توجّه به جمیع نیاز‌های روحی، مادّی و معنوی همسر، در غیر این صورت یقیناً نمی‌توان خیرخواه خانواده به معنای حقیقی محسوب شد و مشمول این روایت شریف و در زمره بهترین‌ها شدن قرار گرفت.

منبع: تسنیم

موضوعات مرتبط: مذهبی
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : یک شنبه 16 / 8 / 1399

روزی که دعای شما در آن برآورده می‌شود

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: روز جمعه در آداب مسلمانان به عنوان یکی از اعیاد مسلمانان شناخته می‌شود، روزی که اعمال نیک در آن دو برابر و اعمال بد نیز دوبرابر در کارنامه ما ثبت می‌شود.

روز جمعه در آداب مسلمانان به عنوان یکی از اعیاد مسلمانان شناخته می‌شود، روزی که اعمال نیک در آن دو برابر و اعمال بد نیز دوبرابر در کارنامه ما ثبت می‌شود.

 

موضوعات مرتبط: مذهبی
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی