داستان این سریال، اما از ماموریت زن جوانی در قامت افسر تازهکار موساد آغاز میشود که در ۶ سالگی به اتفاق خانوادهاش به اسرائیل مهاجرت کرده و حالا در نخستین ماموریت خود برای سرویس جاسوسی اسرائیلی باید به تهران سفر کند.
یکی از نکات این سریال بازسازی فضای شهری تهران در اسرائیل است با تفاوت های فاحش و زیربنایی شهرسازی تهران با اسرائیل. یکی از بازیگران سریال سعی میکند به مخاطبان گزارش از جامعه ایرانی، دید دیگری ارائه دهد. او میگوید: «جوانان بسیاری در ایران زندگی میکنند که شجاع هستند.
حالا گزارش پشت صحنه این سریال هم جاسوس جوانی را در حالی نشان میدهد که با روسری نیمی از صورتش را پوشانده و تلاش میکند جمعیتی را در تظاهرات هدایت کند.
در ادامه این صحبتها بخش دیگری از پشت صحنه، دختری را نشان میدهد بر یک بلندی ایستاده و شال سفیدش را در دست گرفته است. پلانی که به موضوع کمپین موسوم به «دختران انقلاب» میپردازد که از سوی برخی عناصر ایرانی خارجنشین که روابط نیمهپنهانی با سیاستمداران اسرائیلی و آمریکایی داشتهاند.
این گزارش با تصویری از تابلوی نام یکی از خیابانهای شهر تهران تمام میشود که روی آن نوشته شده: «جاده شهید تیموری»! عبارت «جاده» و پسزمینه نامتناسب از ساختمانهای بیربط به فضای شهری تهران، اما از همین حالا میتواند نشاندهنده تولید فیلمی تماما پروپاگاندا از ایران باشد که صرفا مصرف داخلی برای اسرائیل دارد. با این حال باید دید که با این حجم از صراحت درباره میزان مداخله در چالشهای سالهای اخیر کشور، این مینیسریال چه بازتابهایی در ایران خواهد داشت.
نظرات شما عزیزان: